View Full Version : Guitar Hero III


komar
08-04-2008, 13:35
Żeby nabić te 100 baniek trzeba ukończyć wszystkie poziomy trudności czy wystarczy powtarzać piosenki do skutku, nawet już te zaliczone. I czy trzeba robić to jednym zespołem, czy można zakładać kolejne bandy a gra będzie sumować punkciki. Jeśli ktoś wie jak zrobić tego achiva to proszę o wypowiedź.

hakerek22
08-04-2008, 14:07
Z tego co wiem to tylko jednym zespołem ,a piosenki to na pewno trzeba powtarzać bo
100 milionów nie da sie zrobić bez powtarzania:lol:

komar
08-04-2008, 14:22
Więc gra chyba zapamiętuje nabijane punkty, po jak powtarzałem piosenki już zaliczone to licznik punktów mi nie wzrastał... ???

Vartan
09-04-2008, 11:01
jeden band, rozne stopnie kariery...
sumuja sie wszystkie pts-y z roznych piosenek...
mozesz to zrobic zrobic na easy na "Hit me..." :D
piosenki dodatkowe rowniez wchodza w gre...

komar
09-04-2008, 19:54
Vartan czyli jak będę ciągle grał jedną piosenkę na tym samym poziomie, to będzie mi cały czas sumować pts??

crazzie
09-04-2008, 21:29
tak bedzie, a punktow masz tyle samo za dany kawalek bo moze nie zdobyles wiecej niz dotychczas?

komar
09-04-2008, 22:37
Mnie chodziło o ten licznik sumujący pts z wszystkich piosenek. Nie zauważyłem żeby rósł po ponownym zagraniu kawałka czy ewentualnie dodatkowej piosenki.

Vartan
10-04-2008, 09:49
tak...
mozesz grac non stop 1 nutke ;)
byle ta sama kariera...

pijak
10-04-2008, 14:35
Ten licznik na dole liczy sumę punktów z piosenek z set-listy.
Dodaje tylko jak pobijesz hi-score.

Najprostszymi piosenkami do 'nabicia' 100kk są "Holiday in Cambodia", "Cherub Rock", "Number of the Beast" - hard.
Standardowo kończysz z 300-400k na liczniku.

A z poradnika (http://www.onlinecenter.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2223) było można się domyśleć, że piosenki można powtarzać ;).

hakerek22
10-04-2008, 14:36
do tego achiva wystarczy zagrać "My Name's Is Jonas"na poziomie HARD 400-razy mając przy tym 250k:rofl:

komar
10-04-2008, 14:48
Dzięki za pomoc. Dużo grania przede mną :omfg:

KURA2008
11-04-2008, 10:10
Z tego co ludzie piszą m.in na scorehero to punkty syumują się ze WSZYSTKICH band w opcji kariera oraz z CO-OP kariery. Nie dotyczy to tylko quickplaya i oczywiście live.
Podobnie jest z "never gonna spend it all" - mozna, a nawet trzeba grać róznymi bandami żeby tyle uzbierać.

Ja właśnie pracuję nad tymi dwoma :) Najgorsze, że nie idzie sprawdzić ile ci jeszcze brakuje

pijak
11-04-2008, 10:48
Nie wiem jak piszą na scorehero, ale na innych stronach zaznaczone jest, że liczy z jednego zespołu.
Ja po przejściu wszystkich poziomów, zaliczenia harda na 5* [no raining blood jeszcze :moron:] i kilku innych rzeczy, miałem zajęcie na kilka dni.

A sprawdzić można na guitarhero.com tylko kiedy mi wyskoczył achiev za 100kk strona pokazywała, że mam niecałe 50...

KURA2008
11-04-2008, 10:58
no właśnie to aktualizowanie na guitarhero.com jest fatalne - tzn przy pierwszej rejestracji nie wpadną ci wszystkie dane - dopiero jak już będą zarejestrowanym grasz online to aktualizuje w miarę na bieżąco.

Swoją drogą niezły wynik 5* na hard :) Ja się męczę z raining blood na hard, ale żeby go skończyć, a nie na 5*

KURA2008
29-04-2008, 09:12
Chciałem się tylko upewnić.
Liczy również DLC ?

