Xbox Online Center Forum

Xbox Online Center Forum (http://forum.onlinecenter.pl/index.php)
-   Underground (http://forum.onlinecenter.pl/forumdisplay.php?f=12)
-   -   .:: HELP ::. (http://forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=4)

Gaw 01-03-2005 18:13

.:: HELP ::.
 
w podłączanie do innej taśmy sie raczej nie pobawie bo mam szufladke i fajnie jest :) zlookam biosa a jeśli tam bedzie pokazywało 31 albo 80 to co z tym dalej?

Devil_2k 02-03-2005 17:22

.:: HELP ::.
 
Jak będzie 31 pokazywało to zepsułęś ale raczej na 100 % pokarze Ci 80 Gb :P nie wiem, usuń partycje z ustawieniami hdloadera/winhiipa - użyj ps2os albo hdtool

Gaw 02-03-2005 20:12

.:: HELP ::.
 
powiedz co i jak zrobic zeby gier nie stracic z hdd - na hd loaderze idzie nagrac wiecej niz 31 gb a jak wtedy wloze dysk do pc to error

Devil_2k 07-03-2005 19:35

.:: HELP ::.
 
Wrzuć se giery z dyska na coś (nie wiem spakuj i wrzuć do pc, albo na płytkę - nie wiem :P ) a później sformatuj dysk winhiipem. Innej rady chyba nie ma, No chyba, że zmienisz program np. na hdl dumpa

Gaw 07-03-2005 19:37

.:: HELP ::.
 
mam dysk 19 gb na pc:/ dajta hdl dumpa i gadaj co on robi i jak

Devil_2k 07-03-2005 19:43

.:: HELP ::.
 
Ściągnij se :P www.metagames-fr.com - dałbym CI program ale dyssk mi wysiadł znów :P


Hdl_Dump to program od kopiowania gier na na dysk taki jak winhiip tylko, że można nim kopiowaćgry i 'normlanie' i przez ftp ;-)

Gaw 07-03-2005 20:45

.:: HELP ::.
 
czyli to taki winhiip i do tego ftp czy tylko ftp?

Devil_2k 08-03-2005 09:42

.:: HELP ::.
 
Winhiip i do tego ftp ;-)

Gaw 08-03-2005 15:05

.:: HELP ::.
 
ooo to jak zadziala to o andergrandzie pogadamy :>

Devil_2k 08-03-2005 21:35

.:: HELP ::.
 
Lepiej żeby działało :twisted:

Gaw 09-03-2005 16:14

.:: HELP ::.
 
nie działa :twisted:

pozostaje szufladke przełożyć w inne miejsce a jak nie wyjdzie to już nie wiem

Devil_2k 09-03-2005 18:46

.:: HELP ::.
 
A co się dzieje ? HDL się nie odpala ? (zepsułeś znów :twisted: ? )

Gaw 09-03-2005 20:55

.:: HELP ::.
 
nie, dalej pokazuje że 31 gb (winhiip i hdl dump), a w hd loaderze moge zaladowac 80

Devil_2k 09-03-2005 21:00

.:: HELP ::.
 
LoooooooooooooL , Tego nie przewidziałem. Nie wiem czy przełożenie szuflady coś da. Pozostaje CI chyba tylko format.

Ściągnąłem z ps2ownz IdChanger'a - ale mi po rozpakowaniu wyskakuje jakiś obraz porgramu na pieca :P SPrawdźcie sobie :P

http://dhost.info/raven06/pdx-maid.rar


Znalazłem też faq jak zainstalować na dysk i linuxa i gry z hda/hdl (tylko teoretycznie bo nikt jeszcze nie próbował) . Jak tos sobie zażyczy to przetłumaczę ;-)

neo_angin 11-03-2005 01:25

.:: HELP ::.
 
No dobra to ja poemcze was moimi pytaniami :)

Otoz mam juz dysk i mama nadzieje ze zadziala i do tego potrzebuje odpowiedzi na pare pytan.

