![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Hyde Park Tematy o wszystkim co aktualnie trapi naszych użytkowników. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#541 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jesli mowa o minusach - ja sie zawsze podpisuje, jesli daje, kto dostal moze potwierdzic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Wariat
![]()
Snejku, chciałem zdissować takich debili w swojej wypowiedzi, lecz bałem się, że na tym forum są też tacy mistrzowie i zostanę obficie zminusowany.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Spambot
![]()
Ja tam mam tyle punktów repa, że mi to rybka
![]() ![]()
![]() |
#544 |
Wariat
![]()
odpalam sobie gow'a dwojke, dla relaksu ...
i jak ta jebana gra dobiera przeciwnikow to jest ***** jakis cyrk nie mam duzej rangi bo tylko 25, no ale ***** w mojej druzynie rangi od 10 do 35 [max] w przeciwnej same najwyzsze rangi no zesz ***** co to za popelina ma byc, w ogole sie nie da pograc z taka przewaga jaka mieli ***** |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2006
Miasto: Hebefrenic brain 666!
Reputacja: -38
|
![]()
TVszajs ostatnio!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Wariat
![]()
Ponad 2 godziny próbowałem udostępnić połączenie z lapka do Xboxa na nowym łączu i nic. Skończyło się na podłączeniu go zwykłą skrętką pod router, ale i tak mam NAT moderate chu wie skąd.
![]() |
#547 |
Wariat
![]()
***** ich popierdolilo juz z tymi reklamami na jutubie
***** co 2 filmik reklama no ***** niedlugoe bedzie gorzej niz na polsacie ***** ja ******** w dupe jebane **** |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
PLUS GSM to najgorsza sieć z jaką miałem doczynienia. Pisałem kiedyś że nie mogę z komórki dodzwonić się na infolinię MS. Okazuje się, że operator nie ma podpisanej usługi z tym podmiotem i nie zezwala na połączenie. Zapytałem Pana, czy chce mi powiedzieć, że nie mogę zadzwonić ze swojego telefonu, z abonamentu który płacę gdzie chce, bo oni mi blokują, odpowiedział - DOKŁADNIE.
Więc dokładnie to ja im wypowiem umowę - byle do lutego. Dziady |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Ma kosę z Baczkiem
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Uzależniony
![]()
To niech ktoś mi teraz wytłumaczy o co chodzi. Chyba, że konsultant był ciołkiem i nie kuma sprawy. Wku*** mnie to.
Jednak konsultant gamoń. Rozwiązują problem.. Edit: Nie mam żadnej blokady. Ostatnio edytowane przez marekgtw : 21-10-2011 o 15:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Nowy
![]() |
![]()
W sieciach komórkowych jest możliwość blokowania połączeń 0800 oraz 0700, przynajmniej ja mam tak w Orange i mam możliwość włączenia/wyłączenia tej blokady na stronce Orange.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Oct 2006
Miasto: Hebefrenic brain 666!
Reputacja: -38
|
![]()
Wkurza mnie, że życie jest takie króciutkie! Jebut rok za rokiem i zgon nastaje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Stały bywalec
![]()
Piraci juz od 2 dni graja w BF'a 3. A ja musze czekac do jutra... :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Uzależniony
![]()
Widzę,że Cię strasznie dupa piecze o te 2 dni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Uzależniony
![]() Cytat:
Za ten post dostałem minusa z komentarzem "jeb sie na ryj" Osobliwe, ale może ten odważny powie o co chodzi? Jesteś tym konsultantem z infolini czy jak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: układ 1965 strefa II ark. 252.31 (NW)
Reputacja: 2229
Xbox Live! - Ranking: 157th
|
![]()
nie denerwuj się - nie ty jeden dostajesz minusy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Ma kosę z Baczkiem
![]() Cytat:
Co do tematu to właśnie to co opisałem powyżej mnie wkurwia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Wariat
![]()
tez dostaje minusy
![]() ale *** tam wkurwia mnie multi w gta 4 - ***** co za debil to wymyslil... ---------- Wiadomość dodana 15:44 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 15:42 ---------- hahahahahahaha babcia mi wchodzi do pokoju cos tam smeci i zajebala tekstem JAK ZYC ***** :dddddddddddddddddddddddddddddddddddddd |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Wariat
![]()
malo odjelo jebana *****
wypoierdalaj jebana ***** co sie nawet podpisac nie potrafisz *** ci w dupe penero minusuj dalej ***** |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Uzależniony
![]() Cytat:
Zaczyna to być śmieszne ale opowiem Wam. W lutym roku 2009 podpisałem z ów operatorem umowę na abonament. Miałem mieć 800 minut darmowych z mą małżonką przez 24 miesiące. Co się okazuje... Darmowe minuty były na 18 miesięcy. Ale to jeszcze nic, mogłem nie doczytać... Co się okazało wczoraj: Przyszedł rachunek - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wszystkie połączenia z numerem żony są chargowane a wszystkie inne policzone w pakiecie i zostało mi jeszcze 150 minut do wykorzystania. Dzwonię. A pani z infolinii informuje mnie że, tak to prawda mam 150 minut, ale że numer żony był przez 18 miesiecy jako ten wybrany, to teraz trzeba go wyłączyć mimo że mam w piz*** darmowych minut. Pytam się gdzie jest LOGIKA do ch* pana, skoro mam minuty a oni mi liczą i każą płacić!!! Oczywiście mogę złożyć reklamcję. A kij im w d**. |
|
![]() |
![]() |