View Full Version : problem online Ratchet&Clank 3:Up Your Arsenal


floydas
09-01-2005, 15:53
to znowu ja cos nie mam szczescie do netu ps2...najpierw problem MACa,pozniej CS a teraz kiedy (niby) wszystko juz gra, cos sie dzieje z online w ratchecie...zrobilem swojego uzytkownika, loguje sie, wszystko OK (nieraz jak klikam np.CITIES ,niby sie laczy a pochwili wyskakuje okienko) powtorze, NIBY wszystko OK, klikam np. FIND GAMES, albo nic nie robie i po jakims czasie wyskakuje takie okienko:


A network error occured,please
check your network connection
DISCONNECT



jak naciskam TROJKAT (wyjdz) za chwile sie znowu pojawia, a jak disconnect to wiadomo...POMOCY

P.S-raz mi sie udalo nawet serwer zalozyc zanim nie wyswietlilo sie okienko...POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Gaw
09-01-2005, 16:01
możliwe że ping masz za duży i łapiesz timeouta jak pisał kolo na forum PE
albo złe łącze do grania online albo coś w konfigu

floydas
09-01-2005, 17:43
jak moge lapac timeouta jesli jestem w menu?? jesli cos w configu to mi pomozcie,a jesli z laczem to sie chyba zabije :(

Optiv
10-01-2005, 17:09
proponuje ofrward'owac porty mi to pomoglo... bo mialem time out w kazdej grze..

wrog
10-01-2005, 17:20
U floyda problem tkwi pewnie w laczu, on ma LANa. Takie disconnecty sa wynikiem przeciazenia sieci, kilka osob cos sciaga i juz sobie nie pogra.

floydas
10-01-2005, 18:15
ale problem rozwiazany :] zadzwonilem do mojego dostawcy i wysylam maila do innego goscia z tej firmy, oni odblokuja potry i ustawia na ta gre piorytet i powinno byc gites...rzeczywiscie problem tkwi/l w laczu :] dzieki WROG :D jestem Twoim dluznikiem :)

[ Dodano: 13-01-2005, 20:18 ]
zadne q.rwa gites...oczywiscie ze dalej do jasnej cholery nie moge grac...z tej mojej firmy to sami debile !! ale jestem wnerwiony ja pier... ARGH!!! macie jakis sposob??

[ Dodano: 14-01-2005, 15:36 ]
juz wszystko gra :D mozecie skasowac ten topic :] ziomusie z asternetu (moj internet) dali PELNY priorytet na moj adres IP i teraz wszystko niesamowicie smiga :] z a j e b i s c i e :)