![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Kinect Wyginaj śmiało ciało! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Reputacja: 2829
|
![]()
Fruit Ninja Kinect otrzyma DLC. w cenie 160MSP otrzymamy nowe tło, nową sylwetkę gracza oraz nowe ostrza. wszystko w klimacie burzowym. oprócz tego 3 osiągnięcia...
Weather the Storm (20) Slice and dice 2 pomegranates in one game with the Lightning Bolt equipped. Sunshine on a Rainy Day (10) Get 20 critical hits in CLASSIC with the Rain Man equipped. Storm the Castle (20) Score 75 points in the first 30 seconds of ZEN with the Storm Castle equipped. źródło: TA |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
za 160msp to chetnie kupie, wiadomo kiedy ma byc to dlc?
edit: ok juz widze ze nie wiadomo nic poza 'soon' :f
![]() Ostatnio edytowane przez kbrs : 25-08-2011 o 11:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2009
|
![]()
DLC już dostępne w Marketplace : ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Spambot
![]()
o to spoko, akurat mi 160msp zostalo na koncie po zakupach =]
![]() |
#25 |
Spambot
|
![]()
ja ostatnio wyzerowałem konto jakimiś bdzurami dla avatara... także pewnie zakupię dopiero po kolejnym zasileniu konta. poza tym przez pierwsze dwa dni od premiery się sporo namachałem i mi się już trochę znudziła gra : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Spambot
![]()
damn ten achi za 2x pomegranates bedzie ciezki, o ile sie nie myle 2x one moga wystapic w classic mode czyli trybie ktory lubie najmniej + trzeba miec dobry wynik zeby w ogole dobic do drugiego, mi sie to nie udalo mimo ze rekord mam cos kolo 270
a zim wez wbij jakis biedny wynik w weekly chalenge zebym mogl cie pobic i dostac achiva :d
![]() Ostatnio edytowane przez kbrs : 25-08-2011 o 13:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Spambot
|
![]()
hehe. ok, w weekend wrócę do gry, to w jednym trybie zrobię jakiś lipny wynik. dam znać : ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
El Presidente
![]()
Grę sprzedają za 10 dolców, a teraz jeszcze wypuszczają śmieciowe DLC po 160 MSP. "Owocna" współpraca MS i Halfbrick.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Spambot
![]()
gdyby nie achivy byloby pewnie darmowe, tak jak te na iOsie
![]() |
#30 |
No-life
![]()
LOL, to ostatnia gra, po której spodziewałbym się dlc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Spambot
|
![]()
na TA pojawiły się osiągnięcia do kolejnego DLCka. tym razem będziemy mieli do czynienia z gwiazdami, ich konstelacjami oraz kometami. pewnie kolejne 160MSP. meh.
osiągnięcia... Meteor Shower Slice the pomegranate 40 times with The Comet equipped. Star Hopping Get 80 combos in ZEN with the Stellar Shadow equipped. Lightspeed Score 20 Combo Blitzes in ARCADE with the Star Chart equipped. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
No-life
![]()
Trzeba będzie zainwestować w jakieś 800msp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
czy ktoś z Was ma osiągnięcie YEAR OF THE DRAGON?
mam wszystko z podstawki poza smoczym owocem i pomimo że zaszlachtowałem prawie 15.000 owoców to tego nawet nie widziałem. czy wystepuje on w jakimś konkretnym trybie czy może trzeba nabić jakiś wysoki wynik, a może pokazuje się zupełnie randomowo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
El Presidente
![]()
Zupełnie randomowo, ale tylko w Classic się pojawia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
No-life
![]() ![]() Ileż można? I chyba mamy rekord ilości GSa w typowej grze arcade (nie liczę takich wybryków natury jak Pinball FX 2). |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Reputacja: 769
|
![]()
Od razu zaznaczam, ze problem nie dotyczy mnie osobiscie, a mojego kumpla, ktory niedawno kupil kinkieta corce na prezent. Ja jedynie posredniczylem w pozyczeniu mu Wireless Networking Adaptera, zeby sobie posciagal update dasha i pare demek. Kumplowi bardzo spodobal sie na ajfonie Ninja Fruit, do tego stopnia, ze postanowil gre kupic na XBLA. Zostalem poproszony, zeby pomoc mu w zakupie. Wszystko przebieglo bardzo sprawnie. Podalismy jego nr karty kredytowej, gra zostala zassana. Chwile i bezproblemowo pogralismy, po czym odlaczylem WNA, zeby oddac go innemu kumplowi i poszedlem do domu. Na drugi dzien dostalem telefon od kolegi, ze Ninja Fruit...nie dziala dlatego, ze caly czas chce sie laczyc z Xbox Live, offline zas ni chu chu nie chce sie odpalic. Przyszedlem do niego i faktycznie. Choc probowalem wszystkiego, sprawdzalem opcje w samej grze i dashu to bedac odlaczonym od Live gry nie udalo sie zmusic do dzialania. Po podpieciu WNA od razu odpalila. Moge nieomal przysiac, ze nie bylo mowy w opisie dema o tym, ze gra do dzialania wymaga stalego podlaczenia z Live. Idzie to jakos ominac?Kumplowi zupelnie na byciu online nie zalezy. Nie ma tego adaptera i nie chce kupowac, a podlaczenie kablowe jest u niego bardzo klopotliwe.
Czy cos mozna w tej sprawie zrobic?Moze Microsoft powinien zwrocic kase? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
El Presidente
![]()
Ale czym się objawia konkretnie ten brak działania? Gra się w ogóle nie chce włączyć, jakiś błąd wyrzuca, trial się odpala zamiast pełnej wersji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Spambot
![]()
wpisalem to w google to wychodzi ze po wcisnieciu start na glownym menu gra informuje o braku polaczenia, chce je przetestowac a jak dajemy na 'nie' to wywala z powrotem na ekran glowny. raczej watpie ze istnieje metoda na to.
![]() |
#39 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ale dla pewności, gra została zakupiona i pierwszy raz ściągnięta na tym koncie i konsoli kolegi, z których chce ją potem znowu odpalić, nie na żadnej innej? zawsze pozostaje napisać do twórców/wydawcy gry lub bezpośrednio do supportu MS
![]() |
#40 | ||
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Reputacja: 769
|
![]() Cytat:
---------- Wiadomość dodana 09:40 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 09:34 ---------- Cytat:
---------- Wiadomość dodana 09:42 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 09:40 ---------- Aha, jest to pierwsza i jedyna konsola kolegi. |
||
![]() |
![]() |