Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox Live

Xbox Live Xbox Live - Sony może tylko pozazdrościć!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-06-2011, 19:20   #21
morus
Stały bywalec
morus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykład
 
morus's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Wawa
Posty: 263
Reputacja: 528

Lista Osiągnięć
Swój! No-life? Aniołek Hall of Fame SuperStar 
Liczba Osiągnięć: 21

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

dzięki igor8472, ale tym razem za bardzo mi nie pomogłeś
może ktoś napisze coś bardziej szczegółowo (wyczerpująco)
PLEASE
__________________
morus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-06-2011, 20:33   #22
Vartan
Wariat
Vartan Wkrótce będzie sławny
 
Vartan's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Posty: 1 025
Reputacja: 68

Lista Osiągnięć
VIP Dopiero się rozkręcam! Filantrop Donator o wielkim sercu 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Cytat:
1. czy profil który odzyskałem na mojej konsoli jest mi jeszcze do czegoś potrzebny czy mogę go skasować a jeżeli tak to czy sam profil czy całą zawartość (skasują się też pobrane gry?), w chwili obecnej mam już zajęte wszystkie 4 profile - 3 rodzina i 1 odzyskany do pobrania gier
2. czy może lepiej zostawić profil (konto jest na stany) i jak będę chciał coś kiedyś kupić to będę mógł użyć tego właśnie profilu - mogę chyba zmienić samo hasło dostępu - nie wiem tylko czy warto to robić
3. czy taką pobraną poprzez obce konto grę mogę usunąć z mojej konsoli a kiedyś ponownie pobrać już przez mój profil czy nadal będzie potrzebny ten na który pobierałem
4. czy przy następnym takim zakupie gier razem z kontem będę mógł ponownie przepisać licencję na swoją konsolę czy muszę odczekać ileś czasu lub grać na dwa pady (nie bardzo wiem czego dotyczy ta licencja - 1szej konsoli gracza od którego kupuję konto czy mojej 2giej w domu)
5. czy zakup i pobieranie kont z punktami MS też działa w ten sam sposób (przenoszenie licencji itd)

1. Mozesz skasowac. Jesli bedziesz chcial znow pobrac jakas z tych gier, musisz wtedy go odzyskac. Do grania nie jest potrzebny. Usuwasz go w dowolny sposob (i tak nie zawiera plikow dodatkowych). Co to ilosci profilow. Mozesz miec 25 na jeden nosnik (HDD, PEN, MC).
2. bez znaczenia.
3. skasowana gre mozesz pobrac ponownie tylko tym profilem, ktorym pobrales na poczatku. swoim - musisz zaplacic ponownie.
4. mozesz nieskonczenie wiele kont kupic i pobrac w ten sposob gry. nie trzeba czekac.
5. tak/nie - MSP nie narzucaja Ci konkretnego pobrania. po pobraniu reszta jest jak w kontach uzywanych.
__________________
Vartan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-06-2011, 22:11   #23
morus
Stały bywalec
morus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykład
 
morus's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Wawa
Posty: 263
Reputacja: 528

Lista Osiągnięć
Swój! No-life? Aniołek Hall of Fame SuperStar 
Liczba Osiągnięć: 21

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

dzięki Vartan, plusik
__________________
morus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-06-2011, 11:16   #24
morus
Stały bywalec
morus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykład
 
morus's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Wawa
Posty: 263
Reputacja: 528

Lista Osiągnięć
Swój! No-life? Aniołek Hall of Fame SuperStar 
Liczba Osiągnięć: 21

Unhappy Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

sorry za post pod postem, ale jeszcze jedno pytanie
kupiłem konto z grami, przeniosłem licencję i wszystko jest ok. ALE
wczoraj pobrałem dodatek do jednej z gier, normalnie poprzez swoją konsolę i mam wrażenie że ten dodatek nie działa z kupioną wcześniej podstawką - tak jakby go nie było
sama gra śmiga (i w singlu i w sieci), ale jak wchodzę do marketplace to widnieje w opcji KUP
czy to możliwe że dodatek nie jest kompatybilny z poziomu konsoli z pobraną wcześniej podstawką?
może system rozgranicza to w jakiś sposób że gra była przeniesiona z innego konta (czyli faktycznie nie moja), a dodatek jest z innego?
może wcześniej nie sprawdziłem i taka opcja jest nie możliwa - miał ktoś podobny problem?
__________________
morus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-06-2011, 09:26   #25
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 133
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Co to za gra i jaki dodatek?
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-06-2011, 10:28   #26
Vartan
Wariat
Vartan Wkrótce będzie sławny
 
