View Full Version : Fracture


Fighter Pl
09-10-2008, 11:43
Zakładam wątek bo na mojej liscie juz kilka osob gra i poza tym mam problem.
Przeszedlem pierwsza i druga misje na casual i dostalem achievementa TYLKO za level 2!!! Nie wiem czy to jakis glitch czy jak ale najpierw powinien wpasc achiv za level 1 a ja go nie mam:) mial ktos podobny problem?

lukkPL
09-10-2008, 13:18
Widzę że nie tylko Ty masz ten problem
http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=96198

Może spróbuj przejść na Hardcore i zobacz wtedy?

Fighter Pl
09-10-2008, 16:19
tak zrobie:) i tez to czytalem wczesniej;) thnx

komar
09-10-2008, 20:31
Rozłącza was z Livem podczas uruchamiania Fracture?

Frezer
10-10-2008, 11:20
Rozłącza was z Livem podczas uruchamiania Fracture?

No i sie wydało pan KOMAREK jedzie na piratach hehe, rozłącza cie z Liva bo zassałeś z torrenta wersje dla prasy a owych wersjach XBL jest zwykle blokowany.

lukkPL
10-10-2008, 12:07
Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć, że 1 mecz onlineowy MUSI trwać 3 minuty i nie idzie nijak wygrać przed czasem?? Przeczytałem to właśnie na achievements360.org i aż mną wstrząsnęło :/ Chyba im cos na głowę spadło. 3min x 1500 = 4500 min = 75h:moron: A singiel pewnie zajmuje z 7h (jak BiA). Jełopy :/

Frezer
10-10-2008, 12:14
Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć, że 1 mecz onlineowy MUSI trwać 3 minuty i nie idzie nijak wygrać przed czasem?? Przeczytałem to właśnie na achievements360.org i aż mną wstrząsnęło :/ Chyba im cos na głowę spadło. 3min x 1500 = 4500 min = 75h:moron: A singiel pewnie zajmuje z 7h (jak BiA). Jełopy :/

a ten multi w ogóle jest grywany czy jakaś lipa ?

SwankCzarny77
10-10-2008, 13:18
No i sie wydało pan KOMAREK jedzie na piratach hehe, rozłącza cie z Liva bo zassałeś z torrenta wersje dla prasy a owych wersjach XBL jest zwykle blokowany.
I nie tylko on dlatego pewnie nie mozesz polaczyc sie xbox live w fracture dlatgeo ze sa serwery zamkniete jeszce bo premiera tej gry jest dzisiaj dopiero:Dhttp://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=43244a u nas juz mase ludzi gralo na poczatku tygodnia:D

wrog
10-10-2008, 13:28
Serwery są zawsze włączane wcześniej, a do tego premiera USA była we wtorek.

cyckiewicz
10-10-2008, 13:37
To ja nie rozumiem dlaczego w wersji review tej gry możliwe jest odblokowanie Achievów, skoro odpada opcja gry po sieci, a co za tym idzie zdobycia calaka...hmm, no chyba, że LIVE bedzie "odblokowany" później.

Frezer
10-10-2008, 14:02
I nie tylko on dlatego pewnie nie mozesz polaczyc sie xbox live w fracture dlatgeo ze sa serwery zamkniete jeszce bo premiera tej gry jest dzisiaj dopiero:Dhttp://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=43244a u nas juz mase ludzi gralo na poczatku tygodnia:D

Wrog ma racje, serwery są od dawna czynne poprostu nie mogą sie połączyc te osoby które zasały wersje dla prasy wiec pozostaje zassać wersje sklepową albo kupić orginał jak bóg przykazał hehehe

wrog
10-10-2008, 14:09
Wersje review nie mają nic okrojone, Frezer nie ma pojęcia o czym pisze.

Frezer
10-10-2008, 14:11
Wersje review nie mają nic okrojone, Frezer nie ma pojęcia o czym pisze.

nie powiedziałem ze zawsze tak jest

wrog
10-10-2008, 14:15
Może na torrentach jest wersja preview albo jakiś build przed goldem, ale wróćmy do Osiągnięć. Calaczek trudny? :)

komar
10-10-2008, 14:22
Chyba nie będzie trudny, ja po niecałej godzinie pyknąłem 200 pts. Achivy łatwe i szybko wpadają - przynajmniej te w singlu.
Natomiast sama gra mi się nie podoba, postac rusza się jak mucha w smole a bieganie to żałosna kalka z Gearsów...

Fighter Pl
10-10-2008, 14:45
500 pkt w jakies 6 h.Mam fajny patent na zdobycie achievementow za bronie. Gdy masz w reku gnata,ktorym chcesz nabijac kille,uzyj go na przeciwnikach a gdy skonczy sie amunicja poprostu zaladuj checkpointa:) gra zapamietuje kazdego fraga. Zreszta wiekszosc achivow za bronie wpada podczas przechodzenia gry,wiec sami decydujcie:)

lukkPL
10-10-2008, 14:54
Jak mogą byc serwery nieczynne jak ludzie mają już ponad 800pkt i achieve'y online. No LOL po prostu:lol:

Frezer może miec racje, że jakieś wersje wyciekły które mają live'a zablokowanego. Zresztą wyciekł też Fallout 3 z tego co widziałem też jakaś wersja review coś tam. Dziwie sie tylko ludziom że grają w takie wersje, gdzie taka gra może być imho jakoś naznaczona. A potem płacz, że bany lecą ;)

@wrog - calak chyba niestety trudny :/ Może nie tyle trudny co bezsensownie czasochłonny. Singiel tam singlem (choć ponoć hardcore to naprawde hardcore :) ) ale grać 70h w multi? Bez jaj (chyba, że będzie na to inny sposób, ale nikt mi nie odpowiedział, czy idzie ustawić mecz inaczej niż na 3 minuty)

Spliff
11-10-2008, 17:58
No to w końcu w wersję review będzie się dało grać po Live czy nie? Serwery są zablokowane w wersji preview?

Rayne
11-10-2008, 18:42
No to w końcu w wersję review będzie się dało grać po Live czy nie? Serwery są zablokowane w wersji preview?

nie, wersja review nie będzie działać w multi nigdy

Zeratul
13-10-2008, 17:00
w ktorym momencie sie konczy 1 act? Gram na hardcore i mam wrazenie, ze powinienem dostac juz za act 1...

Fighter Pl
13-10-2008, 18:08
w ktorym momencie sie konczy 1 act? Gram na hardcore i mam wrazenie, ze powinienem dostac juz za act 1...
ja mialem dokladnie to samo! w koncu wpadl mi za act 2 a pierwszego jak nie bylo tak nie ma:(

Zeratul
13-10-2008, 18:54
to sympatycznie

Fighter Pl
13-10-2008, 21:44
no ja tam mysle inaczej...
w kazdym razie gra jest zglitchowana

HiTMAN47
08-03-2009, 22:04
Gralem odrazu na HC i wpadaly 2 osiagu za akt ;)

Mam problem z tymi 2:
Han Shoots First
Use the Force Field