Joni
09-05-2008, 05:31
KOMARZYSKO powiedz blagam skad masz awatary z SOUTH PARKU? na livie i czy sa platne:lol:

komar
09-05-2008, 10:55
Joni wpłać mi na konto 1000 euro i powiem Ci jak je zdobyć :)

A tak na poważnie, to są one dostępne na marketplace, ale musisz mieć konto na USA. Paczki zawierają po 4 mordki postaci z South Parka, i kosztują 100 MP - każda. Są chyba dostępne wszystkie ludki występujące w kreskówce.

pozdrawiam

BartiX PL
18-05-2008, 20:09
Mam pytanko do pozornie prostego arch. Ready to Rock
Z racji tego ze tutka wogole nie robilem (demo mnie wszytkiego nauczylo) zagralem carierre na 100% na easy no ale w wolnej chwili mowie zrobie sobie tego arch a tu zonk w menu tutorial moge tylko zrobic practice "tutorial jest nieaktywny ,kasowalem "save" ale nic to nie pomoglo Moze ktos sie z tym spotkał ??

KURA2008
18-05-2008, 20:28
A nie masz możliwości ruszając gałką wybrania tutoriala????
Dziwne. U mnie działa cały czas.

BartiX PL
18-05-2008, 22:34
Niestety nie..

Yacolek
19-05-2008, 12:06
A masz gitarę ? :D

Vartan
19-05-2008, 12:45
to mozna tylko za pomoca gitary wybrac :)
padem nie wpadlem jak :D

BartiX PL
19-05-2008, 19:39
W takim razie wszytko jasne ... padem probowalem gitary niestety nie mam zeby sprawdzic

Chrzunek PL
19-05-2008, 21:45
BartiX tak się zapytam to po jakiego groma kupywałeś GH3 bez gitary jak dla mnie to wogule bez sensu.Bez wiosła już nie masz tyle funu co napier... w przyciski na padzie żenada.:moron:

Krzychoo
19-05-2008, 21:53
ja rownież "napier... w przyciski" i zapewniam cie ze funu jest równie dużo

"wogule" - WTF?


da radę wklepac kod na bonusy ze sklepu bez gitary?

pijak
19-05-2008, 22:47
Na padzie to można w Boom Boom Rocket pograć :)

KURA2008
20-05-2008, 10:00
Dokładnie - ta gra jest kulawa bez gitary :omg:
Nie lepiej było wydać te 100 zł więcej na pełen zestaw?

Vartan
20-05-2008, 11:39
pomiedzy listopadem a koncem stycznia nie bylo w sklepach GH3 z gitara... ha!
a na padzie tez jest cool...
Chrzunek, po co natomiast Tobie gitara, skoro i tak poza easy nie wychodzisz?

A na padzie z ciekawszych rzeczy...
Zrob: 400k na TtF&F na Medium
Cult of personality: 200k bez Star Power (who needs a power? achievement)
Cliffs of Dover na expie ;)
Aaaa... i przejdz kariere na Hard! Kiedys wg mnie bylo to awykonalne! (3's & 7's, knights of cydonia, raining blood oraz ONE - czysty hardcore, zwlaszcza 2 ostatnie).

Mi osobiscie sie udalo :)

Tez swietnie sie mozna bawic... W koncu "gra muzyka"!

Chrzunek PL
20-05-2008, 15:19
Wiem dobrze ,że nie które achivy sie robi na padzie bo na wiośle są praktycznie niewykonalne.I co ztego ,że skonczyłem tylko na easy w to grę gram w wolnych chwilach,żeby się oderwać od tych wszysztkich strzelanin i gonitw w GTA IV;).To grę zaliczam powoli.Nie wiem co przez to chciałes powiedzieć .

KURA2008
20-05-2008, 15:55
Sorry, czy ja dobrze rozumiem? Że niby na padzie łatwiej niż na gitarze?
To muszę sprawdzić bo utknąłem na Khnights of Cydonia na expert i za cholerę nie mogę ruszyć dalej.

pijak
20-05-2008, 15:59
Powodzenia dusić tak szybko na padzie :lol:

Krzychoo
20-05-2008, 16:05
Moim zdaniem to na gitarze gra sie łatwiej... W pelną wersję GH3 nawet nie gralem (czekam dopiero na przesyłkę), ale na demie wrzucilem pierwszy utwór z brzegu na expercie i ukonczyłem go za pierwszym podejsciem z 95% zagranych nutek... Czyzby trojka była az tak łatwa...?