1. (to bedzie najdurniejsze) Skad mozna sciagnac free HD loadera, jezlei nie ma na ftp to najlepiej e mulka, tylko prosze bez gupawych tekstow "zainstaluj torrenta" itp :)
2. Jezeli am juz tego FHDL to czy musze miec przerobiona PS2 zeby grac na piratach sciagnietych z netu?? Jesli tak to czy DUO se 2 wystarczy??
3. Jak zgrac tego free hd loadera na memore i gdzie trzeaba zapisac tego mp3 player
4. czy moge przezucac gry prosto z dysku kompa na dysk 2 konsoli przez kabel sieciowy czy musze najpierw nagrac, jesli jest inny sposob to szkoda bo mam latopa i bedzie ciezko podpiac normalny dysk do laptopa :)
5.Jesli da sie przez siec, to jak bo do tego czasu dysku mi siec ie wykryla co musze porobic.
6. Jezeli nie idze przez siec to czy musze nagrywac wszytkie gry na plyty ?? DVDiki troszke kosztuja a poza tym mam zjebana nagryware i czuje ze to bedzie kosztowac, starsza psozla z uszkodzonym wiatraczkiem to ja zrobili wymienili radiator, cos niby porobili na plycie i wzieli 350 zeta :/ a mogly by byc 2 lub 3 extra gierki, ech...
No dobra to tyle, jak juz dostaen nastepne odpowiedzi to pomecze was dalej

P.S. co do pierwszego to powiem ze ju szukalem i tak sobie mi poszlo, na normalnego HD LOADERA szkoda mi kaski, chyba ze ktos pozczy... :twisted:

Gaw 11-03-2005 14:20

.:: HELP ::.
 
Cytat:

Napisał neo_angin
1. (to bedzie najdurniejsze) Skad mozna sciagnac free HD loadera, jezlei nie ma na ftp to najlepiej e mulka, tylko prosze bez gupawych tekstow "zainstaluj torrenta" itp

zainstaluj kaze :lol:
devil ma wersje 8 mb chyba


Cytat:

Napisał neo_angin
2. Jezeli am juz tego FHDL to czy musze miec przerobiona PS2 zeby grac na piratach sciagnietych z netu?? Jesli tak to czy DUO se 2 wystarczy??

jak gra jest na dysku to nie ma równicy czy oryginał czy to o czym nie można tu rozmawiać, ja nie mam konsoli przerobionej

Cytat:

Napisał neo_angin
3. Jak zgrac tego free hd loadera na memore i gdzie trzeaba zapisac tego mp3 player

hdl - http://www.maxconsole.com/?mode=comments&newsid=2387 tylko trzeba europejskiego filepacka znaleźć

Cytat:

Napisał neo_angin
4. czy moge przezucac gry prosto z dysku kompa na dysk 2 konsoli przez kabel sieciowy czy musze najpierw nagrac, jesli jest inny sposob to szkoda bo mam latopa i bedzie ciezko podpiac normalny dysk do laptopa

zdaje mi sie że hdl dumb jest do tego

Cytat:

Napisał neo_angin
DVDiki troszke kosztuja

3 zeta?

Devil_2k 11-03-2005 18:01

.:: HELP ::.
 
Dvd kosztują już 1,80 (memorytec czy cuś :| )


A do ftp jest hdl dump - hdl_dumb jest bez ftp . A co neo-angin'a - to możesz bawić się w ftp jeżeli bawi Cie instalowanie gry po półtora godziny ;-)

neo_angin 12-03-2005 16:41

.:: HELP ::.
 
mam zepsuta nagrywarke dvd a ostatnio byl naprawiany radiator i zawolali od starszej 35 zeta :/ bo tych latpopow oficjalnie nie ma w poslce :/ dlaa sie zrobic w nie powiem co przez mojego wujka ktory ja namowil na zakup latpopa w niemieckim MM a mowia ze to sklep nie dla idiotow :/ echh


o co chodzi z tym file packiem ??

i pytanie co do tego linka,tam ejst opisane ze potrzeba gry PSX , tylko ze w tym opisie jest uzywany zwrot psx rowniez w strone ps2, tak przynajmniej wywnioskowalem, i czy musi ta gra na psxa byc orginialna ?? bo gdzies jedna mam, ale nie jestem peiwien czy jeszcze mam
:)

Devil_2k 12-03-2005 21:40

.:: HELP ::.
 
No gra na psx musi być oryginalna (jak ją inaczej odpalisz na nieprzerobionej konsoli) :lol: ?

A filepack to po prostu zestaw plików ;-) potrzebnych do zrobienia exploita w tym wypadku.

neo_angin 12-03-2005 22:40

.:: HELP ::.
 
a skad sciaganac tego europejskiegofile packa ???, bo nawet ten z tej stro nki co podaliscie nie dziala


czy tak lepiej ??


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26.

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.