View Full Version : Youtube problem


Hustler
25-02-2010, 17:09
Witam.

Coś się ostatnio zaczęło psuć z YT na kompie. Gdy wchodzę w jakiś filmik wyskakuje takie okienko:

http://img203.imageshack.us/img203/1438/64161821.jpg

Nie wiem czemu, nigdy się tak nie działo.

juve26
25-02-2010, 17:26
Jaką masz przeglądarkę? Za dużo ten screen mi nie mówi, ale podejrzewam, że jeżeli masz FireFoxa, to być może ściągnąłeś jakiegoś plugina do YT, albo jakiś menadżer downloadu, który działa w tle w windowsie [np Jdownloader, InternetDownloadManager, itp]. Upewnij się zatem, że nie masz żadnej z tych pierdół włączonych, oraz ściągnij flasha, może masz jakąś starszą wersję -> http://get.adobe.com/flashplayer/

Hustler
25-02-2010, 21:42
Hm.. chyba miałem starszą wersję tego Flasha, bo jak na razie jest wszystko ok. Dzięki! ;)

Hustler
27-02-2010, 11:17
Ok, po kilku dniach jak ciągle używam YT wszystko chodzi normalnie. Najwidoczniej była to wina wersji Flasha. Temat do usunięcia, czy tam zamknięcia, może komuś się przyda.

Pujos PL
02-04-2010, 00:34
Ja wykorzystam temat, bo też mam problem. Ostatnio nie mogę wrzucuć żadnego filmiku na YT. Wszystko idzie normalnie i nagle wyskakuje, błąd. Próbowałem różne formaty plików, rozdziałki i dupa ;/ Wiecie o co może chodzić??

Q-Jot
02-04-2010, 00:41
Ja nie mam pojęcia .

Pujos PL
02-04-2010, 00:51
Pomogłeś ;P

wrog
02-04-2010, 01:16
Jakiś konkretny błąd? Ja wrzucam sporo na kanał OC i nie mam problemów. Sprawdzałeś pod inną przeglądarką?

Pujos PL
02-04-2010, 13:09
Właśnie nie mam żadnego konkretnego błędu, tylko pasek zmienia kolor na czerwony, ikonka ma krzyżyk, i napis: "Błąd". Tyle...
Zaraz sprawdzę inne przeglądarki, póki co robiłem Firefoxem.

crazzie
02-04-2010, 14:05
podam ci rozwiazanie

odpalasz tryb awaryjny, dalej IE i wrzucasz, pojdzie zawsze, niestety mam to samo, testowalem opere, liska i ie w zwyklym trybie i nie ma bata zeby filmy wieksze od 30mb wrzucic, zawsze mam pierdniecie typu "blad" i zadnej informacji na temat.. w awaryjnym idzie wszystko, z tego co wiem to jedyne skuteczne rozwiazanie bo sam go szukalem w goglach i wiekszosc odpowiedzi identyczna jak moja powyzej

Pujos PL
02-04-2010, 14:36
Dzięki za metodę, sprawdzę zaraz. Widać YT nie jest taki doskonały, żeby trzeba było wrzucać w trybie awaryjnym ;p

crazzie
02-04-2010, 15:08
prawdopodobnie jest to kwestia lacza i duzych plikow, chociaz nie wiem czy tak jest do konca, bo niektorzy w ogole takich problemow nie maja :/

Pujos PL
02-04-2010, 15:11
ja mam 2 Mb/s, kiedyś nie miałem problemów a teraz nic nie wchodzi...

CzarO17
02-04-2010, 19:14
Miałem podobny problem i spowodowane było to przez brak pamięci na dysku C, jednakże cały komp wtedy zamulał i nic nie działało, więc wątpie, abyś twój błąd z tego wynikał.