View Full Version : Problem z Rock Band


macko1990
05-02-2010, 09:20
Witam. Mam problem z pobranymi utworami, które nie chodzą bez podłączenia do Live'a. Nie wiem czy problemem może być to, że pobierałem je na drugą konsole na którą przeniosłem profil. Na starej konsoli chodziło zawsze normalnie. Jeśli ktoś mógłby pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

mataman
05-02-2010, 10:10
Własnie na tym polega problem. Kawałki bedą działać offline tylko na konsoli na której zostały pobrane. No chyba ze masz zrobionego jtaga+xbr wtedy wszystko chula :D Ale zapewne nie masz.

macko1990
05-02-2010, 11:55
Czyli da się to jakoś zrobić żeby działało normalnie?:P

mataman
06-02-2010, 02:37
Pewnie że sie da. Ale nie jest to takie proste i wymaga ingerencji w konsole. Poczytaj o jtag i xbr na x360.

kubek
06-02-2010, 12:30
A przeniesienie licencji na nową konsolę nie wystarczy? O_o