View Full Version : Dark Sector


komar
04-05-2008, 11:45
O co chodzi w tym achivie?

Skeet Shooter - Shoot 10 projectiles in mid-flight

Co trzeba wystrzelić te 10 razy? Jeśli ktoś wie to proszę o poradę. Dzięki.

P4tR1oT4
04-05-2008, 16:17
W rozdziale czwartym walczy się z takim potworkiem, który się wspina po ścianach i rzuca w ciebie kamieniami. Wystarczy, że będziesz do nich strzelał i wyskoczy Ci osiągnięcie.

komar
04-05-2008, 17:23
Aha, dzięki za pomoc.

Alex1988
12-05-2008, 13:39
A ja mam z kolei problem z pokonaniem ostatniego bosa . Załatwaiam te jego macki i gdy rzuce do nie go ostrzem albo strzele to umieram . Jak go załatwić ?

komar
12-05-2008, 20:18
Musisz naładować sobie ostrze prądem i wtedy w niego rzucać, to spowoduje że jego tarcza ulegnie zniszczeniu a wtedy łatwo go rozpykasz :)

W razie gdybyś miał problemy to obczaj to wideo

http://youtube.com/watch?v=VyxfGnb2StE

Zeratul
12-05-2008, 22:59
ladujesz pradem, nastepnie rzucasz w to zielone z boku macki, jak to rozwalisz, to rzucasz w paszcze macki, po rozwaleniu macek masz pare sekund by rzucic ostrzem z zolta smuga w kolesia...

ogolnie boss jest banalny... na brutal difficulty rozpykalem go za pierwszym razem... wiekszym problemem byly te niewidzialne paskudztwa..

najgorsze jest to, ze jedynie mi achv z multi brakuje... ale za chiny nie chce mi sie ich nabijac :/

octanedh
20-05-2008, 23:10
Mam pytanko - na zagranicznych forach znalazłem kilka informacji o tym że wielu ludzi miało problem z achievementem za przejście gry na poziomie trudności brutal. Ponoć mimo tego że od momentu odblokowania tego poziomu grali od samego początku na brutal to gra zaliczyla im tylko pierwsze 5 leveli. Reszta ponoć nie była zaliczona przez gre na brutal mimo że zawsze wybierali w menu gry opcję continue. Wie ktoś z was o co chodzi??? Będe wdzięczny za informacje.

lukkPL
22-05-2008, 01:24
Mam pytanko - na zagranicznych forach znalazłem kilka informacji o tym że wielu ludzi miało problem z achievementem za przejście gry na poziomie trudności brutal. Ponoć mimo tego że od momentu odblokowania tego poziomu grali od samego początku na brutal to gra zaliczyla im tylko pierwsze 5 leveli. Reszta ponoć nie była zaliczona przez gre na brutal mimo że zawsze wybierali w menu gry opcję continue. Wie ktoś z was o co chodzi??? Będe wdzięczny za informacje.

No przecież sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Chodzi o to, że gra czasami nie zalicza. Co tu Ci więcej ktokolwiek ma napisać?? Po prostu po 5 lvlu za każdym razem wychodz do Menu->Load Game i sprawdzaj każdy chapter czy masz przy nim podpis brutal. Jeśli nie to przejdź go jeszcze raz.

octanedh
22-05-2008, 10:35
No przecież sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Chodzi o to, że gra czasami nie zalicza. Co tu Ci więcej ktokolwiek ma napisać?? Po prostu po 5 lvlu za każdym razem wychodz do Menu->Load Game i sprawdzaj każdy chapter czy masz przy nim podpis brutal. Jeśli nie to przejdź go jeszcze raz.

No właśnie napisałeś więcej niż "ja sam sobie wcześniej". Dzięki - nie wiedziałem, że tak trzeba, a zatem twoja informacja okazała się pomocna, tyle że troszkę mniej łaski następnym razem - jak nie chcesz odpisywać to nie odpisuj. Poza tym myślałem że ktoś będzie wiedział czemu tak sie dzieje. Mimo wszystko wielkie dzięki i przepraszam ze przeze mnie musiałeś dotykać klawiatury.

tigerkb
07-07-2008, 20:04
Pytanie w sprawie achievementa " Master Researcher" - czy jak omine jedna walizke to moge pozniej zaladowac rozdzial i ja "dobrac" ? czy trzeba zebrac wszystkie w jednej grze?

lukkPL
07-07-2008, 21:35
Pytanie w sprawie achievementa " Master Researcher" - czy jak omine jedna walizke to moge pozniej zaladowac rozdzial i ja "dobrac" ? czy trzeba zebrac wszystkie w jednej grze?

Wszystkie za 1 razem. LOAD nie działa niestety.

tigerkb
07-07-2008, 22:36
no to nie zdobylem juz tego osiagniecia ;/

andy.
21-07-2008, 20:11
A jak jest z Osiągnięciem "Rebound"? Staje przy przeciwniku, odpalam osłonę, przeciwnik ginie od własnego pocisku, osiągnięcia nie ma ;/

wolek92
22-07-2008, 11:18
Zakładam, że gdy odpalasz osłonę, to celujesz w przeciwnika, ale nie strzelasz z broni ?

Krzychoo
22-07-2008, 17:22
edit ;)

wolek92
22-07-2008, 19:40
Odpalona tarcza zatrzymuje pociski. Gdy masz włączoną tą śmieszną tarczę wystarczy wycelować w kozaka, który do Ciebie strzela. Shield odbije kule do adresata :) i wyjdzie na to, że kozaczek zginie sam od własnych naboi. Tak to działa.

HiTMAN47
30-01-2009, 23:35
Pytanie o walizki - gram na normalnym poziomie trudnosci, wg mnie zebralem sporo walizek. Gdy bede gral na tym trudniejszym to moge sobie dozbierac czy musze wszystkie jeszcze raz na tym Brutalu?

rurson
30-01-2009, 23:38
wszystkie za jednym podejsciem.

PiotrJ
29-10-2009, 21:04
mam prośbe mógby mi ktoś opisac o co chodzi w archivementach Glory,Veteran,Hero,Champion,Comrade,Hero of the People