View Full Version : Orange Box


SliverPL
02-12-2007, 09:16
Co Wy na to żeby zrobic ustawke na ach With Friends Like these... ? :D

Pawlok
10-12-2007, 16:00
Szukam osób chętnych do zrobienia tego achieva. Jak ktoś jest chętny to na pw.

Snake
20-06-2008, 11:14
ja bym poszukal chetnych na pogranie w ta gre bo kupilem tego Orange Box i chetnie pogram w TF2 z Polakami. W sobote wieczorem bede Online. Pozdro

kpiasek
14-02-2009, 07:25
wie może ktoś gdzie znajdują sie znaki lambda
aby odblokować osiągniecie "Lambda Locator"
z góry dzięki za pomoc

Xeror
14-02-2009, 09:13
1-8 http://www.youtube.com/watch?v=3aLpPiCyNBk&translated=1
9-19 http://www.youtube.com/watch?v=ZTKmdrRHTe8&translated=1
20-28 http://www.youtube.com/watch?v=-BiAtIrmKBI&feature=related
29-34 http://www.youtube.com/watch?v=qJY0Kjy3_s0&feature=related
35-45 http://www.youtube.com/watch?v=swilcDt_3fU&translated=1

Wystarczy tylko poszukać!!

kpiasek
14-02-2009, 22:57
no tak na youtubie nie szukałem
a flimy lepsze niż opisy typu "skrec w prawo i 2x w lewo a znak jest po prawej"

dzięki

szakal666
08-08-2009, 20:31
Witam . Czy mi się zdaje czy jak np zrobie achievmenta w episode two który występuje w episode one to oba mi zaliczy ?

MANDo
08-08-2009, 23:10
Zaliczy Ci bodajże tylko na gamercardzie, w grze achievement może być zablokowany.

szakal666
09-08-2009, 14:45
Czyli wejdą za niego punkty ?

kpiasek
09-08-2009, 14:56
bedzie zaliczone w obu epizodach ale punkty wpadają tylko raz :)

osiągniecia do zdobycia w dwóch częściach to chyba:

Hack Attack!
Zombie-que

szakal666
16-08-2009, 18:01
Witam . Jest taki achiv (team fortress 2) żeby przejśc rundę każdą klasą.
Tylko że ja to zrobiłem.I do tego nawet sam zhostowałem sobie dzisiaj mecz i po kolei przejąłem każdy punkt a achiv nie wpadł . Została 1 cholerna klasa.Podobnież ten ahciv jest zbugowany, niby chodzi o spy a nim też to zrobiłem.

Kolega mówi żeby coś z memorką kombinowac ale ja jej niestety nie posiadam a wkurza mnie to że każdą klasą przelazłem rundę a achiv dotąd nie wpadł. wtf ?

juve26
16-08-2009, 18:40
OB zapisuje sobie progres archivmentowy na osobny plik, tj nie zapisuje tego do profilu, tylko na hdd/memorkę, dlatego pomysł kolegi z memorką jest dobry. Jeżeli chcesz, to wywal plik z ustawieniami TF2 z dysku, wtedy progress Ci się wyzeruje :) i będziesz mogł sprobować ponownie.

szakal666
16-08-2009, 18:46
OB zapisuje sobie progres archivmentowy na osobny plik, tj nie zapisuje tego do profilu, tylko na hdd/memorkę, dlatego pomysł kolegi z memorką jest dobry. Jeżeli chcesz, to wywal plik z ustawieniami TF2 z dysku, wtedy progress Ci się wyzeruje :) i będziesz mogł sprobować ponownie.


Aha sorki ale nie za bardzo łapie

Mam usunąc save z orange box ?

Ale kurde czyli te 300 zabitych ludzi też mi się wyzeruje ? :(

juve26
16-08-2009, 18:51
Nie sejwy [20mb], tylko plik z ustawieniami [<1mb], bo do nich zapisuje się postęp w achievach :) Niestety, będzie się to wiązało z utraceniem wszystkich statsow [z zabiciem tych 300 gości włącznie], więc na Twoim miejscu wpierw zrobiłbym pozostałe achievy, a dopiero na końcu ten za klasy.

Ewentualnie możesz probować do skutku na tym, co masz teraz, może wpadnie :P

szakal666
16-08-2009, 18:54
Nie sejwy [20mb], tylko plik z ustawieniami [<1mb], bo do nich zapisuje się postęp w achievach :) Niestety, będzie się to wiązało z utraceniem wszystkich statsow [z zabiciem tych 300 gości włącznie], więc na Twoim miejscu wpierw zrobiłbym pozostałe achievy, a dopiero na końcu ten za klasy.

Ewentualnie możesz probować do skutku na tym, co masz teraz, może wpadnie :P

Masz u mnie piwo ;D