Vartan's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Posty: 1 025
Reputacja: 68

Lista Osiągnięć
VIP Dopiero się rozkręcam! Filantrop Donator o wielkim sercu 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

morusmo - jesli cudzym kontem pobierales, to zawsze bedziesz widzial na swoim profilu jako KUP TERAZ.
aczkolwiek napisz jeszcze wlasnie, co to za gra i jaki dodatek.
bo np. Mafia US + dodatek z polskiego LIVE podobno nie chodza.
na pewno nie pojdzie BO polski z dodatkiem EN
__________________
Vartan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-06-2011, 17:20   #27
morus
Stały bywalec
morus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykład
 
morus's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Wawa
Posty: 263
Reputacja: 528

Lista Osiągnięć
Swój! No-life? Aniołek Hall of Fame SuperStar 
Liczba Osiągnięć: 21

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Gears of War 2 + All fronts
może powinienem jeszcze raz pobrać dodatek, ewentualnie odinstalować grę i spróbować wszystko pościągać ponownie?
__________________
morus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-06-2011, 21:04   #28
morus
Stały bywalec
morus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykładmorus Daje dobry przykład
 
morus's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Wawa
Posty: 263
Reputacja: 528

Lista Osiągnięć
Swój! No-life? Aniołek Hall of Fame SuperStar 
Liczba Osiągnięć: 21

Thumbs up Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Vartan, mk00h
dzięki za zainteresowanie tematem - już po sprawie (swoją drogą to niedługo będą tu same moje wpisy)
pobrałem jeszcze raz dodatek i wszystko jest ok, nie wiem czemu musiałem robić to dwa razy
no, grunt że działa
jeszcze raz dzięki i sorki dla wszystkich za zamieszanie
__________________
morus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-06-2011, 23:40   #29
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 534
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Cytat:
Napisał Vartan Zobacz post
morusmo - jesli cudzym kontem pobierales, to zawsze bedziesz widzial na swoim profilu jako KUP TERAZ.
aczkolwiek napisz jeszcze wlasnie, co to za gra i jaki dodatek.
bo np. Mafia US + dodatek z polskiego LIVE podobno nie chodza.
na pewno nie pojdzie BO polski z dodatkiem EN
Ktoś pisał ostatnio, że smigają mu dodatki z PL live z ang wersją (look temat mafii).
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-06-2011, 20:19   #30
Gambas
Wariat
Gambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądzeGambas Sława i pieniądze
 
Gambas's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Warszawa
Posty: 1 247
Reputacja: 2047

Lista Osiągnięć
Bogacz Celebryta Przybij piątkę! Achievement Whore 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Nie rozumiem jednej rzeczy związanej z licencją. Mianowicie, przeniosłem dajmy na to dziś licencję konta i powiązałem je ze swoją konsolą. Teraz załóżmy, że oddam konto kumplowi. On za kilka miesięcy będzie miał możliwość przeniesienia licencji na swoją konsolę. Czy gry które pobrałem z tego konta staną się trialami?
__________________


Gambas jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-06-2011, 20:22   #31
igor8472
da Sztig
igor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narody
 
igor8472's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Festung Breslau
Posty: 1 986
Reputacja: 5090

Lista Osiągnięć
VIP Filantrop Donator o wielkim sercu Widz 
Liczba Osiągnięć: 33

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Jeżeli kumpel przeniesie lic. na swoją konsolę to te z twojej staną się trialami, będziesz musiał grać będąc zalogowany na tym koncie drugim padem.
__________________

Kokodżambo i do przodu.
igor8472 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-08-2011, 21:08   #32
Deevs
Początkujący
Deevs Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wrocław
Posty: 102
Reputacja: 40
Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Czy po przeniesieniu licencji na nową konsolę, by uzyskać dostęp do wcześniej zakupionych rzeczy ponowne ich ściągnięcie jest jedyną opcją, czy też moża je skopiować dzięki transfer kit ze starego hdd?
Deevs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-08-2011, 23:43   #33
Mani
Stały bywalec
Mani Jest wokół niego pozytywna auraMani Jest wokół niego pozytywna aura
 
