View Full Version : Call of Duty 2 Problem


H_Revolution
17-03-2009, 08:18
Witam.

Zamówiłem na allegro CoD2. Wczoraj gra przyszła, więc wrzuciłem płytkę w konsolę żeby zagrać. Nie włączyłem lystwy z routerem i nie byłem wpięty do neta. Rozpocząłem grę na Veteranie i przeszedłem trening - achievement wpadł - wszystko fajnie. Wyłączyłem grę.

Później odpaliłem grę ponownie już podpięty do neta, konsola pobrała aktualizację i przeszedłem pierwszą misję - achievement wpadł, ale w nazwie pojawiły się jakieś chińskie znaki..

Myślałem, że jakiś błąd i przeszedłem drugą misję. Po jej przejściu ta sama sytuacja, też dziwne znaki w nazwie i opisie achievementa.

Wie ktoś o co biega??
Gra w wersji PAL.
Oryginał.
Wersja Angielska.
Na live.xbox.com nazwy achievementów są ok - tylko na konsoli jakieś krzaki.

Pozdrawiam

Bender
17-03-2009, 11:29
Ja też miałem krzaki w Codzie 2, nie ma się czym przejmować. Dashboard masz ustawiony na język polski? To może być przez to.

orto G
17-03-2009, 11:39
Ja mam to samo mimo ustawienia dasha na j.polski. Takie "widzi mi się" producenta (to samo jest w Lost Odyssey.

Bender
17-03-2009, 11:42
Bardziej chodziło mi, że to może właśnie przez to, że masz ustawiony język polski, spróbuj zmienić na angielski :)

juve26
17-03-2009, 15:57
Skoncz sobie tego CoDa, pozniej jezyk w dashu zmien na angielski i sciagnij swoje konto [odzyskaj] z poziomu dashboarda :) Zmienia Ci sie nazwy wszystkich achievow na angielskie.

Snake
17-03-2009, 16:00
To samo mam w Lost Odyssey. Nieważne jaki język ustawie mam Japońskie Achievemnty. Ale dobrze że mam kumpla japońca to mi pomaga je odgadnąć :D

MARRRCiN
17-03-2009, 17:41
A co to za różnica po jakiemu są aczimenty w Call of Duty 2? Ja gram teraz - mam to samo - wszystko zmienia się na "krzaczki", ale co z tego? Ważne że jest osiągnięcie...

Snake
17-03-2009, 17:53
Problem taki że w momencie otrzymania Acziwa w Lost Odyssey nie masz pojęcia co tym razem zmajstrowałeś... :D I trzeba szperać na xbox360achievements.org i marnować transfer, prąd i czas :) Simple

PL GoNZo
17-03-2009, 18:16
wywal swoj profil i sciagnij go ponownie (odzyskaj- tak chyba to sie nazywa)
mialem podobnie z blue dragon- teraz po odzyskaniu profilu wszystko jest po inglisz :)

HiTMAN47
18-03-2009, 09:52
COD2 ma osiagi ziwazane ze przejscie kampani + ukonczenie veterana by zdobic 1000. Nie ma takich zeby zrobi 20 hedow podrzad czy ukonczyc level tylko za pomoca lokcja ;)

kpiasek
19-03-2009, 10:33
Ja nie widzę w tym problemu osiągniecie odblokowanie GS doliczony i OK
co za różnica czy opisane po angielsku chińsku czy też arabsku
też ma krzyżyki w CoD2 i w niczym mi to nie przeszkadza :)

H_Revolution
20-03-2009, 16:47
Ja nie widzę w tym problemu osiągniecie odblokowanie GS doliczony i OK
co za różnica czy opisane po angielsku chińsku czy też arabsku
też ma krzyżyki w CoD2 i w niczym mi to nie przeszkadza :)


Spoko spoko :)
Nie chodziło o to, czy mi to przeszkadza czy też nie.
Byłem po prostu ciekaw czy to normalne;)

Pozdrawiam wszystkich i dzięki za odpowiedzi.

PPWojtek
10-07-2009, 18:39
Tak tylko żeby was poprawić to nie są znaczki ani chińskie ani japońskie tylko koreańskie :D
Mam to samo, wprawdzie trochę się wyróżnia, ale nie przeszkadza xD