![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox One Magnetowid XXI wieku. Podobno są też gry. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1121 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tak sie zastanawiam jezeli do czatu bedzie ten sam kodek co w X0 to co stoi na przeszkodzie zastosowac stare HS (oczywiscie po za wejsciem w padzie) zastanawiam sie tez na jakich czestotliwosciach beda smigac bezprzewodowe HS bo jezeli na tych samych co teraz to bylo by zwyklym swinstwem nie wspierania dotychczasowych zabawek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | |
No-life
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Reputacja: 1826
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Spambot
![]()
tyle to ja wiem hahaha co nie zmienia faktu ze bylo by to zwyklym sqrwysynstwem bo PC ile razy bysmy nie zmieniali to sluchawki z HS mozemy miec tego samego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Headset headset'em ale co maja powiedzec osoby ktore zainwestowaly np w wypasione Trittony?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jak to swego czasu powiedział już były pracownik MS:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Spambot
![]() Cytat:
![]() nic tylko kupowac tutaj http://www.agito.pl/S/agito-pl.1/Mad...0Warhead%207.1 i sprzedawac na ebay http://www.ebay.com/itm/Halo-4-Warhe...item4ac2e6c597 sprzedac 3 sztuki i mamy na XO ![]()
![]() ![]() WYSŁANE Z KRZESŁA OBROTOWEGO FIRMY INTAR TOOLS staram się nie ignorować P.Damiana Ostatnio edytowane przez sobol : 24-06-2013 o 12:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Reputacja: 2829
|
![]()
Mam ten sam problem. Najpewniej moje Trittony pójdą do siostry razem z X360. Lipa bo to kolejne kilka stówek, które wypada dołożyć do konsoli i co najmniej dwóch gier. Jedyne pocieszenie to fakt, że lewa słuchawka czasem nie styka, więc prędzej czy później i tak musiałbym kupić nowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
El Presidente
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Początkujący
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Spambot
![]() Cytat:
W takim razie powodzenia z zakupem w takiej cenie jak gdzies znajdziesz Po zatym czy cos wiadomo na jakim pasmie beda smigac HS bezprzewodowe w XO ?
![]() ![]() WYSŁANE Z KRZESŁA OBROTOWEGO FIRMY INTAR TOOLS staram się nie ignorować P.Damiana Ostatnio edytowane przez sobol : 24-06-2013 o 18:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Początkujący
![]() |
![]() Cytat:
ps. Te osoby które kupiły na Ebayu Offer Status: Declined Ostatnio edytowane przez Radius : 24-06-2013 o 20:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Początkujący
![]() ![]() ![]() |
![]()
Oni nie kupili tylko poskładali oferty które typ poodrzucał.
Czytaj dokładnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
Jaracie się tymi trittonami jak jakimś siódmym cudem świata. Wymiana aku mordęga, tak w słuchawkach iak i w bazie, bez długiego pazura nie odczepisz klapki na magnesach i bez szybkiego przesunięcia blokady nie wyjmiesz aku z bazy. Po kilku godzinach grania gumowa poduszka w pałąku ciśnie w głowę. No, co do dźwięku nie mam zastrzeżeń. Zakładam jednak, że do X0 niestety ale trza będzie kupić coś nowego tak jak i pajączka do pada, a szkoda, bo fajnie się gra na jednym przycisku z rapidem.
|
![]() |
![]() |
#1134 |
Spambot
![]()
Oba pady, mozna porownac wielkosc...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Spambot
![]()
Czyli Crackdown jednak bedzie, ciekawe czy juz na Gemascon
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Spambot
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
Mam Ci jeszcze kolekcje moich gier wysłać i innych zestawów słuchawkowych, jesteś królem sobol, hehe.
A, bo zapomniałem, i weź mi reputacji dodaj, bo aż mnie korci żeby Cie tu obsmarować. Zjadłem obiad i jednak postanowiłem dodać, żeby nie być gołosłownym. Specjalnie też rozkręciłem pada, żebyś SE zobaczył, że mam i pajączka. Takich jak ty powinno się "kasować z życia". Może mam ci jeszcze preordera na X0 pokazać co biedny zakompleksiony dzieciaku. Ostatnio edytowane przez wujekz : 26-06-2013 o 16:18 |
![]() |
![]() |
#1138 |
Spambot
![]()
Hehehe ja ******** dzieki za komplement co do kasowania na switch-lagu tez jedziesz za pewne jeszcze zes kill dota pirdolna i jestes superwchuj wyjebanym pro wymiataczem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
El Presidente
![]()
Panowie, trochę kultury. Darujcie sobie te osobiste podjazdy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Znajomy
![]() |
![]() Cytat:
------- ps. co do Xboxa pewnie kupie może nie na premiere ale ze dwa dni po |
|
![]() |
![]() |