![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Ustawki Umów się na wspólne granie. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#21 |
|
Nowy
|
Możemy się ustawić na te walki. Mi brakuje pare achivów online w FNR4. Poszło na Live.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Uzależniony
|
Też jestem chętny, wysyłajcie zaproszenia na GT: Marcin Boro
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Początkujący
|
Jeszcze ktoś chetny na online ???
Jak cos pisac na GT - moge dzis nawet - caly dzien i wieczor |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Początkujący
|
Te Boro - jak sie ogłaszasz to chociaz z grzecznosci odpisz. Kultury Cie jeszcze nikt nie nauczyl ?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Uzależniony
|
Nie mam już gry, a pisać mi się nie chce na tej zjebane.j klawie, więc mogłeś wbić do grupy i się zapytać
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Początkujący
|
Napisalem Ci PW na live i wyslalem zaproszenie, mysle ze napisanie zdania "NIE MAM JUZ GRY" tak wiele nie kosztuje, a skoro nie chcialeo Ci sie pisac to mogles Ty "wbic do grupy" i o tym poinformowac.
----------------------------------------------- Jak ktos chetny na online pisac. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Uzależniony
|
Napisałeś:
"Witam. Dalej chetny na Final Night Round 4 ? Jak tak rpzyjmij zapro i powiedz kiedy Ci pasuje sie ustawic" Nie przyjąłem zaproszenia, mogłeś się domyślić ;] dobra było minęło, na przyszłość będę pamiętał |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Nowy
|
MajkelBlack - ślij zaproszenie na mój GT. Z miłą chęcią machnę zaległe achievementy do tej gierki.
|
|
|
|