![]() |
![]() |
#41 | |
Stały bywalec
![]() |
![]() Cytat:
lol jaja se chyba robia mam nadzieje z AK/AKS sa na starcie :hmm:
![]() |
![]() |
#42 | |
Wariat
![]() ![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 26
|
![]()
bardzo mnie zaciekawily te stroje i bronie do odblokowania...
caly spis co i jak mozna odblokowac na www.gamefaq.com ... dodam tylko ze mozna cos odblokowac dzieki PSP i Socom:Fire Team Bravo... ![]() [size=9px][ Dodano: 20-04-2006, 19:43 ][/size] PS:niewiem czy to wszystko...dalem jakby ktos poszukiwal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
a jest tam M4A1 SD przynajmniej ??
![]() |
#45 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jest wszystko oprócz tych dwóch co napisałem. I tak teraz F90 SD jest najlepsze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 26
|
![]()
ZX25 Airburst -z broni mozna jeszcze to odblokowac :P...
i jesli sie nie myle (nie znam dobrze englisza) mozna odblokowac tez lepszego zooma chyba do snajperki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Podobno Stolica
Reputacja: 5615
Xbox Live! - Ranking: 240th
|
![]() Cytat:
ciekawe kiedy banik bedzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
El Presidente
![]()
Najpierw Airburst, potem przejdzie na jakies giwery. Ja na starcie chce się wszystkim pobawić tak jak w S2, potem można banować.
PS. Jeszcze tylko w kwestii formalnej, bo pewne środowisko czyta OC i komentuje moje posty gdzieś indziej. Niech szanowni koledzy nauczą się co może znaczyć " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
O_o to rozumiem jutro gramy cala noc :wow:
![]() |
#50 |
El Presidente
![]()
No jeśli kopia "Hosen Sokom eksklusif" mi zadziała bez problemów, to tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Spambot
![]()
nie ma wyjscia, musi dzialac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Znajomy
![]() |
![]()
Zeby miec IW i StG 3 razy trzeba przejsc.Zeby kozackie stroje tylko raz.Ja jeden raz mam za soba.Ale powiem wam ze warto 3 razy przechodzic dla tych broni.Mozna je podniesc od gosci ktozi ja maja i zgineli i naprawde z@j3biste są.F90+tłumik wymiata nie ma co sam nia gram czesto
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wariat
![]() |
![]()
No ja chcę mieć gierkę dzisiaj bo cziterzy na BFie coraz bardziej mnie wkurzają :/
[size=9px][ Komentarz dodany przez: Hosen: 21-04-2006, 11:13 ][/size] jeszcze zatesknisz za cziterami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wariat
![]() ![]() |
![]()
Spoko, tylko czekać kiedy bedą na Socmie, a to tylko kwestia czasu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wariat
![]() |
![]()
mam grę ale nie mogę gadać i nikogo nie słyszę o_O W ogóle HS mi nawet nie buczy i zastanawiam się czy gra obsługuje bigbena...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Dla mnie gra jest cool w nocy poszedlem wczesnie spac ale mi sie brdzo przyjemnie gralo czy wiecej sie gra tym sie przyjemniej gra
![]()
![]() |
#57 |
Wariat
![]() |
![]()
No ja sobie strzelam ze snajpy.Tylko, że strasznie lipnie gra wygląda rzeczywiście.Animacja ludków jakaś nie tego.I widoczność też po prostu zajebista :/
Muszę sobie odblokować do s3 ponad 1000 portów żeby móc gadać przez hs a o_O Wrzucenie konsoli pod DMZ nic nie daje.Mój router obsługuje otwieranie max 20 portów.Ktoś mi pomoże ? (czy będę musiał czekać na jakiegoś patcha ?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Uzależniony
![]() |
![]()
To dziwne, ja mam konsole w DMZ i wszystko mi dziala...
Sproboj przekierowac porty 10070 i 10080 (nie pamietam przy tcp czy udp) - w poprzednich socomach to one sluzyly do hs'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
El Presidente
![]()
No graficznie jest gorzej niż w S2 albo mi się tak tylko wydaje. Wszystko jakieś takie mdłe, kanciaste, chropowate. Animacja też nie jest najlepsza, ale to już musi w jednym miejscu znaleźć się naprawdę pokaźna liczba przeciwników. Chrupanie parę razy mi się prztrafiło i to takie, że nie wiedziałem co się dzieje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Spambot
![]() Cytat:
a z ta animacja to jakies porypane, tam na tym Gdansku bodaj wczoraj, co jakims cudem ja tylko ocalalem, w tej kotlowni czy co to bylo, to tak zwalo, ze nie widzialem biegnacych przeciwnikow. normalnie lzy z oczu leca. |
|
![]() |
![]() |