Xbox Online Center Forum

Xbox Online Center Forum (http://forum.onlinecenter.pl/index.php)
-   Monster Hunter (http://forum.onlinecenter.pl/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Offline (http://forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=492)

Gaw 01-08-2005 17:23

Offline
 
jak tam u was MH offline? ktos to ruszal? ja po 40 godzinach w online chcialem rozwalic monoblosa, zaczalem zaliczac te questy (jajka rlz) i zatrzymalem sie na rathalosie (robi ze mna co chce)

Gofer 02-08-2005 03:20

Offline
 
ja tylko przeszedlem 1 gwiazdke dalej mi sie nie chce na razie (po raz 3) ale bede musial bo crimson horny potrzebne:D

InSiDe 02-08-2005 09:02

Offline
 
. Ja rzygam noszeniem jajek i innych takich. Dlatego nie robie już offa.

Devil_2k 02-08-2005 09:22

Offline
 
Ja zaliczam questy 4* w tej chwili :)

SZKD 02-08-2005 23:05

Offline
 
Tez sobie zaczynalem i konczylem 1,2,3,4 gwiazdki dopoki nie doszedlem do pieprzonego powderstone'a na wulkanach...Dla mnie to koniec gry :)

_Yulaw 03-08-2005 01:35

Offline
 
ile misji trzeba wykonac zeby wyciagnac miecz?

Gofer 03-08-2005 02:28

Offline
 
trzeba zabic rathalosa

Devil_2k 03-08-2005 10:40

Offline
 
Cytat:

Napisał _Yulaw
ile misji trzeba wykonac zeby wyciagnac miecz?

A jaki miecz :lol: ?

Gaw 03-08-2005 13:24

Offline
 
no wlasnie, cos o nim slyszalem, ale nie wiem o co lata

Gofer 03-08-2005 17:45

Offline
 
za wasza chalupa w offline jest miecz wbity w skale mozna go wyciagnac po zabiciu rathalosa:D

Devil_2k 03-08-2005 18:48

Offline
 
Cytat:

Napisał Gofer
za wasza chalupa w offline jest miecz wbity w skale mozna go wyciagnac po zabiciu rathalosa:D


Nigdy go nie widziałem :lol: Zaraz to sprawdzę :>


Edyt : Rzeczywiście.Jest tam miecz taki.A jest inny sposób na jego wyjęcie ? I co to za miecz w ogóle ? (pewnie trza mieć nicka Artur Władca :lol: ).

SZKD 03-08-2005 19:52

Offline
 
To jest Hero Blade.Mozna UpGrade'a zrobic na Master Blade,ale potzrebujesz Monoblos Heart...A to jest masakra zdobyc...Przynajmniej mi sie nie udalo :)

Gofer 03-08-2005 20:21

Offline
 
kluczu ma 2:P

Devil_2k 03-08-2005 21:21

Offline
 
No fajno. A jaki attack ? I ma jakiś elemnt ? Albo specjalne właściwości ??

Gofer 04-08-2005 02:29

Offline
 
ataku ma 280 chyba nie ma elementow ale ma strefe zielona co do ktorej moga nawet duze miecze pozazdroscic

Yacolek 04-08-2005 11:00

Offline
 
A to jaki rodzaj jest ? Ten duzy powolny mieczyk ? :P Mi prawde mowiac, to cos sie odechcialo ostatnio grac w MH :/ Musialbym na Singlu posiedziec i troche materialow nazdobywac, bo 6 machalitow mam w sumie -_-

Gaw 09-09-2005 23:16

Offline
 
offline olalem przez cheatera rathalosa, nie oplaca sie tyle dupcyc zeby monoblosa rozwalic

Devil_2k 10-09-2005 10:17

Offline
 
Hmm...A jak bede mial czas (dzzisiaj wieczorem pewnie ) To sie przysiade do MH (zatrzymalem sie na 14 Hr :lol: ) i pogram :) Gaw - masz 13hr+ ? Bo na kamienie bysmy poszli :)

LuKT 19-02-2006 12:32

Offline
 
A ja mam małe pytanko.Mój kumpel ma na NTSC MH a ja se chce kupić na PAL czy save z NTSC Pujdzie na MH na PAL??Plz o odpowiedz i sry za błendy.

Devil_2k 19-02-2006 12:45

Offline
 
Nie.Sejwy z żadnej gry NTSC nie są kompatybilne z grą PAL i na odwrót

LuKT 25-02-2006 11:06

Offline
 
Dzienks Devil_2k5 no to se od poczontku a czy wersja europejska rurzni się od wersji amerykańskiej?Chodzi mi tu o wygląd broni i takie tam pierdułki.

szuja 25-02-2006 11:21

Offline
 
tak...
niewiem czym ale sie rozni....
a niby czemu maja oddzielne serwery i inne konsole??

Devil_2k 25-02-2006 12:13

Offline
 
Cytat:

Napisał szuja.pl
niewiem czym ale sie rozni....

