![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Osiągnięcia Dyskusje o Osiągnięciach i Gamerscore. |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#401 |
|
Super Moderator
|
W paczkach znajdziesz piłkarzy, stroje, przedłużenia kontraktów itd. Kupujesz je za pieniądze zarobione z grze lub za MSP.
|
|
|
#402 |
|
Początkujący
|
ludzie co jest? wygrałem te wszystkie 5 lig, wszystko pokolei, z każdej mam savy i nie wpadł achiv, czy to muszą być pierwsze ligi czy może być druga? bo hiszpanską zrobiłem drugą
wygrałem bbva i też nic ;/ Ostatnio edytowane przez KalunoPL : 26-07-2010 o 22:49 |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Początkujący
|
^^ ten sam problem. pol dnia na to zmarnowalem.
"Wygraj 5 najwiekszych lig Europy" - myslisz, ze druga liga hiszpanska sie do nich zalicza? zapomnialem zapytac...wiesz, ze trzeba to zrobic w menadzerze? Ostatnio edytowane przez rad : 26-07-2010 o 23:53 |
|
|
|
|
|
#404 |
|
Początkujący
|
robiłem to w managerze
pierwszą też wygrałem w 2 sezonie, poprawiłem niemiecką i nic, francuską i też nic, spróbuje jeszcze z angielską
|
|
|
|
|
|
#405 |
|
Nowy
|
Nieraz trzeba powtórzyć zwycięstwo w jakiejś lidze, ze względu na bug w grze. Osobiście się z tym problemem nie spotkałem, ale słyszałem, że to dość częsty przypadek.
|
|
|
#406 |
|
Początkujący
|
a achievement z dośrodkowaniem do przyjaciela to da się zrobić na live? bo na 2 pady nie mam z kim
|
|
|
|
|
|
#407 |
|
Stały bywalec
|
Krążą pogłoski, że "arcza" tego, grając przez neta, łyknąć można.
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Super Moderator
|
Czy w UT 10 można grać będąc offline ? Bo z tego co pamiętam w 09 nie było takiej opcji.
|
|
|
#409 |
|
Uzależniony
|
Nie ma takiej opcji.
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
Początkujący
|
zagrałem zespołem z każdej ligi i nie dostałem achievementa
robiłem to zaczynając tryb managerski bez zapisywania, może przez to nie wpadło? wie ktoś czy można tak robić? |
|
|
|
|
|
#411 |
|
Nowy
|
Pamiętaj, że drugie ligi i reprezentacje również się liczą. ;-)
|
|
|
#412 |
|
Początkujący
|
reprezentacje? to wiem czego nie zagrałem
![]() http://www.easportsfootball.co.uk/me...video/30438395 strzeli ktoś lepiej? ![]() @edit zagrałem reprezentacje i nic ;/ a reszta świata? Ostatnio edytowane przez KalunoPL : 14-08-2010 o 16:31 |
|
|
|
|
|
#413 |
|
Super Moderator
|
Też strzelałem takie bramki jak grałem na easy, ale to dawne czasy.
|
|
|
#414 |
|
Stały bywalec
|
|
|
|
|
|
|
#415 |
|
Początkujący
|
nie liczy, wpadło jak poprawiłem ligę australijską
@edit co to za stadion bernabeu? wybrać go nie mogę, w sklepie też nigdzie nie widze Ostatnio edytowane przez KalunoPL : 14-08-2010 o 22:37 |
|
|
|
|
|
#416 |
|
Uzależniony
|
Fuji masz okazję do wykazania się swoją wiedzą o aczivach w fife. Otóż w UT udało mi się doprowadzić do sytuacji gdzie mój team ma 100 chemii. Sami Angole z różnych klubów. No i teraz zagadka. Czemu w finale turnieju nie wpadły mi dwa aczivy za chemię ? Jakieś teorie spiskowe ?
Hehe, chwila myślenia, zerknięcie na pewną stronkę, przeczytanie poradnika od jakiegoś burgerka i wszystko jasne. ROZWIĄZANIE: W meczach turniejowych acziv nie wpada. Ostatnio edytowane przez Albii : 21-08-2010 o 02:41 |
|
|
|
|
|
#417 |
|
Stały bywalec
|
Czyli moja pomoc okazała się zbędna
.
|