Nie lepiej było wydać te 100 zł więcej na pełen zestaw?
Samą gre w folii kupilem bardzo okazyjnie i do wiosła musiałbym doplacic powyzej 200 zl, a taka kwote wolałem spozytkowac inaczej

BartiX PL
20-05-2008, 19:07
BartiX tak się zapytam to po jakiego groma kupywałeś GH3 bez gitary jak dla mnie to wogule bez sensu.Bez wiosła już nie masz tyle funu co napier... w przyciski na padzie żenada.:moron:

Mojemu maluchowi znacznie lepiej jest grac na padzie, ktore de facto tez jest na niego "za duży" owszem gitara to fajny bajer ale nie dla dziecka (4/5 latka) moze kiedy na rock band sie skusze w pełnej wypasionej wersji

Ja na padzie radze sobie w miale dobrze jestem juz na "medium" :D

Chrzunek PL
20-05-2008, 21:13
BartiX to sorry odrazu trzeba było powiedzieć ,że masz syna i też z tobą pomyka na x0:).No to więc się nie dziwię wiadomo taki maluch nie bedzie umiał grać na gitarze.Chociaż mojego kolegi syn ma 6 lat i jako tako gra na gitarze raz to mu przez głowe spadła miał zadługi pasek bo chciał odpalić star powera i się przechylił z gitarką:))wiosło spadło i zaczoł je kopać to mieliśmy ostry ubaw z młodego .

KURA2008
20-10-2008, 19:56
Jeśłi ktoś w to jeszcze łupie to polecam pobrać najnowszy album METALLICA.
Łatwo zrobić zaległe achievementy.
500k w Suicide and Redemption H,K. na Hard
Na expert da się zrobić nawet 750k jak ktoś jest bardzo dobry :) Na pewno łatwiej niż na TTFAF.

adrjan
20-10-2008, 20:07
A łatwo z tym albumem zrobić achievy z coopa (te za punky i note streak)?

komar
20-10-2008, 20:10
"Death Magnetic" jest do pobrania???? A ile chcą MSP za niego????

KURA2008
20-10-2008, 20:16
@adrjan - za punkty łatwo - chyba najłatwiej z dostępnych - tak mi się wydaje. A co do streaka to chyba jednak najłatwiejszy do zrobienia 2000 streak jest Emter Was Wir czy jakoś tak :) Lead gra na medium, a Bass na Expert.

@Komarzysko - 1440 MP :) Jest do pobrania i do wykorzystania w GHWT :)

komar
20-10-2008, 21:13
Aż 1440 MP :omg: Trochę dużo, ale album wyszedł im zaje.... więc będę musiał kupić :) A jeśli faktycznie będzie go można potem wykorzystać w GHWT, no to już ekstaza :rofl:
Dzięki Kura za info.

KURA2008
20-10-2008, 21:21
Niby dużo niby nie :)

1440 MP to jakieś 43 zł
W realu polskie wydanie na CD kosztuje 37 zł, ale w GH masz jeden utwór więcej :) No i możliwość zagrania tego samemu poza słuchaniem. Więc myślę, że cena uczciwa.
Sam zassałem i polecam :)

pijak
20-10-2008, 21:48
W GH:WT będzie można wybierać którą piosenkę z packa chce się kupić czy znowu 1-na dobra + 2-ie na siłę?

adrjan
20-10-2008, 22:10
Będzie można wybierać + darmowe ściąganie utworów stworzonych przez innych userów.

KURA2008
21-10-2008, 09:15
Czy ktoś posiada :
- Ernten Was Wir Säen ( niemiecka długa piosenka )
- All Nightmare Long ( Metallica )
- Suicide & Redemption ( Metallica )

I byłby chętny na próbę zrobienia 1 mln?
Ja mogę grać na basie :)
Chyba najłatwiej to zrobić w tej niemieckiej bo bas na expert nie jest tam zbyt wymagający :)

Vartan
23-10-2008, 19:47
Ja...
Milion sie zamarzyl w co-op?
Tez kogos szukam do tego.
Przez Metallice JH najprosciej. Tam klepie ponad 500.000 na padzie. Gitara jest na gwarze. wbije 99% bassu na padzie. Jak cos, to daj Invite i mozemy zrobic.
Najlepiej na GG: 2437585, z miejsca zasiedziemy.

KURA2008
27-10-2008, 12:32
Ta gra jest jednak głupia...
Wczoraj z Vartanem kilka razy trzasnęliśmy 1 mln w coop i mi achievement wpadł za pierwszym razem, a jemu ani razu niezależnie czy hostował czy nie.

Nie kumam po %$#^%^ robią takie zglitchowane achievementy...

