![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Co myślicie o tej grze bo mam chrapkę na tą grę :twisted: :mrgreen:.Bo w pierwszo część grałęm z 10 minut u kolegi i musze powiedziec ,że ta gra jest nawet dobra.Wyraźcie swojo opinnie na temat tej gry :happy:
![]() |
#2 |
Znajomy
![]() |
![]()
Nie ma pierwszej ani drugiej częśći. To jest ta sama gra co na PS2 i Wii tylko dodano kilka przedmiotów (lekcyjnych). Jeśli nie masz w co pograć przed GTA IV to myślę że możesz się skusić, zwłaszcza iż gra jest tania (150zł nówka ze sklepu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Reputacja: 0
|
![]()
Jakoś mi ta gra specjalnie do gustu nie przypadła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Znajomy
![]() |
![]()
fajna fajna tylko jak ma się starszą konsole (ja mam 03.06.2006r.) to sie bardzo zacina biorąc pod uwagę że ta gra jest na tym samym engine co GTA:sa
I jak Shalatar PL powiedział jak lubisz coś w stylu GTA to bierz śmiało bo cena jest kusząca :happy: PS: na wii jest to samo co na X0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Uzależniony
![]() |
![]()
No z jednej strony to mam trochę szczęścia bo konsolke mam z 1 miecha dopiero to u mnie powinna działać bez zarzutu :mrgreen:
![]() |
#6 |
Wariat
![]() ![]() |
![]()
To nie znaczy ze jest nowa , mogła w sklepie długo leżeć
![]() |
#7 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Ja wiem tylko ja jo kupywałem to odrazu te nowe z jesieni 2007 roku chyba.Z poprawionym chłodzeniem i w systemie 65nm :wink:
![]() |
#8 |
bzzz bzzz bzzz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Po ostatniej aktualizacji tej gry, Bully ani razu mi się nie zawiesił, co wcześniej zdarzało się dość często.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A framerate lepszy ? Bo czytałem kilka recenzji i podobno czasem framerate dawał ciała..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bzzz bzzz bzzz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Spadki frameratu jakoś mi nie przeszkadzały. Jedyne co zauważyłem to dorysowywanie się elementów w oddali - sporadycznie. Ale i tak grało się w to zajefajnie. Polecam Ci tę gierkę MANDo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Pomoże ktoś !Mianowicie nie rozumiem tych wyścigów z go-kartami zaliczyłem 5 wyscigów a gdzie mam zaliczyc ostatnie 3 jak próbowałem w wesołym miasteczku to ciągle sie powtarzał Grand Prix 5.W poradniku pisze :
Należy wygrać wszystkie wyścigi na Go-Kartach (jest ich w sumie osiem). Nie jest to specjalnie trudne, cały czas przyspieszamy i w razie potrzeby robimy Power-slide. Proszę o pomoc dostałem juz achiva za 1/2 przejscia wyscigów ale nie wiem gdzie zaliczyc tamte 3 wyscigi POMOCY !!!
![]() |
#12 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Reputacja: 10
|
![]()
Gra przypadła mi do gustu i po premierze GTA IV na pewno ją kupię :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Uzależniony
![]() ![]() |
![]()
Pograłem troche na ps2 gra dobra,ale czy opłaca sie w nią inwestować na x0? jakie są różnice pomiędzy wersją na ps2 a x0?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
El Presidente
![]()
Dodatkowe lekcje, kilka misji, podciągnięta lekko oprawa i achievementy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy
Miasto: Toruń
|
![]()
i inne niespodzianki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
no podobno nie za bardzo się różni, grafika tylko lekko podrasowana, a schematy gry te same... odgrzewany kotlet? trochę tak, po prostu zwiekszenie liczby potencjalnych odbiorców poprzez konwwersję gry na nowa platformę...
![]() |
#17 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Ma ktos pomysl co zrobic jak sie achivement nie odblokuje w tej zglithowanej grze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
El Presidente
![]()
Podobno w końcu wpadają, a z którym masz problem? Słyszałem, że z tymi za chaptery są problemy, ale prędzej czy później przychodzą wreszcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Uzależniony
![]() |
![]()
A tam w calosci sie cyrki dzieja bo daje z opuznieniami... Mi nie dalo tego Teatchers cos tam
![]() ![]() Katastrofa z tym Bully ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Początkujący
Miasto: Dębica
|
![]()
gra jest srednia ...