View Full Version : Medieval II - Problem z ladowaniem


KamilW
21-03-2007, 19:44
Czesc wam,

Nie widzialem was od dawno, przepraszam wiem ze tak teraz 'wpadam' ale nie moze byc. Mam Medieval II od dawna i gra dzialala bez problemu. Kilka dni temu gra nagle przyspieszyla, normalnie cala szybkosc gry (pojawianie sie okienek informacjii, przemieszczanie armii...) poszla w gore. Ale ok, wszystko nadal dzialalo. Dzien pozniej startuje gre i nie moge sie nawet dostac do glownego menu. W czasie ladowania glownego menu, ta 'linijka' sie do konca wypelnia ale nie przestaje na koncu tej 'linijki' tylko idzie dalej jakby nic do konca ekranu/obrazu a menu sie nie pokazuje, nawet jakbys czekal wiecznosc.

Szukalem na wszystkich forach 'support', na calym internecie ale nic nie znalazlem. A telefon do Hotline SEGA Support nie dziala o_O .

Pomocy, prosze!!

Darnok
06-04-2007, 16:55
Zrób reinstalkę :)
A i jeszcze jedno: Jak to pirat, to powodem może być wszystko.

WojtekS
07-04-2007, 12:55
Z resztą Mediwalek 2 to koszmar. Idiotyzm komputera nie zna granic. Nie w tą stroną co powinna zmierza ta seria. :(