![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Dual Screen Dwa ekrany Nintendo w jednym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Nowy
|
Co jest lepsze jaka konsola jest najlepsza nds czy nds lite czy wszystkie gry działają na nie i czym się rurznia bardzo był bym wdzięczny jak ktoś by mi wytłumaczy
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wariat
|
1) Słownik w domu masz?
2) Na DSi (najnowszym, jak na razie tylko w japonii dostępnym dual screenie) nie pograsz w Guitar Hero (nie ma slotu na gry GBA, więc nie ma jak kontrolera podłączyć) 3) Na DSLite chodzą wszystkie gry z DSa i (chyba) wszystkie z GBA. Na DSi nie odpalisz gier z GBA (brak czytnika) 4) Lite jest odchudzoną wersją zwykłego DSa... jest sexy :P 5) DSi ma większe ekrany, dwie wbudowane kamery i wbudowany czytnik kart chyba micro sd W sumie najlepiej brać tera Nintendo Dual Screen Lite 'a.
|
|
|
#3 |
|
Nowy
|
aha thx a źle pisałem bo byłem ostro zmęczony ale dobra
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy
|
Na nasze realia najlepszy jest DS Lite, zakładam, że będziesz miał programator, więc wszystkie te softowe usprawnienia nie są potrzebne. Odpowiedz sobie, czy chcesz mieć kamerkę i slot na karty SD za cenę kilkuset złotych więcej i wybieraj.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy
|
może nie kilkuset złotych więcej,ale gdy ktoś gra na orginałach(ja-na przykład)to lepiej DSi kupić
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy
|
Jeżeli komuś nie zależy na graniu w GH On Tour i ma kasę to brałbym DSi. Dostęp do DSiware i możliwość podłączania się do sieci szyfrowanych przez WPA to spore plusy.
|
|
|
#7 |
|
Nowy
|
Już nie jest tak że na DSL pograsz we wszystkie gry. Niektóre gry wychodzą tylko dla DSi. Na razie nic ciekawego. Ale wychodzą.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy
|
Dsi ma też troszkę większe ekraniki od wersji Lite.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy
|
Mnie w lite wkurza przycisk power Mi sie kiedys urwal Nie wiem w sumie jak z tym jest w dsi
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy
|
możesz też poczekać i kupić nitendo 3DS
|