View Full Version : 50 Cent Blood on the Sand


HiTMAN47
03-03-2009, 22:05
http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=129979

Pierwszy guide ;)

Ja mam pytanie co do zlotych odznak - zebranie plakatow/tarcz daje sporo punktow czy gdy wezme Mission Select to beda one jeszcze raz na mapie choc je zebralem wszystkie czy juz nie?

Mr Jim
08-03-2009, 12:12
http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=129979

Pierwszy guide ;)

Ja mam pytanie co do zlotych odznak - zebranie plakatow/tarcz daje sporo punktow czy gdy wezme Mission Select to beda one jeszcze raz na mapie choc je zebralem wszystkie czy juz nie?
Tak bedą one od nowa .Na golda musisz przeważnie wszystkie zebrać , w kilku levelach mozna 1 plakat albo tarcze ominąć .

curtis
08-03-2009, 18:25
o dzięki właśnie zaczynam grac i raz sobie przejdę na lozzie a później zobaczę czego mi brakuje i uzupełnię;) .... na pewno te tarcze bo już ominąłem w pierwszej misji:(

curtis
14-03-2009, 21:28
Flying High
Score air time from a single character for more than 10 seconds

moze ktos wie o co z tym chodzi??

komar
15-03-2009, 08:07
Musisz rozwalić jakąś beczkę koło której stoi przeciwnik i włączyć slo-mo, tak aby ten fruwał w powietrzu ok 10 sekund.

curtis
15-03-2009, 10:01
aha, ok danke komarqu ... arcziwment hunterze:)

HiTMAN47
19-03-2009, 21:25
Odkrywalem juz 1 czita - jesli go wlacze (inf ammo) to nie bede mogl dalej zbierac odznak? Czy tylko wtedy do leaderboarda mi sie punkty nie wysylaja?

Spliff
21-03-2009, 11:49
Jest ktoś chętny na co-op?

Baczek PL banita
21-03-2009, 15:00
Jest ktoś chętny na co-op?

ja Spliff jetem chętny

curtis
21-03-2009, 22:19
martwi mnie jedno jestem w 8 misji i nie mam "odnalezionej" jednej broni uzi i nie wiem czy jak przejdę grę i jej nie znajdę bo na to się nie zapowiada to czy będę musiał odblokowywać wszystkie bronie pozniej??

HiTMAN47
21-03-2009, 22:26
Kasa ciagle sie zbiera - nawet gdy powtorzysz czekpoint po rozwaleniu kilku skrzynek to kasa sie nie cofa wiec mozesz dozbierac troche kasy lub pozniej po skonczeniu gry zrobic to bo jakby nie patrzec grajac w COOP czy z wyboru misji kase dalej zbieramy

curtis
21-03-2009, 22:55
spoko spoko juz znalazłem ;) , czyli jak bede grał w co-opie później jako member of g-unit to kasa dalej sie nabija i bronie które mialem amm nadal tak??

HiTMAN47
22-03-2009, 00:05
tak tak tak tak tak tak tak tak tak :)

Baczek PL banita
22-03-2009, 00:18
Spliff dzięki

General Dubix
22-03-2009, 14:56
Siema mam pytanko czy jak kupie gre i zaczne ja przechodzic z kumplem w co-op to czy osiągnięcia wpadają czy trzeba jak w cod 5 przejś samemu gre ?

Baczek PL banita
22-03-2009, 15:01
nie trzeba przejść gry samemu ale jak ty będziesz grał 50 Cent a on będzie grał G-Unit no to on będzie dostawał za co-op a ty nie

General Dubix
22-03-2009, 22:47
aha dzięki wpierw jeden będzie G Unit a później drugi

Baczek PL banita
22-03-2009, 22:52
nie ma za co

promilek
24-03-2009, 09:17
Na golda musisz przeważnie wszystkie zebrać , w kilku levelach mozna 1 plakat albo tarcze ominąć .

Czy aby dostać golda muszę grać w singlu na Hardzie, czy może być poziom Easy (co-op) i wystarczy zebrać wszystkie tarcze i plakaty?

HiTMAN47
24-03-2009, 13:02
Easy daje malo punktow, Hard wiecej a gdy zbieralem z botem tarcze/plakaty to srednio bez problemu mialem z 100.000/200.000 wiecej niz trzeba bylo. Ktos pisal ze nie ktore odznaki sa trudne - pfff mi wszystkie wpadly grajac drugi (tzn po skonczeniu gry na HARD) raz specialnie na nie i to bez restartu calego poziomu bo zabraklo 5000 ;)

Lepiej dawaj Hard - trudny on nie jest i tak :} majac karabin z 100 ammo czy taki cos jak "MP5" ktory zabija 1/2 pociskami to gra jest latwa :>

Bari
24-03-2009, 23:11
kurde, mam dziwna systuacje, bo gralem sobie wlasnie w 50 groszy i dziwila mnie dlugosc 1 levelu, gralem wiec az do achievementa, bo bylem ciekaw jak dluga bedzie ta gra
okazalo sie nagle dostalem achievementa za ukonczenie 4 lv, nic w tym dziwnego, po mimo tego ze nie dostalem wczesniej za ukonczenie 3 lv :\
u mnie w profilu tego nie widac, bo aktualnie nie mam neta w konsoli, ale tak sie zastanawiam czego to jest wina ? gry, grania poza netem czy czego ?
mial ktos tak ? pozdro

HiTMAN47
24-03-2009, 23:46
Hmm ja jedynie mialem blad wlasnie z 4 poziomem w COOP ;), 2 razy gralem z kims jako Banks ale po ukonczniu go nic nie wpadalo (mialem joina gdzies 1/4 etapu) ale gdy zaczelem od poczatku wpadlo po 1 etapie 4 misji.

Sproboj jeszcze raz ;) ta gra to sama przyjemnosc :}

General Dubix
11-05-2009, 20:20
Czy jest ktoś chętny na CO-OP albo poprostu na pogranie w sieci w tego fiftiego ?

tomekksg
12-05-2009, 01:56
ja moge zagrac na osiągniecia jesli jestes chętny tzn. na złote odznaki brakuje mi od 5 misji gt:tomekksg