![]() |
![]() |
#1 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2004
Reputacja: 0
|
![]()
Mam za dużo głupich pytań żeby zaśmiecać inny topik, więc wale tutaj i innym też radze
![]() 1. Co ciekawego można zrobić online? Wiem, ze zakladasz se questa, zbierasz ludzi i gracie, ale jest cos w stylu kopania z rooma, listy ignore, przegladanie statystyk innych, opcja przygladania sie jak inni graja? 2. Zorientowany ktoś jest ile czasu może zająć zobaczenie wszystkiego, co gra ma do zaoferowania? 3. Ile średnio graczy siedzi na serwerach? Jest ich coraz więcej czy mniej? 4. Wie ktoś może kiedy InSiDe nauczy sie w to grać? :twisted: :twisted: :twisted: 5. Zdobywa sie jakies nowe combosy do atakowania? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
![]() |
![]()
. Jeśli chodzi Ci o opcje administracyjne i nie związane z grą to ich nie ma wcale. Nie możesz nikogo wyrzucać ani zabraniać mu wstępu do miasta jakie założysz. List ignorowania też nie ma. Możesz jedyne ustawić, kto ma Cię słyszeć. Jest lista przyjaciół do której możesz ludzi dodawać i sprawdzać, czy są online.
. Statystyk w tej grze nie ma. Jedynie skromny wyznacznik zwany Hero Rank (HR) od 1 do 20 mówiący w przybliżeniu z jakim kozakiem masz doczynienia. . Przyglądać się, jak grają inni też możesz ale tak, jak w życiu. Stajesz na tyle blisko, żeby widzieć i na tyle daleko, żeby nie oberwać. Przydaje się wtedy lornetka. . Reszta ciekawych rzeczy jest... rutynowa. Zbieranie grzybów (na mikstury), polowanie na świnie (na jedzenie) czy wydobywanie rudy ze skał (na zbroje i miecze). . Głupie pytanie. Ile czasu żeby zobaczyć wszytko. Wszystko to znaczy co? Wszsytkie zbroje i bronie? Bardzo, bardzo dużo bo to kosztowna sprawa. Wszystkie potwory? Już dużo krócej aczkolwiek parę bestii jest specjalani i trzeba pewne warunki spełnić, żeby móc z nimi powalczyć. Nie są dostępne jako zwykłe questy. Całą resztę wszystkich rzeczy poznasz (a przynajmniej powienieś) dość szybko bo są niezbędnymi podstawami. . Red Land ~ 350 osób, Green Land ~ 100. Nie sprawdzałem czy ludzi przybywa czy nie bo i tak gram sam albo ze znajomymi. . Żadnych ukrytych zdolności nie ma. Wszystkie combosy są dostępne od początku trzeba tylko popróbować tą gałką we wszytkie strony i zapamiętać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Początkujący
![]() |
![]()
Niestety nie mozna ogladac gry innych i nie mozna ich wywalic z miasta,ale mozna misje zakladac na haslo,wiec nikt nieproszony nie wejdzie.Mozna ogladac wyposazenie innych graczy i ich poziom HR (Hunter Rank).
