View Full Version : perkusja do band hero


fleischer
28-01-2010, 19:45
gram w band hero na prkusji.wszystkie dzwieki dzialaja,lecz gdy probuje zagrac w rock band 2 to trzy dolne bebny funkcjonuja,a dwa gorne nie.dlaczego?czy perkusja ma jakis blad?

Habit75
28-01-2010, 22:52
Grasz w to na pierwszym iksboksie?:omg:

fleischer
28-01-2010, 23:16
Grasz w to na pierwszym iksboksie?:omg:
to jest xbox360 arcade
a dlaczego pytasz?

MANDo
29-01-2010, 00:23
Bo źle założyłeś temat. A co do Twojego problemu to niech tu zajrzy jakiś spec od Gh i RB kiedyś było o tej kompatybilności.

Pingwin
30-01-2010, 21:10
grałem na takiej samej perkusji w Rock Band i wszystko grało, upewnij się czy wszystkie kable masz dobrze podłączone. Z oczywistych względów będą działały trzy tomy i jeden talerz.

inoobiPL
31-01-2010, 10:44
Mój kolega ma taką perkę i na luzie gra we wszystko co posiada :
Rock Band 2 , The Beatles Rock Band , Band Hero, GH : Metallica, GH:World Tour, GH:Hits

fleischer
31-01-2010, 23:03
wszystko juz jest ok.musialem poprostu walnac paleczka w sterowanie perkusji co sopwodowalo rozlaczenie gornych talezy:)
swoja droga doszedlem do tego na 2 perkusji gdyz 1 oddalem do reklamacji:lol:
mimo to dzieki:)