View Full Version : Call of Duty 3


Patr0l PL
12-10-2008, 15:48
mam pytanie: czemu nie mam ,,doca'' skoro w leaderboard jest napisane ze uleczylem juz ponad 20 osob ?? gram tylko w rankingi..

MANDo
12-10-2008, 16:06
W jednym meczu musisz uleczyć 10 osób.

Patr0l PL
12-10-2008, 16:16
aha ok dzieki a to z tym podrzucaniem amo to tez w jednym meczu ??

lukkPL
12-10-2008, 16:36
A ja mam takie pytanie. Aby mecz odpalić musi być 8 osób to wiadomo. Ale czy mogą być 2 osoby, kazda z 4 padami (bo z tego co pamietam do onlineu idzie zalogować 4 osoby na raz)??

Joni
12-10-2008, 16:48
Ta darady ale tylko na playerze, na rankingu nie mozna....

Patr0l PL
15-10-2008, 18:40
jeszcze jedno: czy podaczas achiva assalut trooper gdzie mozna uzywac tylko maszynowek mozna rzucac granaty ? i czy jak chce zaliczyc doca to czy nie moge leczyc tych ktorych zabilem czy jak kogos zabije to nici ? bo mailem w rank 16 revievs ale raz przez przypadek zabilem swojego i dupa.

juve26
15-10-2008, 19:16
A ja mam takie pytanie. Aby mecz odpalić musi być 8 osób to wiadomo. Ale czy mogą być 2 osoby, kazda z 4 padami (bo z tego co pamietam do onlineu idzie zalogować 4 osoby na raz)??
Wiem co chcesz zrobic, jest na to sztuczka - nie pamietam jak wygladala sprawa hosta w CoD3 ( gralem w to 'cos' na mp zaledwie kilka razy ), ale jesli wyczaisz i w jakis sposob hosta wymusisz, to http://www.se7ensins.com/forums/bridging-tutorials/19616-boot-someone-out-game.html tadam! Tylko zapisz IP boost-partnera na poczatku. Trza tez x0 laczyc do livea przez kompa, to raczej nie problem ( polaczenie mostkowe portu dla x0 i dla polaczenia i pojdzie ).
Testowalem to kieeedys na PGR4 z trzema kolegami, bylo zabawnie i dzialalo. :) COD3 afaik tez jest z tym 'kompatybilny'.

lukkPL
15-10-2008, 19:57
Wiem co chcesz zrobic, jest na to sztuczka - nie pamietam jak wygladala sprawa hosta w CoD3 ( gralem w to 'cos' na mp zaledwie kilka razy ), ale jesli wyczaisz i w jakis sposob hosta wymusisz, to http://www.se7ensins.com/forums/bridging-tutorials/19616-boot-someone-out-game.html tadam! Tylko zapisz IP boost-partnera na poczatku. Trza tez x0 laczyc do livea przez kompa, to raczej nie problem ( polaczenie mostkowe portu dla x0 i dla polaczenia i pojdzie ).
Testowalem to kieeedys na PGR4 z trzema kolegami, bylo zabawnie i dzialalo. :) COD3 afaik tez jest z tym 'kompatybilny'.

Jesli dobrze rozumiem linka to myślałeś że chcę zacząć grę w 8, wywalić 6 osób poprzez zablokowanie ip na firewallu (to akurat nie problem bo mam x'a podłączonego pod lapka cały czas) i rozegrac na 2? Hmmm no nie chciałem bardziej odpalić grę na 2 osoby po 4 pady (8 osób w sumie).

juve26
15-10-2008, 20:01
Myslalem, ze chcesz achievy za rangi zboostowac. Jakbym byl toba, to bym z kumplem sie umowil, wszedl do jednej gry z randomami, wywalilbym ich i robil flag glitcha az do ostatniej rangi. Zle odczytalem twoje intencje? Chcesz dla funu pograc na multi w 8 osob? >> ;D

lukkPL
15-10-2008, 20:11
Myslalem, ze chcesz achievy za rangi zboostowac. Jakbym byl toba, to bym z kumplem sie umowil, wszedl do jednej gry z randomami, wywalilbym ich i robil flag glitcha az do ostatniej rangi. Zle odczytalem twoje intencje? Chcesz dla funu pograc na multi w 8 osob? >> ;D

No własnie to chciałem zrobić :D Tylko myślałem że da się na 4 pady odpalić x 2 boosterów. Ale w sumie ten sposób niegłupi. Tylko z tego co pamiętam w CoD3 hosta jako takiego nie ma, a po drugie nie da się chyba ustawić limitu czasu na unlimited? Nie pamiętam już, musiałbym odpalić grę.

Patr0l PL
17-10-2008, 11:45
jeszcze jedno: czy podaczas achiva assalut trooper gdzie mozna uzywac tylko maszynowek mozna rzucac granaty ? i czy jak chce zaliczyc doca to czy nie moge leczyc tych ktorych zabilem czy jak kogos zabije to nici ? bo mailem w rank 16 revievs ale raz przez przypadek zabilem swojego i dupa.
odpowie ktos ?

MANDo
17-10-2008, 12:00
Nie wiem po co Ci granaty :-) odpal na najłatwiejszym poziomie trudności... a co do doca to nie mozesz strzelać do swoich i ich leczyć.

Patr0l PL
17-10-2008, 12:17
ok dzieki:p granaty zawsze sie przydaja:d- uwielbiam te latajace ciala

juby1910pl
04-10-2009, 23:22
Witam. Dzis przeszedlem cod 3 na veteranie . Po ostatniej misji spodziewalem sie, ze dostane 2 osiagniecia. Niestety dostalem tylko jedno- won the war. Chcialem sie dowiedziec czy ktos mial podobny problem i nie dostal osiagniecia? na pewno przeszedlem od poczatku do konca na vet.

PLSquall
07-10-2009, 18:35
miałem taki sam problem :( jakiś glitch chyba

juve26
07-10-2009, 18:58
Tak się ponoć dzieje, jeśli w czasie gry użyje się opcji 'replay chapter', podobno trza całość przejść za jednym zamachem od levelu 1 do ostatniego :)

PLSquall
11-10-2009, 14:24
tez tak mi sie wydaje, szkoda bo 150GS piechota nie chodzi :(