Xbox Online Center Forum

Xbox Online Center Forum (http://forum.onlinecenter.pl/index.php)
-   Underground (http://forum.onlinecenter.pl/forumdisplay.php?f=12)
-   -   .:: HELP ::. (http://forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=4)

noname 20-02-2005 14:37

.:: HELP ::.
 
przy wszystkich napisane jest "mode3" co to oznacza?

Gaw 20-02-2005 14:41

.:: HELP ::.
 
musisz zaladować gre przez PC - polecam winhiip tyle że dysk musisz z konsoli do pc przełożyć, wybierasz wtedy przy nagrywaniu gry które mode chcesz zaznaczyć

Devil_2k 20-02-2005 15:06

.:: HELP ::.
 
Głupiś Gaw - to znaczy , że na ekranie wyboru gry w HDL musisz zaznaczyć gręi wcisnąć "SELECT" na padzie - wtedy otworzy Ci się okno z wyborem modu , wciśnij Mode 3:Enabled i jeszcze raz select a tera wio :-)

Gaw 20-02-2005 15:09

.:: HELP ::.
 
debilu ja tego pare miechów szukałem a ty mi nie powiedzialeś :lol:

za każdym razem robiłem przez pc ehhhh

Devil_2k 20-02-2005 18:31

.:: HELP ::.
 
Czeba było spytać :lol:

noname 20-02-2005 20:34

.:: HELP ::.
 
heh dzieki chłopaki....ja zrobiłem sposobem Gaw'a :D fenks za wszystko

[size=9px][ Dodano: 22-02-2005, 20:34 ][/size]
hah ledwo co ochłonołem po zamontowaniu dysku a tu kolejne pytanko...mianowicie mozliwe jest zgranie na dysk fimu DVD/DivX?

Devil_2k 23-02-2005 12:59

.:: HELP ::.
 
Nie , Tzn. możesz to zrobić ale nie będziesz mogł go odpalić...Jak narazie z dysku chodzą tylko mp3...

Gaw 23-02-2005 14:12

.:: HELP ::.
 
1. moge sobie wrzucic mp3 na dysk a potem normalnie ich sluchac? do sluchania oczywiscie jakis progs trzeba? mozna to wszystko zalatwic zeby nie trzeba bylo uzywac plytek?

2. potrzeba mi cos co zastapi winhiipa

Devil_2k 23-02-2005 17:38

.:: HELP ::.
 
Jak chcesz zastąpić winHiipa to pozostaje Ci chip albo ftp ( z powodu czasu instalowania się gry - ftp bym sobie odpuścil ;-) )


Tak - progs nazywa się mp3player (wrzuca i odpala mp3 z dysku )

BigLooser 24-02-2005 17:02

.:: HELP ::.
 
hmmm zgrywam freehdloadera na memorke to ciekawe. jako jem BigLooser zekne w jaki sposob czy ktos moze po polsku opisac jak zgrac hdloadera na memorke? i najlepsze jak pozniej z tej memorki odpalic tego hd loadera?

Devil_2k 24-02-2005 20:12

.:: HELP ::.
 
Masz Rippera 3 ?

MJ DwaTrzy 24-02-2005 23:57

.:: HELP ::.
 
Cytat:

Napisał Devil_2k5
Masz Rippera 3 ?

piractwo ?! :twisted:

wrog 25-02-2005 00:55

.:: HELP ::.
 
Samo przerobienie konsoli nie jest piractwem, ale do tego w wiekszosci przypadkow prowadzi...

Devil_2k 25-02-2005 22:07

.:: HELP ::.
 
Mj - mało pojętna jesteś- wszędzie widzisz piractwo ? :P Czy zainstalowanie programu na kartę pamięci to piractwo ? :|

Silencer 25-02-2005 22:16

.:: HELP ::.
 
Zależy jakiego rogramu jeżeli takiego ktory jest sprzedawany oddzielnie i producent nie zrzekl się do niego praw to wtedy jest piractwo w innym przypadku nie.

noname 26-02-2005 21:51

.:: HELP ::.
 
ej ludziska...ripper 3 pozwala na odpolanie NTSC?

snakemaycry 26-02-2005 22:26

.:: HELP ::.
 
Chyba to jest jedno z zalozen modchipow ze mozna odpalac importy, ne ?

NeoSpiderMan 27-02-2005 00:00

.:: HELP ::.
 
Cytat:

Napisał noname
ej ludziska...ripper 3 pozwala na odpolanie NTSC?

No chipy właśnie po to są, a reszta ich funkcji to efekt uboczny :P .

Gaw 01-03-2005 11:34

.:: HELP ::.
 
qrna sie wkurze, dalej mi pokazuje na winhiipie że mam dysk 31 gb a na hd loaderze że 80 (mam 80), devil jak nie naprawisz to w ryj, może sie da jakoś sformatować którąś z partycji żeby gier nie wcieło?

Devil_2k 01-03-2005 16:58

.:: HELP ::.
 
Może podepnij dysk do innej taśmy albo....Podłącz dysk - uruchom BIOSa w pc i zobacz jak Ci go BIOS wykrywa :P A dalej to nie wiem...jeszcze pomyśle :P


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.