I skąd teraz wiedzieć czy to kiedykowleik wpadnie? Za 2, 5 czy 35 razem?

Vartan
28-10-2008, 12:20
hmm...

wiesz, nie moglem wtedy w ogole na poczatku odpalic gry. dopiero jak wywalilem save, udalo sie odpalic. pobralo moj GS z live'a, bo gralem na jakims starszym profilu i nastepnego dnia juz weszlo normalnie za 500k solo i 1000k jak gralismy razem.

zostalo teraz tylko 750k i TTFAF :)
TTFAF jeszcze do zrobienia, ale 750k...
jak zrobia jakas nutke jak SR:JH w wersji 15 minutowej, to dam rade ;)
bo obecnie na 750k trzeba zagrac cos z DragonForce na expie, niemiecka na 100% lub ANL Metallici EXP...
to jednak troche wysoki poziom.

ni mniej nie wiecej - zrobilismy ;)
jak ktos chce pomocy z mojej strony w 1kk - pisac smialo. wystarczy ze zagra na HARD ok. 98% (metaliica SR:JH)

Selu PL
26-11-2008, 15:47
A ja mam takie inne pytanie. Czy da się podłączyć gitarę z PCta ( o ile się nie mylę to jest jak z GH II na x'a) do xbox 360? Bo mój kumpel kupił na PCta i byśmy se pograli :)

Spootn1k
26-11-2008, 15:53
Tak można.

Albii
25-08-2009, 02:29
Mam pytanie co do osiagnięcia Axe Grinder. Mam po 5 gwiazdek w każdej piosence na łatwym poziomie w szybkiej grze, lecz nic nie wskoczyło. Przecie nic nie pisze, że to ma być 100%, czy w wszystkie piosenki w karierze...

Vartan
25-08-2009, 11:14
Axe Grinder
Earn 5 stars on all songs on the Easy difficulty

faktycznie nie jest sprecyzowane, ale chodzi o kariere.

Albii
25-08-2009, 11:29
Axe Grinder
... ale chodzi o kariere. ...

Porażka... -.- Ale to chodzi o piosenki z "głównej listy" ? Bo z tego co pamiętam w karierze też można grać bonusowe i downloady... Mam nadzieję, że ich też nie będę musiał grać drugi raz, bo potnę się swoją gitarą... xD

crazzie
25-08-2009, 11:36
gra sie dla przyjemnosci, a nie dla achievementow ;)

glowna lista starczy

inoobiPL
25-08-2009, 12:33
hmm...

wiesz, nie moglem wtedy w ogole na poczatku odpalic gry. dopiero jak wywalilem save, udalo sie odpalic. pobralo moj GS z live'a, bo gralem na jakims starszym profilu i nastepnego dnia juz weszlo normalnie za 500k solo i 1000k jak gralismy razem.

zostalo teraz tylko 750k i TTFAF :)
TTFAF jeszcze do zrobienia, ale 750k...
jak zrobia jakas nutke jak SR:JH w wersji 15 minutowej, to dam rade ;)
bo obecnie na 750k trzeba zagrac cos z DragonForce na expie, niemiecka na 100% lub ANL Metallici EXP...
to jednak troche wysoki poziom.

ni mniej nie wiecej - zrobilismy ;)
jak ktos chce pomocy z mojej strony w 1kk - pisac smialo. wystarczy ze zagra na HARD ok. 98% (metaliica SR:JH)

Mówisz że pomożesz to spoko, dodam cię do listy to jakoś się zgramy. Mam całą DEATH MAGNETIC więc nie powinno być problemu

Albii
25-08-2009, 13:18
gra sie dla przyjemnosci, a nie dla achievementow ;)
Gdybym chciał aczivów, to bym sobie jakiegoś starego crapa kupił w którym można wyciągnąć 1000gs'a za przejście. ;p

No dobra zaliczyłem wszystkie na łatwy na 5 gwiazek, teraaz za mediuma się biorę. Ale denerwujące te opisy osiągnięć np: "Wharmmy mania" to można jedynie w karierze zaliczyć... ;p

Vartan
25-08-2009, 13:30
Whammy Mania
Use the Whammy Bar on every held note on Number of the Beast

wez pada, galke (nie pamietam czy prawa czy lewo) zaklej jakos. aby byla pod katem albo trzymaj ja na bok palcem, zagraj na easy czy tam medium i wpadnie...
mozesz sie mylic w innych momentach, ale long notes musisz trafic wszystkie.
nic trudnego.

i mozesz to zaliczyc w QUICK PLAY rowniez.

