View Full Version : Problem z King Kong


KamilW
12-02-2006, 11:32
Sluchajcie, mam King Konga od kilu tygodniu, i doszlem do okolo 17% gry ale nie moge dalej grac bo zawsze w tym samym miejscu w tym samym level sie wszystko zamraza (freezes) i zostaje meldowany error. Wtedy gra musi byc zamknieta i ...

Tysiac razy na nowo gralem ten level z mysla ze raz mi sie da przejsc z szczesciem przez to cholerstwo ale nic nic nic.

Myslalem oczywiscie o patchu ale nic w tej chwili nie ma. Z moim PC wszystko jest ok bo gram o wiele ciezsze gry bez problemu.


Ktos ma rade albo pomysl, albo wie o co chodzi? Jezeli tak MOWCIE :) !

Yacolek
12-02-2006, 11:36
Hmmm, a moze to pirat, który był wadliwie ściągnięty/skradziony przez tawarisza zza buga ?

Pewnie będzie trzeba załatwić sobie innego... Chociaż ja miałem problem z ORYGINALNYM Diablo 2... Tez sie zacinało w pewnym momencie. Formacik pomógł :mrgreen:

Hosen
12-02-2006, 12:56
ponoc nie rozmawiamy o piractwie? odinstaluj gre, zostaw sejwa, wyczysc rejestr, zainstaluj na nowo. nie pomoze - pozycz inna wersje.

KamilW
12-02-2006, 14:09
Moja gra jest originalna, kupilem ja w sklepie bardzo znanym tutaj u nas. Tez juz probowalem tych rzeczy: odinstalowanie z zostawianiem save'a ale nic sie nie polepszylo. A kupic nowa wersje?? Naprawde nie mam takiego zamiaru, to 50 EUR!!

Yacolek
12-02-2006, 14:27
Idz do kumpla /somsiada jak nie masz [musi miec kota] i zainstaluj u niego. Jak u niego nie dziala, to sproboj jeszcze innego kumpla. Jesli na 3 PC nie dziala, to masz walniete wersje, zloz reklamacje.
Jak u somsiada będzie działać, to formacik rób u siebie ;)

snakemaycry
12-02-2006, 16:51
Yacolek jest coś takiego jak netykieta. Pisanie z błędami ortograficznymi nie jest cool, więc przestań.

neo_angin
12-02-2006, 18:04
e no sorki za of, ale jak to, można grać na PC ? od kiedy ?? kurde nikt mi nie mówił...

wrog
12-02-2006, 18:06
Kamil zrób tak jak pisze Yacol. Weź skocz z grą i save'm do kumpla, sprawdź jak to wygląda u niego. Jak będzie problem, to są dwa wyjścia:
- walnięty save i trzeba zaczynać od nowa
- sprzedali Ci wadliwy egzemplarz

KamilW
13-02-2006, 17:51
Chyba mam wadliwa wersje, chociaz trudno w to uwierzyc bo to kupione jest w bardzo respektowanym sklepie, nie kupilem to w takim gownianym sklepiku za 2 EUR no nie...

Tez myslalem o wyrzucenie save'a i zaczac od nowa, zrobilem tak tez, ale bez rezultatu. U kolegi nie dziala tez.


P.S. Snake ma racje, Yacolku, nie jest COOL pisac bledy ortograficzne! :lol: A kota sie nie przyczepiaj bo jego imie PEQUE! :twisted:

Yacolek
13-02-2006, 17:59
A kota sie nie przyczepiaj bo jego imie PEQUE! :twisted:
Wim wim, a pies bodaj Kamil ^^

Jak u cumpla nie działa, to reklamuj! Ja złożyłem reklamacje, bo nie było online w Most Wanted :D I wymienili mi gre ;) [ultima.pl]

KamilW
13-02-2006, 18:05
Dzieki za rade, WITH ALL RESPECT, ale nie zachowuj sie jak, nie powiem co... eLo jest eLo a >P< jest >P< i koniec. Co ja wam zrobilem ze sie tak uwzieliscie na mnie i na wrogu zreszta tez. Do mnie KamilWWWWWWWWW caly czas. Co to ***** (przepraszam) jest?