Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Online Center > Gry Multiplatformowe

Gry Multiplatformowe Dyskusje o grach, które mają ukazać się na więcej niż jedną platformę.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 19-03-2012, 23:40   #21
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 474
Reputacja: 11472

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Odp: Diablo III

Grę Blizzarda?

not sure if serious.jpg
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-03-2012, 00:17   #22
Q-Jot
Guest
 
Posty: n/a
Reputacja:
Domyślnie Odp: Diablo III

Cytat:
Napisał wrog Zobacz post
Grę Blizzarda?

not sure if serious.jpg
obrazek się nie wyświetla
  Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-03-2012, 21:09   #23
kroolik37
Gang Świeżaków
kroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narody
 
kroolik37's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2009
Posty: 4 758
Reputacja: 6515

Lista Osiągnięć
Jeden ekran to mało Stary dziad! Zdarta klawiatura Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 24

Domyślnie Odp: Diablo III

Cytat:
Napisał Snake Zobacz post
Nie ma sensu. Poczekaj aż CDP wyda to w jednej ze swoich kolekcji za 59zł
tyle czekać? gupi tey..
skoczę na premierę do sklepu i coś czuję, że konsola też przez dłuższy czas nie będzie odpalana
__________________
kroolik37 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-03-2012, 21:22   #24
karol191
Stały bywalec
karol191 Wkroczył na dobrą drogę
 
karol191's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Warszawa
Posty: 280
Reputacja: 43

Lista Osiągnięć
Zapalczywy Konsekwentny Swój! Mister Chief 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Odp: Diablo III

Cytat:
Nie ma sensu. Poczekaj aż CDP wyda to w jednej ze swoich kolekcji za 59zł
Cytat:
Napisał kroolik37 Zobacz post
tyle czekać? gupi tey..
skoczę na premierę do sklepu i coś czuję, że konsola też przez dłuższy czas nie będzie odpalana
Ja jednak zakładam że to był sarkazm :p .
__________________
FPFDPSCZP - Front Poparcia Fujiego dla pozbycia sie Cyganów z Polski!!!
karol191 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-03-2012, 16:34   #25
Butch
No-life
Butch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch Celebryta
 
Butch's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Újszandec
Posty: 2 698
Reputacja: 4039

Lista Osiągnięć
Książkotwarz Old School Playaz Konsekwentny Pokaż się! 
Liczba Osiągnięć: 15

Domyślnie Odp: Diablo III

Jak tylko się dorobię odpowiedniego sprzętu to biorę na premierę limitkę tego cuda, dlatego jeszcze nie zamówiłem Ghost Recona / Max Payne 3.
__________________
Butch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-03-2012, 01:07   #26
lvizzz
Fuck games, games suck
lvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca świata
 
lvizzz's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: London
Posty: 9 578
Reputacja: 8112

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Ten jedyny Weteran Xbox Live Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 46

Domyślnie Odp: Diablo III

To gramy razem Butch.
lvizzz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-03-2012, 21:40   #27
Butch
No-life
Butch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch Celebryta
 
Butch's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Újszandec
Posty: 2 698
Reputacja: 4039

Lista Osiągnięć
Książkotwarz Old School Playaz Konsekwentny Pokaż się! 
Liczba Osiągnięć: 15

Domyślnie Odp: Diablo III

Premiera 15, ja do 11 mam umowę próbną, jak ją przedłużą to od razu łykam jakiegoś Quad Core'a i cisnę bez litości - jedyne, co mnie może powstrzymać to wyjazdy.
__________________
Butch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-04-2012, 16:48   #28
bartosz88
Uzależniony
bartosz88 Można na niego liczyćbartosz88 Można na niego liczyćbartosz88 Można na niego liczyć
 
bartosz88's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2008
Posty: 527
Reputacja: 287

Lista Osiągnięć
Lubiany Jakość, nie ilość Na dobre i na złe Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Odp: Diablo III

Dla tych co nie mieli jeszcze okazji zagrac w bete dzisiaj od 21 rusza łikendowa otwarta beta u mnie klient juz pobrany tylko czekamy do 21
http://eu.battle.net/d3/pl/blog/4105...0_04_2012#blog
__________________

XBOXLIVE:RoBBareK
bartosz88 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-04-2012, 21:30   #29
FalsoVero
Znajomy
FalsoVero Jest wokół niego pozytywna auraFalsoVero Jest wokół niego pozytywna auraFalsoVero Jest wokół niego pozytywna aura
 
FalsoVero's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Szczecin
Posty: 218
Reputacja: 211

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Go! Go! PSP/Vita Konsekwentny Jakość, nie ilość 
Liczba Osiągnięć: 13

Domyślnie Odp: Diablo III

Cytat:
Napisał Butch Zobacz post
Premiera 15, ja do 11 mam umowę próbną, jak ją przedłużą to od razu łykam jakiegoś Quad Core'a i cisnę bez litości - jedyne, co mnie może powstrzymać to wyjazdy.
Przeciez Diabolo potrzebuje do zalecanych core 2 duo ...
__________________
FalsoVero jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-04-2012, 02:59   #30
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 534
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Diablo III

Do Diablo trzeba mieć dobre GPU (~9800+) i byle jaki c2d 2,4+.
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-04-2012, 13:24   #31
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 954
Reputacja: 5130
Domyślnie Odp: Diablo III

gra juz ktos? zainstalowalem bete na moim dosc antycznym laptopie i o dziwo dziala, na eu sie polaczyc w ogole nie moglem na americas tylko co-op (przy singlu wyskakuje mi blad). zainstalowalem bete na drugim laptopie, to samo + serwery us mam pelne i nic nie moge zrobic. lipa troche : f
__________________
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-04-2012, 14:36   #32
kroolik37
Gang Świeżaków
kroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narody
 
kroolik37's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2009
Posty: 4 758
Reputacja: 6515