Albii
25-08-2009, 13:59
Ja już mam to zaliczone. ;p Na szybkiej nie chciało mi wskoczyć, a jak zagrałem w karierze to od razu wskoczyło, czyli widocznie wcześniej coś pomyliłem.

Będę musiał kiedy dorwać jakiegoś pr0 i zrobić osiągnięcia za co-op'a. znaczy mam już kilka, ale tylko te łatwe. W co-op'e można tak robić, że jeden np: gra na expercie, a drugi na mediumie ? ;p

inoobiPL
25-08-2009, 14:16
Ja już mam to zaliczone. ;p Na szybkiej nie chciało mi wskoczyć, a jak zagrałem w karierze to od razu wskoczyło, czyli widocznie wcześniej coś pomyliłem.

Będę musiał kiedy dorwać jakiegoś pr0 i zrobić osiągnięcia za co-op'a. znaczy mam już kilka, ale tylko te łatwe. W co-op'e można tak robić, że jeden np: gra na expercie, a drugi na mediumie ? ;p

Tak tylko że ogólny poziom będzie tego słabszego gościa :)

Albii
25-08-2009, 16:41
Tak tylko że ogólny poziom będzie tego słabszego gościa :)
Ogólny poziom ? Sory za te nóbowskie pytania, ale ja to zielony jeszcze jestem, jeżeli chodzi o GH. ;p

Chodzi mi o to, czy można by było tak zrobić, że ja byśmy grali np: One metaliki i ja tam bym grał ne mediumie i wbił tak z 270k pkt. ,a ktoś inny na wysokim poziomie zagralby i wbił ponad 430k to by zaliczyło osiągnięcie za 700k pkt w co-opie ? ;)

inoobiPL
25-08-2009, 17:36
Tak da się . Oczywiście jeśli chodzi ci o 700k

Albii
26-08-2009, 00:03
Ufff... zaliczanie piosenek na 100% na mediumie czasami daje w kość. No ale masakra przy Raining Blood, no ale jaka satysfakcja jak za pierwszym razem się uda zaliczyć. ;) Teraz trzeba poćwiczyć jeszcze przy TtFaF i One i zaliczyć te 1000 nutek z rzędu. Dość łatwe, tylk trzeba uważać na głupie błędy... (Edit: hmmm... za drugą czy trzecią próbą dwie nutki zwaliłem przez swoją głupotę, może teraz się uda wycisnąć 100%) ;)

Może mi ktoś wytłumaczyć przy okazji osiągnięcie Hendrix Reborn. Ostatio coś nie wierzę żadnym opisom... xD

Wiem, że to nie temat do ustawek, lecz już tak przy okazji, byłby ktoś chętny pomóc mi przy 1000 nutek z rzędu i 700k pkt w co-opie ? ;) Tyle, że żadnym pro nie jestem. One gdzieś tak na +270k na mediumie umiem zaliczyć, a TtFaF na łatwym na +263k... :/

Max Payne
26-08-2009, 00:12
W Hendrix Reborn o ile się nie myle musisz ukończyć utwór na lefty flip. Wchodzisz do opcji i zaznaczasz lefty flip i grasz jakiś prosty utwór nawet na easy. Możesz zastosować trick z lustrem tzn. stawiasz lustro na przeciwko telewizora/monitora i wszystko widzisz "normalnie". Powodzenia! : )

Albii
26-08-2009, 00:41
W Hendrix Reborn o ile się nie myle musisz ukończyć utwór na lefty flip. Wchodzisz do opcji i zaznaczasz lefty flip i grasz jakiś prosty utwór nawet na easy. Możesz zastosować trick z lustrem tzn. stawiasz lustro na przeciwko telewizora/monitora i wszystko widzisz "normalnie". Powodzenia! : )
Hmmm... w opisie pisze, że trzeba karierę zaliczyć na sterowaniu prawo i lewo ręcznym. CZy to trzeba zaliczyć w jednym zespole i czy np; zagram jeden utwor normalnie i potem skończę resztę kariery na leworęcznym to wszystko będzie trzeba od nowa itp... ? ;)

Ponawiam: "Wiem, że to nie temat do ustawek, lecz już tak przy okazji, byłby ktoś chętny pomóc mi przy 1000 nutek z rzędu i 700k pkt w co-opie ? Tyle, że żadnym pro nie jestem. One gdzieś tak na +270k na mediumie umiem zaliczyć, a TtFaF na łatwym na +263k... :/"

Max Payne
26-08-2009, 01:44
Przepraszam, mój błąd. Trzeba ukończyć całą karierę(tylko setlistę, bez bonusów i downloadsów)raz na lefty flip i raz na righty flip. Ja mogę pomóc, tylko mi wyślij invite'a do friendsów.

lvizzz
26-08-2009, 01:58
Przepraszam, mój błąd. Trzeba ukończyć całą karierę(tylko setlistę, bez bonusów i downloadsów)raz na lefty flip i raz na righty flip. Ja mogę pomóc, tylko mi wyślij invite'a do friendsów.

