![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Xbox Wszystko o pierwszym konsolowym dziele Microsoftu. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#41 |
|
Uzależniony
|
Wersja amerykancka ma 2GB a nasza 3GB, wiec coś wycieli
![]() zeratul gdzie ty widziałeś ta grę za 800msp ? |
|
|
|
|
|
#42 |
|
MAM DUŻEGO!!
![]() |
za 1200msp... a nie 800
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Uzależniony
|
za 10zł albo nawet taniej można ją wyłapać na PC, z tego co czytałem, to się opłaca ją przejść?
|
|
|
|
#44 |
|
Uzależniony
|
pewnie że się opłaca
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Fanatyk
|
Ponoć głupoty od połowy są, a warto przed heavy, czy nie da nam to żadnego poglądu na ich nowe dzieło ?
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wariat
|
Nom od połowy to sknocili trochę, bo mogli nie mieszać w to te siły wszystkie ;[
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Stały bywalec
|
Jak zagrasz to wiesz na oko czego możesz się spodziewać po Haevy Rain. Ogólnie pomysł jest bardzo fajny, zawiodła jednak fabuła, któta gdzieś od połowy wyglada tak, jakby scenarzysta z czegoś w rodzaju kryminału zrobił mieszankę science fiction, fantasy z lekką domieszką teori spiskowych oraz dodał do tego tysiące głupot. Potencjał by i to spory, z wykonaniem gorzej.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Początkujący
|
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Stały bywalec
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Znajomy
|
I co po tym skoro
Spoiler: Nie spodziewałem się że gra tego pokroju może tak mi namieszać w moim guście.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Nowy
|
gra w miarę, choć dla mnie trochę nudnawe. Myślę, że gdyby Heavy Rain nie miał takiej oprawy jaką ma, nie byłby takim hitem. Mimo że, wydaje mi się, jest w porządku.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wariat
|
Ja tam zawsze lubialem Indigo Prophecy, ostatnio nawet postanowilem sobie odswiezyc i przejsc ponownie. Nadal gra sie bardzo fajnie, jest kilka momentow, ktorych moglo by nie byc lub mozna bylo cos zrobic lepiej, ale nie ma ich na tyle duzo by sie czepiac.
Najgorszy moment w calej grze to IMO walka na dachu w sierocincu i ostatnie starcie troche zawodzi. Pierwszej walki moglo by wogole nie byc bo slaba jest strasznie a koncowke mozna bylo lepiej rozwiazac.
Ostatnio edytowane przez WheeZzyy : 15-05-2010 o 18:47 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Nowy
|
Giera kozacka czegos podobnego szukam na x360
|