Zarejestrowany: Feb 2007
Posty: 279
Reputacja: 181

Lista Osiągnięć
I ja tam byłem 2! Na dobre i na złe Konsekwentny I ja tam byłem! 
Liczba Osiągnięć: 12

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Możesz je skopiować przez co ponowne ściągniecie szybciej sie zakonczy. Tak wogóle niewiem czy ktos to pisal ale licencje można też przepisać przez konto na konsoli.
__________________
Mani jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-10-2011, 17:10   #34
Butch
No-life
Butch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch Celebryta
 
Butch's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Újszandec
Posty: 2 698
Reputacja: 4039

Lista Osiągnięć
Książkotwarz Old School Playaz Konsekwentny Pokaż się! 
Liczba Osiągnięć: 15

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Trochę odgrzebię, bo nie wiem, co źle robię. Zaznaczam, że temat przeczytałem, ale dalej nie czaję, co jest nie tak.

Dostałem dziś konto, na którym jest Bastion i Warhammer: Kill Team. Jako że jestem nieogarem zupełnym, jeśli idzie o przenoszenie licencji n shit to zrobiłem wszystko tak:

1. Odzyskałem tag znajomka u siebie na konsoli.
2. Zalogowałem się na jego konto poprzez www.xbox.com/drm
3. Kliknąłem Przenoszenie licencji (byłem jednoczesnie zalogowany na jego konto na konsoli (konto XBox Live Free, zresztą oba konta takie są)
4. Napisało mi (na konsoli), że przepisano licencję i nasępną będę mógł gdzieś w 2012 zrobić.
5. Wszedłem w XBox Live Marketplace (cały czas na profilu ziomka) i ściągnąłem Bastion, gdzie miałem opcję "Ściągnij ponownie" (w tym momencie myślałem, że wsio ok)
6. Gra się ściągnęła, zmieniłem profil, na swoim profilu (też XBox Live Free) dałem przeniesienie licencji (też coś o 2012 roku), ale Bastion jest jako wersja k*rwa próbna.

Pytanie - co mam zrobić, żeby na swoim koncie pograć w Bastion i inne gry? Próbowałem później inaczej, kliknąłem Guide > Ustawienia > Zarządzanie kontem > Lista pobranych plików > Bastion > Pobierz ponownie. Ściągnął się szybko i dalej to samo na głównym koncie.

Teraz na tej stronie https://live.xbox.com/pl-PL/ConsoleL...Transfer/Begin

pisze mi, że

Użytkownik jest zalogowany z kilku konsol. Licencje można przywrócić tylko na jedną konsolę. Spróbuj ponownie.

Czyli mam powiedziec ziomkowi, zeby wydupczał z konsoli czy co? Ja po prostu chcialem w Bastion połupać ; /


Ok już mi się udało naprawić, Bation się odpalił, tylko przy Kill Team dalej pisze, że "licencja przypisana do innej konsoli" w "Pobieranych plikach", ale mam nadzieję, że jak ściągnę to i tak da się pograć.
__________________

Ostatnio edytowane przez Butch : 11-10-2011 o 17:30
Butch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-11-2011, 19:01   #35
Snake
Spambot
Snake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake Niewiarygodne
 
Snake's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Posty: 6 106
Reputacja: 12519

Lista Osiągnięć
Nie mam nic lepszego do roboty Ten jedyny Stary dziad! Książkotwarz 
Liczba Osiągnięć: 30

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Ok mam problem a widzę, że Bucz nie opisał jego rozwiązania więc zadam je ponownie.

Kupiłem nową konsolę i przeniosłem licencję na moje konto.
Chciałem zacząć pobierać rzeczy z tego konta ale większość z nich widnieje jako Zawartość niedostępna. No trudno i tak można część z nich pobrać.
Niestety niektóre z nich widnieją jako triale np. takie Geo Wars 2 które notabene znajduje się na polskim live. Nie wiem co mam zrobić aby te gry pełne widniały jako gry pełne a nie zręcznościowe. Konto usunąłem z poprzedniej konsoli wraz z zawartością i nie wiem co dalej robić aby było dobrze.
Prosiłbym o jakieś wyjaśnienie jak to zrobić bo ku*wa mnie strzela przez ten cały bałagan.
ps. konto jest full legal nie jest ono z dhgate czy allegro. Przy okazji powstania Polskiego Live przeniosłem je na PL.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
__________________
Snake jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-11-2011, 19:04   #36
Marlowe
Początkujący
Marlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znają
 