Echm, sam tego achiva jeszcze nie mam, ale czytalem, ze ludziom sie glichowal i najlepiej zalozyc nowy zespol i grac wszystkie numery z set listy na lefty flip, zamiast grania juz odblokowanych piosenek jeszcze raz na owym ustawieniu.

Albii
26-08-2009, 03:22
Echm, sam tego achiva jeszcze nie mam, ale czytalem, ze ludziom sie glichowal i najlepiej zalozyc nowy zespol i grac wszystkie numery z set listy na lefty flip, zamiast grania juz odblokowanych piosenek jeszcze raz na owym ustawieniu.

No dzięki, spróbuję coś takiego zrobić. ;)

Max Payne@Invit już poszedł. Wielkie dzięki za chęci.

Przy okazji pochwaę się(może dla Was to nic wielkiego, ale dla mnie coś), że dzięki próbom w TtFaF teraz już daję radę grać na Hardzie i Expercie. Jak tak trochę się pogra, to te poziomy okazuję się dość łatwe, znaczy 100% do wyciśnięcia w kilku piosenkach to znaczny problem, lecz zaliczenie piosenki na takim problemie już nie sprawia problemu.

lvizzz
10-02-2010, 11:58
Czy jest mozliwosc sprawdzenia nabitych wszystkich punktow w GH3?Staram sie o achiva za 100 mln i tak z ciekawosci sie zastanawiam, czy jest gdzies taka opcja.Zalogowalem sie na oficjalnej stronie guitarhero.com, ale nie widze opcji w statystykach.Jest tylko punktacja za dana kariere, a mi chodzi o cos takiego jak overall score.

Albii
10-02-2010, 14:57
Mogę się mylić, ale zawsze zdawało mi się, ze trzeba mieć 100 mln w jednym zespole w karierze.

lvizzz
10-02-2010, 20:14
Mogę się mylić, ale zawsze zdawało mi się, ze trzeba mieć 100 mln w jednym zespole w karierze.

Nie, to jest kumulatywny achiv zliczajacy punkty nabite w jednym zespole:wliczaja sie wszystkie jakiekolwiek zagrane piosenki, mozna grac jedna w kolko, jesli ktos chce.

Albii
10-02-2010, 20:50
No o to mi chodzi, na dole pod listą piosenek masz wynik zespołu ile pkt powbijał. Nie jestem pewien, czy on dotyczy wszystkich poziomów trudności , ale co to za problem dodać cztery liczby ? ;) Chyba, że źle się zrozumieliśmy.

lvizzz
11-02-2010, 01:14
No o to mi chodzi, na dole pod listą piosenek masz wynik zespołu ile pkt powbijał. Nie jestem pewien, czy on dotyczy wszystkich poziomów trudności , ale co to za problem dodać cztery liczby ? ;) Chyba, że źle się zrozumieliśmy.

Zle sie rozumiemy.Masz racje-wynik na dole dotyczy danego poziomu trudnosci, ale w achivie, o jakim pisze, chodzi o punktacje overall:mozesz grac jeden utwor do usranej smierci i progres wlicza sie do osiagniecia.Do punktacji zespolu punkty dodaja sie tylko wtedy, gdy zagramy jakas piosenke lepiej.
Nie wiem, czy wyrazilem sie wystarczajco jasno, ale moje pytanie ponawiam:czy mozna gdzies sprawdzic progres, czy jedyna mozliwoscia jest zapisywanie punktow na kartce i sumowanie?Bo cos mi zaczyna niepasowac i albo sie achiv zgliczowal, albo faktycznie tak malo punktow mam.
http://www.trueachievements.com/a17684/100-million-gulp-achievement.htm

lvizzz
23-02-2010, 02:22
Nikt nie odpowiedzial na moje pytanie.Chlopaki, nie wiecie?