![]() |
![]() |
#141 |
Nowy
![]() |
![]()
jak zdobyć Bullfango Head
[size=9px][ Dodano: 24-06-2006, 22:55 ][/size] lub Master's Skul [size=9px][ Dodano: 24-06-2006, 22:56 ][/size] Velocidrome Head [size=9px][ Dodano: 24-06-2006, 22:57 ][/size] Vespoid Bladefin
![]() |
#142 |
Wariat
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 106
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 44
|
![]()
www.gamefaqs.com ->Playstation 2 ->M ->Monster Junter ->FAQs & Guides ->Armor Creation FAQ
/ www.gamefaqs.com ->Playstation 2 ->M ->Monster Junter ->FAQs & Guides ->Armor Creation Guide wolalem wytlumaczyc... niewiem dlaczego byles az tak leniwy i nawet opcji szukaj uzyc ci sie nie chcialo... pytanie w tym temacie juz sie powtarzalo...albo przynajmniej link.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Nowy
![]() |
![]()
niewia kaj tego szukać jak zdobyć Bullfango Head
[size=9px][ Dodano: 25-06-2006, 06:33 ][/size] www.gamefaqs.com ->Playstation 2 ->M ->Monster Junter ->FAQs & Guides ->Armor Creation FAQ tam sa chyba yno co czeba mieć zeby zrobić zbrojea ja chce jak zdobyć surowce ![]()
![]() |
#145 |
Wariat
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 106
![]() |
![]()
Jest pewna strona, ale na niej jest wszystko po japońsku i musiałbys troche podedukować... Sądże że przysło by ci t z trudem...
Jest w temacie Ciekawe Linki albo cos w tym styul [w dziale Monster Hunter] |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 44
|
![]() Cytat:
i nie frustruj sie jak za pierwszym razem jej nie wyciagniesz....jest rzadka i na offie chyba niedostepna www.gamefaqs.com ->Playstation 2 ->M ->Monster Junter ->FAQs & Guides ->Item Location Guide az tak trudno "poszukac"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Nowy
![]() |
![]()
już mam wyhkonywałem starego qesta i dostałem ze skrzynki chciałem zrobić sobie bufolango mask chciałem zobaczyć jak wygląda i dołorzyć se dokolekcji :wink:
![]() |
#148 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Reputacja: 10
|
![]()
mam bardzo powzany problem baba kowal chce odemnie jakis szary szel czy cos w tym rodzaju? po lilkanascie razy zabilem grawiosa , blac grawiosa, basariosa i setki laeakacych wezy i nie dostaem? moze to nie odnich?
|
![]() |
![]() |