Marlowe's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2011
Miasto: Poznań
Posty: 86
Reputacja: 599

Lista Osiągnięć
Bogacz Old School Playaz Wyginam śmiało ciało 360 stopni 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Pytanie początkującego.
Jak dobrze wszystko rozumiem, to kupując jakieś konto z grami loguje się na ten profil, przenoszę licencje na moje konto pobieram zawartość i usuwam kupione konto, a gry działają na moim koncie?
__________________

PSX->N64->DC->PS2->X360->XONE->PS4
Marlowe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-11-2011, 00:21   #37
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 534
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Tak, dokładnie.
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-11-2011, 16:43   #38
Marlowe
Początkujący
Marlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znająMarlowe Wszyscy go tu znają
 
Marlowe's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2011
Miasto: Poznań
Posty: 86
Reputacja: 599

Lista Osiągnięć
Bogacz Old School Playaz Wyginam śmiało ciało 360 stopni 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

To jeszcze jedno pytanie.
Chciałbym kupić konto na allegro, coś w tym stylu --> http://allegro.pl/borderlands-camero...930844057.html
Sprzedawca zapewnia, że nie ma mowy o zbanowaniu konsoli, a jak jest naprawdę?
__________________

PSX->N64->DC->PS2->X360->XONE->PS4
Marlowe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-12-2011, 21:08   #39
BartiX PL
Początkujący
BartiX PL Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Posty: 94
Reputacja: 10

Lista Osiągnięć
Konsekwentny I love Apple 360 stopni Jakość, nie ilość 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Witam Po długiej przerwie i od razu małe pytanko.. Dostałem zdrapkę na autka do FM4 (grudniowy pack) wykorzystałem go poprzez stronę xbox.com pięknie łykneło, W domku pobrało się na konsolkę ale.. na moim drugim profilu (Syna) na tej samej konsoli nie można używać tych samochodów co dziwne na live ten pack jest do kupienia ( zawsze jak coś pobierałem i kupiłem mogłem śmiało grać używać na dwóch profilach ) Konsolka nowa licencja przeniesiona w październiku na nowego slima..w czym problem ?
__________________

BartiX PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-12-2011, 21:24   #40
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 534
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Tutorial: Przypisywanie licencji konsoli

Cytat:
Napisał Snake Zobacz post
Ok mam problem a widzę, że Bucz nie opisał jego rozwiązania więc zadam je ponownie.

Kupiłem nową konsolę i przeniosłem licencję na moje konto.
Chciałem zacząć pobierać rzeczy z tego konta ale większość z nich widnieje jako Zawartość niedostępna. No trudno i tak można część z nich pobrać.
Niestety niektóre z nich widnieją jako triale np. takie Geo Wars 2 które notabene znajduje się na polskim live. Nie wiem co mam zrobić aby te gry pełne widniały jako gry pełne a nie zręcznościowe. Konto usunąłem z poprzedniej konsoli wraz z zawartością i nie wiem co dalej robić aby było dobrze.
Prosiłbym o jakieś wyjaśnienie jak to zrobić bo ku*wa mnie strzela przez ten cały bałagan.
ps. konto jest full legal nie jest ono z dhgate czy allegro. Przy okazji powstania Polskiego Live przeniosłem je na PL.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Za późno zauważyłem, nic nie zrobisz. Musiałbyś skopiować zawartość dysku z poprzedniej konsoli i wtedy przy zalogowaniu konta miałbyś pełne wersje. Właśnie dlatego kazali wszystko pobierać przed migracją konta, a jak tego nie zrobiłeś to właśnie masz takie cyrki.

@up dlatego nie działa, bo wpisałeś go na xbox.com i funkcjonuje tylko z Twoim kontem. Zrób jeszcze raz transfer licencji (co 3 miesiące się da) na swoją konsolę i będzie działać na wszystkich kontach. (albo jeszcze jedna opcja zaloguj na drugiego pada swoje konto)

Ostatnio edytowane przez MANDo : 09-12-2011 o 21:30
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox Live


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.