View Full Version : MS Office, błąd


Hosen
31-01-2006, 15:15
przy instalacji wyskakuje mi taki oto blad

http://img500.imageshack.us/img500/6039/off4bx.jpg

wie ktos ocb? pozyczylem nawet 2ga kopie od kolegi i dalej to samo.

pozdrowiony

wrog
31-01-2006, 15:18
Dwie płyty i dalej to samo? Pewnie masz coś na kompie powalone Hosuś, formacika walnij i będzie po problemie :)

Hosen
31-01-2006, 15:21
wroguś, chyba cie poje... juz mi sie chce formata robic... ponoc nie tylko u mnie tak, byc moze to cos z SP2 zwiazane, dlatego pytam bo moze ktos mial ten problem.

snakemaycry
31-01-2006, 15:33
OpenOffice :)

szuja
31-01-2006, 15:35
nie ma jakiegos pliku....
albo komp jest dziwny i go nie widzi(zalecam format)
albo masz skopana "oficjalna" wersje(zalecam kupic oficjalna albo znalezc inna "oficjalna" albo sciagna "Open Office")

PS:czy przez przypadek zasloniles czesc swojej tapety czy specjalnie?? :) :D :grin: :twisted:

Hosen
31-01-2006, 15:36
OpenOffice
ze jak?:)

Hosen
31-01-2006, 15:37
szuja, przypadek;)

szuja
31-01-2006, 15:37
cos jak Microsoft Office tylko ze robiny (chyba) przez fanow i kompletnie darmowy

Hosen
31-01-2006, 15:39
aha, ale ma Worda na takim poziomie jak MS? bo ja przy instalacji tylko jego zaznaczam. nie potrzebne mi exele-duperele

szuja
31-01-2006, 15:50
najprawdopodobniej tak...pisze najprawdopodobnej bo moj brat z niego korzysta...
jak jestes zainteresowany to poszukaj w googlach...
znajdziesz i informacje i serwer z ktorego sciagniesz....

Hosen
31-01-2006, 15:53
ok, dzieki, duzo nie pomogliscie;) ale moze alternatywa bedzie odpowiednia.

wrog
31-01-2006, 17:24
Zamykam na życzenie autora, problem rozwiązał się sam.