![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Forza Forum dla fanów najlepszych wyścigów na konsolach Xbox. Uwaga na spojlery! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#2 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bez sejwa z FM3 też nie będzie
![]()
![]() |
#3 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Reputacja: 2829
|
![]()
racja. w ogóle lista baardzo podobna do tej z FM3, co akurat poczytuję za spory minus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spambot
![]()
Niby tak ale na dobrą sprawę co mieli zmieniać
![]()
![]() |
#5 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Reputacja: 2829
|
![]()
z jednej strony masz rację. ale z drugiej mogli powrzucać jakieś ciekawe i nawiązującego do czegoś konkretnego osiągnięcia w stylu tego z DeLoreanem czy Legendary Battle. jest masa filmów, w których samochody biorą udział i takich odniesień-smaczków mogłoby być więcej. a nie po raz kolejny klepanie osiągnięć z gatunku upload filmu, pomaluj auto, itepe.
no cóż nie we wszystkim da się być najlepszym. z dwojga złego niech lepiej zrobią najlepszą ścigałkę na rynku niż najciekawszą listę osiągnięć ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spambot
![]()
Dobra co to jest ten rivals mode? To jest jakiś online?
Bo jeżeli to offline to znowu będzie można trzepnąć calaka bez grania po sieci ![]() Jest to akurat bardzo dobre posunięcie bo o calaku w FM2 nawet nie marzę przez ten zasrany milion kredytów w multi :/
![]() |
#7 | |
El Presidente
![]()
Oni wyznają zasadę, że achievementy nie mają być trudne, co najwyżej czasochłonne. Kolejna lista zrobiona zgodnie z tymi zasadami.
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spambot
![]()
Wiedziałem, że gdzieś już to widziałem
![]() Ogólnie z tego co pamiętam to PGR4 miał kilka takich osiągnięć w tym stylu i były świetne ![]()
![]() |
#9 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Białystok / Goniądz
Reputacja: 1051
Xbox Live! - Ranking: 105th
|
![]()
Rivals Mode to coś w stylu Auto Loga z NFSa .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
da Sztig
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bardzo mi się podoba, jeśli kolejne sezony będą tak samo logarytmicznie dłuższe od poprzednich jak w FM 3 to zapowiada się kupa grania
![]() Za calaka kosztującego 5 stówek duży minus. Może nie każdy ma w pokoju na tyle miejsca żeby Kinect wogóle chciał zadziałać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Reputacja: 2880
|
![]()
raczej mały pokój mam ale kinect jakoś dał radę. z Adventures miałem problem ale to inna, dłuższa bajka, natomiast w menu konsoli było ok. zresztą FM to nie Dance Central czy coś żebyś latał po całym pokoju. w końcu powinien łapać gracza w pozycji siedzącej.
![]() |
#12 |
Nowy
![]() |
![]()
"Take a photo of any car in every Home Space."
To mnie zaciekawiło. Czym jest właściwie Home Space? Tym wnętrzem, w którym stoi samochód w menu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Spambot
![]()
Home space to sa roznego rodzaju srodowiska (tapetki) etc. na ktorych ukazany jest samochod w menu (kiedy nic sie nie robi). W czesci trzeciej byla tylko jedna, w czworce ma ich byc duzo wiecej.
Mnie lista z osiagnieciami pasuje, szczegolnie ukonczenie 10 sezonow. Najtrudniejszy achievement "Unicorn Hunter", ten mogli sobie darowac, bo na unicorny to trzeba miec od wuja pieniedzy i szczescia zeby je kupic. W Forzie 3 unicorny zaczynaly sie od gigantycznych sum (150+ mil kredytow) Ostatnio edytowane przez WiZi : 27-08-2011 o 14:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Czy żeby mieć cokolwiek, co można importować z Forzy 3, muszę mieć w niej zrobiony jakiś achievement np. za stworzenie grafiki czy czegokolwiek innego do pobrania? Nie mam trójki i to byłoby głupie gdybym musiał ją kupić, a następnie mieć w niej jakieś 5 czy 10G za głupie pomalowanie auta i pobranie go do czwórki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Warszawa
Reputacja: 3066
|
![]()
W opisie osiągnięcia masz, że wystarczy importować. Gdy to zrobisz pewnie wpadnie osiągnięcie, potem konsola zeskanuje save i dostaniesz bądź nie jakieś bonusy w zależności jaki postęp w nim masz.
A Kinecta zawsze można sobie wypożyczyć na jeden dzień. Przynajmniej jest taka opcja we Wrocławiu. Nie trzeba wiec od razu wydawać 400 zł dla jednego osiągnięcia, a jakieś 30 zł z tego co się orientuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Właśnie, ale czy żeby mieć co importować z trójki, nie muszę zrobić czegoś co wiąże się ze zdobyciem jakiegoś osiągnięcia w trójce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Warszawa
Reputacja: 3066
|
![]()
Gra pyta na którym dysku stworzyć plik z zapisem przed pierwszym wyścigiem, więc jest to najprawdopodobniej możliwe. Wyjdzie gra to sprawdzimy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
da Sztig
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Cóż będzie trzeba odżałować trochę grosza ,muszę mała wyprzedaż zrobić
![]() Wypożyczenie jednak mi się za bardzo nie widzi, wolę jednak kupić i będzie więcej pożytku, może przemeblowanie zrobię ^^. Wolnego to miałbym od monitora/kamerki z 1,5 metra wgłąb i może z 1,5 metra na bok. Pewnie by wystarczyło choć czasem nawet Live Vision miała problemy z łapaniem ruchu w Movies. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Początkujący
![]() |
![]()
Ja jednak wolałbym najpierw wypożyczyć Kinecta żeby sprawdzić czy przypadkiem nie muszę eksmitować łóżka i biurka z pokoju żeby zatrybił:/
Co to są te unicorny? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Spambot
![]() ![]() |
![]() |
![]() |