Xbox Online Center Forum

Xbox Online Center Forum (http://forum.onlinecenter.pl/index.php)
-   Underground (http://forum.onlinecenter.pl/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Skórki do HDL/HDA (http://forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=463)

Morelka 17-07-2005 20:05

Skórki do HDL/HDA
 
taaaaaaaa, jest juz mozliwe :)
wszystko dzieki HDL AIO 2.5.4 (do sciagniecia z www.ps2world.it jak i rowniez HDL/HDA gotowe do dzialania przez HDL AOI)

mozna tez wycentrowac i rozciagnac elegancko obraz :)
niestety Deafult-owe ustawienia dla konsol PAL nie sa dobre (przynajmniej u mnie byla kicha) dlatego trzeba wprowadzic korekte (X DEC: 130 na 85 Y DEC: 90 na 3).

Tak wiec mozna ustawic dowolny plik graficzny (tylko format .bmp).
Jakies skiny sa pod TYM adresem (hdloader/mods/skins) aczkolwiek mozna ustawic, jak juz pisalem wczesniej, dowolny plik o max rozdzielczosci 512 na 448 pix.

a macie fotosy z mojego hdl-a :P
TUTAJ

dawajta swoje kto zrobi
pozdro!

InSiDe 17-07-2005 20:10

Skórki do HDL/HDA
 
. :]]]] Toś mnie rozbawił. To możliwe było od zawsze. Jakbyś poszukał, to jest nawet propozycja stworzenia tematu zbliżonego layoutem do OC. Ale to pocieszne, jak ktoś nagle odkrywa jakąś osobistą Amerykę. Cieszę się wraz z Tobą :]]]]]]

Morelka 17-07-2005 20:43

Skórki do HDL/HDA
 
No wiadomo ze od zawsze, ktos w musial layout graficzny stworzyc ale nie kazdy mial dostep/ wiedzial do/o odpowiednich narzedziach.
Ja wczesniej nie slyszalem (zwlaszcza ze z neta korzystam z doskoku)... WYBACZ Inside.

Gaw 17-07-2005 21:14

Skórki do HDL/HDA
 
cool skin, ile czasu takie cos ci zajelo?

MJ DwaTrzy 20-07-2005 22:12

Skórki do HDL/HDA
 
Mam maly problem z tym HDL AIO... Nie wiem jak to juz mam ustawic bo za kazdym razem ramka z grami jest za wysoko umieszczeony .

Tak ustawiony mam ten program HDL AIO >>>KLIKNIJ BY ZOBACZYC FOTKE<<<

A tak wyglada pozniej moj HDLoader >>>KLIKNIJ BY ZOBACZYC FOTKE<<<

wie ktos, jak to trzeba ustawic zeby wszystko dobrze wygladalo ??

Devil_2k 21-07-2005 10:38

Skórki do HDL/HDA
 
Ja mam inny problem, ponieważ zawsze przy kliknięcy przycisku "Apply Patches" mam runtime error :|

NeoSpiderMan 24-07-2005 23:52

Skórki do HDL/HDA
 
Cytat:

Napisał MJ DwaTrzy
Mam maly problem z tym HDL AIO... Nie wiem jak to juz mam ustawic bo za kazdym razem ramka z grami jest za wysoko umieszczeony .

Tak ustawiony mam ten program HDL AIO >>>KLIKNIJ BY ZOBACZYC FOTKE<<<

A tak wyglada pozniej moj HDLoader >>>KLIKNIJ BY ZOBACZYC FOTKE<<<

wie ktos, jak to trzeba ustawic zeby wszystko dobrze wygladalo ??

Odznacz opcje /B [Bigger game list] w AiO, po tym okno powinno wyglądać standardowo.

InSiDe 25-07-2005 13:21

Skórki do HDL/HDA
 
. Ja tam lubię większą listę. Jakkolwiek, zrób jak neo mówi, to będziesz miał zwyczajnie. Musisz też pamiętać, że jak wymusisz tryb ntsc (żeby był fullscreen) to i pozycję obrazu musisz poprzestawiać. Dla każdego tv jest trochę inaczej ale w readme jest podane, jak defaultowo powinno to być dla PAL i NTSC.

Gaw 10-09-2005 22:24

Skórki do HDL/HDA
 
ktos sie orientuje w czym najlepiej se skorke zrobic? tzn podmienic w czym :) to wchodzi tylko do zwyklego HDL czy do spatchowanego tez?

MJ DwaTrzy 11-09-2005 02:36

Skórki do HDL/HDA
 
Do sapczowanego tez wychodzi .
Najlepiej sciagnij zwyklego ("czytego" )HDL , podmien skorki i pozniej sapczuj go sobie.

Tylko jak bedziesz robil jakies skorki to zrob je troche ciemniejsze,lepiej to pozniej na TV widac :wink:

TO moja skorka ktora kiedys na szybko zrobilem :P


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39.

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.