Prędkością odświeżania ekranu :lol:

Yacolek 25-02-2006 12:50

Offline
 
O np. , ale to w wersji pal mozna se włączyc na 60 hz ;)

Amerykance zawsze mają lepiej. Np. oni mieli od zawsze dostepnego fatalisa w MH1. U nas dodali go we wrzesniu chyba, z pathem...

szuja 25-02-2006 13:29

Offline
 
yacol, nie tyle co go dodali tylko odblokowali...
fata byl na naszych dvd od samego poczatku tylko zablokowany, moze capcom myslal ze na poczatku bedziemy za slabi dla niego...

LuKT 25-02-2006 15:12

Offline
 
Ja tam na onlinie nie gram:( a bym chciał.A czy na offlinie coś sie zmienia??

szuja 28-02-2006 23:16

Offline
 
nie, offline nic sie nie zmienia...
tak poza tym do czego doszedles na offie??
pokonales TP(pare-ian + los)??
i mam pytanie czemu ku*** los na offie jest taki glupi, ja potrafie (przy szczesciu :) )
online headlockowac losa+ i iana+ a na offie za ch** nie moge... jest jakis dziki jeszcze dobrze nie wyladuje a juz biegnie... :(...

szuja 20-04-2006 18:49

Offline
 
o dziwo ja mam "lagi" :>...
np.w 6 los jest wysoko (mniej wiecej na wys.wejscia do 5) patrze zatrzymuje sie w powietrzu mija pare sekund a on jest na mojej wysokosci :eek: ...stalo mi sie tak z 2 razy...
ale to ze biega jest spowodowane tym ze ma tylko jednego przeciwnika ;)...
zagraj sobie online tylko ty vs np.los...wtedy los bedzie sie zachowywal jak na offie...
poprostu online los "rozglada sie i namierza potencjalny cel"...

Darnok 21-04-2006 15:09

Offline
 
Los (i ian) na online daje znak przed biegnięciem. Na offie tego nie ma. Gdy wyvern już się na ciebie popatrzy, to nawet jak zmienisz położenie to on i tak pobiegnie tam gdzie przed chwilą patrzył (gorzej, jak skręca). A takie lagi z lataniem to u mnie codzienność, ale jakoś mi nie szkodzi.

szuja 21-04-2006 15:13

Offline
 
darnok,rozgalda sie tylko wtedy jesli nie jestes sam (ogolnie)...
zas jesli sa pojdziesz na questa nie bedzie sie rozgladal bedzie od razu biegl...

Darnok 21-04-2006 21:18

Offline
 
Przed szarżą jest animacja, w której rusza lekko głową. Robi to po rozglądnięciu się. Gdy widzisz, że animacja się urywa, jest do ciebie twarzą, i rusza ją na boki, to znaczy, że na ciebie leci.

szuja 21-04-2006 21:26

Offline
 
sprawdziles tj.ci powiedzialem??ze jestes sam vs potwor??
wiesz gram "chyba troche" wiecej w MH niz ty... ;)

[size=9px][ Dodano: 21-04-2006, 20:27 ][/size]
to co ty opisales sie dzieje jak jest paru to on wtedy "namierza potencjalny cel"...

Darnok 22-04-2006 18:45

Offline
 
Wiem o co ci chodzi, ale on rusza głową na boki, nie rozgląda się.

LuKT 23-04-2006 15:42

Offline
 
Wracając do pytania szuji ja mam teraz że tra powderstona przyniesc.

szuja 23-04-2006 17:03

Offline
 
to ty w koncu online zaczeles grac?? :>...
masz pomiedzy 9-12 hr ;)...
niech zgadne co uwazasz o tej misji:
"ja pier**** co za zajekur**bis*** poje**** misja..." ;)
"pociesze cie", na HR19 bedziesz mial kolejne 2 "powderstonowe" misje ;)...

Gawlick 24-04-2006 02:32

Offline
 
Jakby niepatrzeć to wszystkie misje gdzie trza nosić kamulce/jajka są popierdzielone...

Darnok 24-04-2006 21:17

Offline
 
Ja je lubie :) czasami fajne rewardy są (pisze o +)

Silencer 26-04-2006 11:49

Offline
 
Przecież te misje są banalne wystarczy Mega Juice i trzech do noszenia lub obrony

szuja 26-04-2006 12:06

Offline
 
silencer widac ze jestes (bez obrazy) noobek...
jakbys zobaczyl misje z powderstonami+ to bys sie pochlastal...odrazu zaznaczam ze sa 2 takie misje ;)...
ja je zrobilem tylko dzikei pomocy jednego polskiego wariata i 2 obcokrajowcow ;)...
tera jest o wiele latwiej...proszisz polakow to ci pomoga a wyobraz sobie jak kiedys nikt np.nie mial BDSa....
a i tak poza tym to najczesciej przy noszeniu sa jakies latwe potwory to ubicia...
a tam w jedenj misji jest los+ a w drugiej vios+ ;/...

[size=9px][ Dodano: 26-04-2006, 11:08 ][/size]
lol...to temat "offline".... :lol:...

Silencer 26-04-2006 14:57

Offline
 
Powerstonów+ jeszcze nie robiłem.


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07.

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.