Online jest wiecej rodzajow przeciwnikow (prawdopodobnie) ![]() Nie pamietam ilu graczy srednio siedzi,ale ok.300 osob wieczorami (RED) i 50 (GREEN) - mniej wiecej ![]() Combosow chyba nie uczysz sie nowych...nie wiem,ale za to po niektorych UpGrade'ach bron ma specjalne Skille (np.wbija poison wrogowi,kusza ma zoom czy silence i jej nie slychac itp.) Co do czasu gry,to przegladalem FAQ'a kolesia,ktory przegral ponad...500h :/.Ciekawe ile postaci wyszkolil na 20HR (ostatni) ![]() Zeby zobaczyc wszystko mysle,ze ok.30-40h starczy.Ja mam 13h i mam 3HR...ale ja sie wlucze i zebram od graczy z wyzszym HR jakies niepotrzebne (dla nich) przedmioty ![]() ![]() EDIT. O,widze,ze InSiDe mnie uprzedzil z odpowiedzia :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() |
![]()
A lewele szybko lecą czy tak jak w innych rpgach online, że na początku jest w miare spx, ale jak już sie wyżej osiągnie to zdobycie kolejnego lewela zajmuje 3h??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
![]() |
![]()
. W tej grze nie ma poziomów jako takich. Nic nowego nie zdobywasz na wyższym. Dostęp do lepszego sprzętu jest ograniczony tym, co udało Ci się na polu walki zdobyć. Innymi słowy, im mocniejszą bestię zabijesz - tym lepszą będziesz miał broń. Ten HR jest tylko wyznacznikiem ile czasu spędziłeś na ubijaniu monstrów. Pewnie przy odrobinie zaparcia jesteś w stanie zdobyć najwyższy (HR20) poziom tylko i wyłacznie polując na świnie :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Początkujący
![]() |
![]()
Hunter Rank to tez taki klucz do questow.Im wiekszy HR,tym trudniejsze questy mozesz robic.Ale za to nie mozesz wrocic juz do pierwszych questow,chyba,ze ktos z nizszym HR zalozy pokoj i sie do niego przylaczysz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
![]() |
![]()
. I już wiemy którą stronę mocy obrał SZKoDnik :]].
. PS. . Szkod, bo mnie dowiedziono że nie masz komputerka więc pewnie nie widzisz shouta :] Możesz się połaczyć z serwerem MH? Mnie nie łączy i już zaczynam się martwić, że to może u mnie coś nie jest tak. Jeśli Tobie się udaje to napisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2004
Reputacja: 0
|
![]()
widac shout, jak wchodzisz z konsoli, ale przy pisaniu sie wiesza (1 wpis i lecisz)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Czy Monster Hunter obsługuje HS-a :?:
![]() |
#10 | |
Wariat
![]() ![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
![]() |
![]()
Czyli z tego wynika, chyba że się mylę, że jak masz zioma co gra w to pół roku, to on ci może już na wstępie dać najlepsze przedmioty? Albo założyć trudnego kłesta takiego z dalszej czesci gry i ty sie dolaczasz, on bedzie zabijał stworki a ty bedziesz zbierał przedmioty. Takie coś jest możliwe??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
![]() |
![]()
. A Ty dziadu WON poczytać wszystkie posty! Ile razy było narzekane, że powinno a tego nie robi? Teraz za karę pójdzie to właśnie policzyć! Żeby ____ nie było, że jesteśmy mientcy i nie trzymamy dyscypliny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Początkujący
![]() |
![]()
Hmmm...InSiDe,zrob cos ze swoim kompem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
![]() |
![]()
. A ja przez cały dzień próbuję się zalogować! Ba, przez jeden. Od zeszłego piątku może ze dwa, trzy razy udało mi się połączyć i pograć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
![]() |
![]()
jutro bede mial MH ,to was tam rozwale :twisted:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
![]() |
![]()
. O ile się połaczysz :]] Ale dobra, Sam też mówi, że nie ma z tym problemów. Cholera, może to dialog coś w kule leci... Jakkolwiek, będzie o jednego więcej więc z przyjemnością czekam. Ja, bo Sam grywa tylko o jakichś dziwacznych (00:00, 01:00) porach a na SZKoDa jakoś nie mogę wpaść :]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie żebym się chwalił, ale ja też powinienem jutro otrzymać swoją przesyłkę z ultimki, a w niej MH
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
![]() |
![]()
. To już wiemy Wrogu. Szpiedzy z krainy deszczowców donieśli - karrramba :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
.Ktoś ma ____ za długi język? :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Początkujący
![]() |
![]()
O Wy Lajzy
![]() No to jutro gramy MJ,Wrog,InSiDe,Samuraai ?!!! Pomozecie mi ubic Wyverna ![]() ...Skrzydlaty pedal laguje jak *** ![]() |
![]() |
![]() |