Lista Osiągnięć
Jeden ekran to mało Stary dziad! Zdarta klawiatura Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 24

Domyślnie Odp: Diablo III

no lekka sraka jest. na usa caly czas serwery są busy, a na europe wyskakuje mi caly czas error 3003 ;9

edit: mały update- przed zalgowaniem się do serwerów zmiencie wszystkie opcje w grafice na "low" i śmignie za pierwszym razem. po podłączeniu możecie spokojnie wrócić do podstawowych ustawień

have fun!!
__________________

Ostatnio edytowane przez kroolik37 : 21-04-2012 o 14:57
kroolik37 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-04-2012, 16:53   #33
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 954
Reputacja: 5130
Domyślnie Odp: Diablo III

ja juz przeszedlem, dolaczylem do ziomka i bez problemu poszlo. calkiem spoko, ale zero podjary nie wiem czy to wina tego ze pecetowe granie mi juz totalnie zbrzydlo czy to wina samej gry i wygorowanych oczekiwan.
__________________
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-04-2012, 18:48   #34
kroolik37
Gang Świeżaków
kroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narody
 
kroolik37's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2009
Posty: 4 758
Reputacja: 6515

Lista Osiągnięć
Jeden ekran to mało Stary dziad! Zdarta klawiatura Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 24

Domyślnie Odp: Diablo III

Osikany jestem za ta gra.. wiedzialem, ze bedzie dobra, ale normalnie przesadzili przyjemnosc z zabijania zombiaków etc. jest przednia i czuć ten "power" podczas zadawania ciosu. Generalnie mam wrazenie, ze ją trochę uprościli ( nie ma nawet charakterystycznego z drugiej części drzewka do rozdawania skilli ).
Zacieram rączki na premierę i niestety max payne albo ghost recon bedzie musial poczekac.
__________________
kroolik37 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-04-2012, 20:14   #35
zimzvm
Spambot
zimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebryta
 
zimzvm's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Posty: 4 105
Reputacja: 2829
Domyślnie Odp: Diablo III

kluczowe pytanie, na które nie znam odpowiedzi - można grać na kontrolerze ?
__________________
zimzvm jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-04-2012, 20:39   #36
lvizzz
Fuck games, games suck
lvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca świata
 
lvizzz's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: London
Posty: 9 578
Reputacja: 8112

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Ten jedyny Weteran Xbox Live Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 46

Domyślnie Odp: Diablo III

Powatpiewalbym w to, po co sie ograniczac, jak masz kalwiature do wykorzystania.
lvizzz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-04-2012, 21:29   #37
zimzvm
Spambot
zimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebrytazimzvm Celebryta
 
zimzvm's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Posty: 4 105
Reputacja: 2829
Domyślnie Odp: Diablo III

kontroler to przede wszystkim wygoda, a Diabeł nie wymaga kilkudziesięciu przycisków.
__________________
zimzvm jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-04-2012, 00:53   #38
lvizzz
Fuck games, games suck
lvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca świata
 
lvizzz's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: London
Posty: 9 578
Reputacja: 8112

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Ten jedyny Weteran Xbox Live Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 46

Domyślnie Odp: Diablo III

Ogralem bete, na tyle na ile serwery pozwolily, bo za cholere sie nie moge polaczyc po dwoch godzinach grania.Gralem barbarzynca-wszystko ladnie pieknie, ale te uproszczenia sa zbyt....uproszczone.Kazdy bedzie mial takie same postacie, drzewka ze skillami zniknely, moze cos runy pomoga, ale za wiele nie mozna kombinowac z postacia.Cala reszta oczywiscie swietna, jesli ktos lubi klasyke i tego rodzaju gameplay;nawet moj laptop dzwiga grafike, chociaz zdarzaly sie skoki animacji i czuc, jak w przypadku SC2, ze sie grzeje, ale to nic dziwnego.
Do kupienia, tylko te uproszczenia2 to bylo cos, masa grania, kostka Horadrimow, kombinowanie z runami, playersy 1-8 do wlaczenia, tutaj jedna wielka unifikacja, ale narzekac nie bede, bo zobacze znow najlepsze cinematicsy w branzy i bede obiecywal sobie o drugiej w nocy:'Jeszcze jeden quest, jeszcze tylko te lochy'.
lvizzz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-04-2012, 20:15   #39
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 954
Reputacja: 5130
Domyślnie Odp: Diablo III

free beta juz nie dziala to chcialem ja dzisiaj wywalic, moje pytanie - jak? nie ma jej w zainstalowanych programach/panelu sterowania itd. a nie chce wywalac wszystkiego recznie bo sie potem syf w rejestrze robi, jakas mala rada?
__________________
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-04-2012, 21:20   #40
lvizzz
Fuck games, games suck
lvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca światalvizzz Władca świata
 
lvizzz's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: London
Posty: 9 578
Reputacja: 8112

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Ten jedyny Weteran Xbox Live Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 46

Domyślnie Odp: Diablo III

Ja wywalilem przez Start->All programs i opcja odinstalowania w folderze.Chyba tylko jakiegos katalogu mi nie chcialo wywalic, cala reszta poszla.
lvizzz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Online Center > Gry Multiplatformowe


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.