View Full Version : socom 2 ... nie dziala?


floydas
26-04-2005, 21:12
otoz moge sie zalogowac, widze briefy, wszystko (friendsy, clan) wchodze do jakiegos briefa (np. POLSKE) i...dupa ;[ zadnego pokoju (zadnych medleyow itp.)...nieraz (naprawde rzadko) na jakims dojczu wysmwietli sie jeden czy dwa pokoje...POMOCY!! ja chce grac...

"złospaczony"
floydas

Gaw
26-04-2005, 21:16
jeśli łączysz sie przez PC to defragment, skan, format, jeśli nie to tel do admina - samo sie nie zrobiło

floydas
26-04-2005, 21:24
wyslalem maila do admina, jutro zadzwonie...przez pc sie nie lacza (router)

MJ DwaTrzy
26-04-2005, 22:17
Bawiles sie w opcjach ? Bo tam mozna tak ustawic ze tylko wybrane przez ciebie mapy beda pokazywane a innch nie bedziesz widzial.

wrog
26-04-2005, 22:20
Ale nie da sie wylaczyc wszystkich. Wina lacza na 100%. Przy udostepnianiu przez PC dzieje sie tak przy zbyt przeciazonym placzeniu. U ciebie pewnie adminek cos zepsul :)

floydas
26-04-2005, 22:27
kurde kurde kurde :D jutro dzwonie i zobaczymy :D

[ Dodano: 26-04-2005, 22:42 ]
wrrrooooaaaaggghh :D teraz wszystko dziala, nie wiem o co chodzi (pogrzebalem w opcjach) ale zobaczymy jutro... dzieki za pomoc :P(MJ ;])

_Yulaw
26-04-2005, 23:24
Ahaha MJ mial racje, Floyd mi mówił że se poustawiał w tym find game czy cośtam :P LOl

wrog
26-04-2005, 23:44
LOOOOOOL Floyd powiem ci, ze rzadzisz jesli to byly filtry.

SZKD
27-04-2005, 02:08
Jak ustawil np.Abandoned w filtrze ,to sie nie dziwie,ze nic nie znajdowalo :)

floydas
27-04-2005, 14:29
hm...wyglada na to, ze rzadze :D:D:D:D myslalem, ze te filtry to sa do "autoplay" a to do wszystkiego byly :D:D no ale juz dobrze, i to sie liczy :D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol: