View Full Version : Crackdown


wojtek234
15-02-2009, 18:08
Siemka. Mam pytanie o kilka achievów w Crackdownie. Które z tych achievów bedę mógł zrobić bez ściągania dodatku: http://www.onlinecenter.pl/Poradniki-Xbox-360/Crackdown-Free-For-All/Getting-Busy.html ???

Wiem, że tego z harpunem nie zrobię, bo tej broni nie ma w podstawce i tego w kooperacji, ale to dlatego, że nie mam golda, ani drugiego pada. Nie jestem jeszcze pewny co do tego z odprowadzaniem aut do garażu, bo w podstawce nic takiego nie zauważyłem, żeby auta dało się odprowadzać gdzieś do garażu czy były takie zlecenia. Ale czy np. to za wyścigi i ogólnie całą resztę z tej listy co tam jest zrobię oprócz tych co wymieniłem ?

MARRRCiN
15-02-2009, 18:59
Wydaje mi się , że tak :)

Dobi
15-02-2009, 20:36
Osiągnięcie z harpunem możesz zrobić w ten sposób, że zagrasz z kimś kto ma ten płatny dodatek, zostawi Ci harpun a Ty doniesiesz go do węzła agencji. Od tej pory będziesz mógł go używać w singlu.

Vartan
16-02-2009, 02:12
wszystko zrobisz procz 2 achie za wyscigi z dodatkow, jezeli grasz z kims w co-op, kto posiada DLC.

macko
22-03-2009, 18:22
Ktos chetny na Pack Rat??

Pujos PL
23-03-2009, 17:19
Ja nie mam dodatku, ale pograć z kimś kto ma mogę :D
Harpun też by się przydał :P

Pankracy
28-03-2009, 21:16
Zna ktoś lokacje bazooki - świetlik? potrzebuje do 2 osiągnięć.

Manolito
29-05-2009, 18:33
Chętny ktoś na co-opa? Zagrałbym z kimś w trybie, w którym pokonuje się bossów na czas. Przyda się do achivementa. A i jeszcze jedno. Gra podaął mi komunikat, że jest coś darmowego do ściągnięcia i nazywa się to Free for all. Czy jest to ten DLC, w którym jest ten harpun itp.?

HiTMAN47
29-05-2009, 20:00
Nie, glownie to czity i chyba nowe osiagniecia

bartosz88
11-06-2009, 15:56
od niedawna mam gierke , gra sie jedwabiscie tylko nie mam zielonego pojecia czy da sie zagrac w CD na dwa pady (z bratem) zeby odblokowac achievmienty bo jak narazie zadnej takiej opcji nigdzie nie znalazlem
za wszelka pomoc dziękuje

wrog
11-06-2009, 16:35
Nie ma koopa na splicie - tylko online.

macko
16-06-2009, 23:12
wciąż poszukuje kogoś do achi pack rat....

Pujos PL
16-06-2009, 23:49
trzeba mieć DLC?

Xbox 540
12-01-2010, 09:26
Mam kilka pytań dotyczących tej gry:

- jak najłatwiej zdobywa się umiejętności (gwiazdki) jakieś najszybsze sposoby.
- gdzie znajdę te auta: http://www.youtube.com/watch?v=McYtzRZwQHg
- gdzie znajdę wyrzutnię rakiet

Mustang
12-01-2010, 11:58
- same wpadają kiedy rozwalasz przeciwników, jak chcesz szybciej, to zbierz sobie ukryte kule, bo one też sporo dają
- w dodatku chyba tylko
- zabierasz przeciwnikom, ale nie jestem pewni czy meksykańce mają wyrzutnie, raczej u ruskich poszukaj

xAddix
06-06-2010, 19:01
Jakie są w miare łatwe osiągnięcia do zdobycia w tej grze ?


Bo jak narazie to próbuje zrobić i nie wychodzi mi tylko te z kampanią i bosami zdobywam :(:coolface:...

Opikl
06-06-2010, 20:43
Wszystkie są w miarę łatwe. Jest dużo filmików np. jak wejść na Wieże Agencji. Próbuj.
No i graj dla zabawy, a nie na siłę.

Mustang
06-06-2010, 21:00
Jakie są w miare łatwe osiągnięcia do zdobycia w tej grze ?


Bo jak narazie to próbuje zrobić i nie wychodzi mi tylko te z kampanią i bosami zdobywam :(:coolface:...
Zobacz profil kogoś kto ma calaka (np. mój) i popatrz, które wpadały jako pierwsze.

xAddix
07-06-2010, 19:48
na wieze to już weszłęm ;d teraz pszechodze gierke ;d i chyba się zamienie puźniej z kimś albo sprzedam ją bo taka sobie jest :)
jEstem w 2 wyspie.... VOLK chyba xD


ciężko się skacze tam samochodami :(

czesio83
07-06-2010, 22:11
ciężko się skacze tam samochodami :([/quote]
zrob upgrejd auta potem sie dopiero skacze;)

MANDo
07-06-2010, 22:27
Raczej level up postaci a nie upgrejd auta :D Później suv agencji i wszedzie wskoczysz i wjedziesz, nawet po pionowej ścianie (ale tylko przez parę sekund).

sapinPL
13-07-2010, 20:38
tak sobie wrocilem po dlugim czasie do cracka
i mam pytanie - chce sobie porobic zalegle osiagniecia
[np - przejechanie 175 przestepcow]
i tu pojawia sie pytanie - gdzie ich szukac? bossow mam wszystkich rozwalonych
chyba nie musze od nowa zaczynac?

lvizzz
13-07-2010, 20:46
Przeciez mozesz robic czasowki na poszczegolnych lokacjach bossow;masz rowniez opcje zeby 'wlaczyc' obecnosc gangow na ulicach, ale tutaj sie zastanow, bo nie da sie tego 'odmienic'.

Snake
05-08-2011, 20:37
Miał ktoś tak, że zabrakło kilku orbów? Zebrałem 298 z 300 i nie mam za ch.uj pojęcia gdzie one mogą być :/

Colin84PL
05-08-2011, 21:00
przestrzenie między budynkami albo dziury w samych budynkach obadaj. mi też kilka się solidnie zabunkrowało ale w końcu dorwałem je wszystkie. dobrze że w przeciwieństwie do niebieskich znaczna większość jest na widoku.

Snake
05-08-2011, 21:07
Colin dzięki ale mi się właśnie dwie niebieskie zgubiły... :/

Mustang
06-08-2011, 00:47
Daj głośniki najgłośniej jak idzie grać, bo te kule słuchać i przejrzyj lokacje, które mogłeś pominąć. Najprawdopodobniej uważałeś najbardziej na końcu i początku zbierania, więc zacząłbym gdzieś w środku poradnika. Ja pominąłem te koło laboratoriów.

Colin84PL
06-08-2011, 01:41
aa, kurna, pomyliło mi się. myślałem że tyle to było zielonych a niebieskich mniej a to właśnie niebieskich jest 300.
Wampis dobrze prawi, na słuch je weź. sam tam ostatniego orba znalazłem. coś mi buczało, znalazłem w podziemnym przejściu koło fabryki po 30 minutach bo wejście było tak ujowo schowane.
nie pozostaje nic innego jak poradnik w łapę i sprawdzanie miejscówek.

http://picasaweb.google.com/frodekn/HiddenOrbs

vivi
05-01-2012, 13:19
Czy wiecie moze co dokladnie powoduje reset bossow? Zbieram auta do garazu agencji i dwa z nich sa nie dostepne gdy Los Muertes zostali pokonani. Czy reset usunie mi stan zebranych dotad aut? Stan jakichs innych osiagniec? Zakladam, ze postac zostanie taka sama?

lvizzz
05-01-2012, 14:02
Ekspertem nie jestem, ale nie wydaje mi sie zeby reset powodowal tego rodzaju rzeczy.Jest tylko trudniej, bo znowu gangi maja zabawe na ulicach, a co za tym idzie ciezej jest grac.

Colin84PL
05-01-2012, 19:40
reset powoduje jedynie ponownie pojawienie się gangów i ich bossów. sam resetowałem raz czy dwa bo np. brakowało mi gangowozu do kolekcji albo chciałem zrobić achiva za rozpierduchę i mięso było mi potrzebne. nic się nie traci. resetujesz jedynie obecność gangów, nie statsy.