![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox Live Xbox Live - Sony może tylko pozazdrościć! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Nowy
![]() |
![]()
1) jak zrobic zeby bylo widziane tylko motto, bez wpisanego kraju?
2) czy mozna jakos wgrac wlasny obrazek jako Gamer picture?
![]() |
#2 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
1. Jak wybierzesz Polskę w Locale, to na xbox.com będzie widoczne tylko motto.
2. Nie można. Będzie za to można walnąć obrazek zrobiony kamerką. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Oct 2006
Reputacja: 0
|
![]()
Czy ktoś wie co się dzieje z achievementami zdobytymi przed podłączeniem do XLive???....
bo jak znikają to się wk***ie......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
El Presidente
![]()
Nigdy tego szczerze mówiąc nie sprawdzałem, ale do tej pory grałeś bez konta Xbox Live (konto gościa - tak to się nazywa?) i odkrywałeś achievementy? Jeśli założysz teraz konto XBL to będziesz zaczynał od zera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy
|
![]()
no tak...ale ja nie moge się z tym pogodzić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy
|
![]()
Witam wszystkich jestem świeżo upieczonym posiadaczem X0 tzn. konsolę będę mial najpóźniej w tą sobotę i chcialbym już wiedzieć jak podlączyć konsolę do netu jak przyjdzie paczka z xboxem
![]() Co posiadam: - Neo 256 pod USB, w lutym wymieniam na Neo 1MB lub 2MB - kabel skrossowany - laptopa z wbudowaną sieciówką - Win XP SP2 - X0 Premium + Gry - darmowy 1 miesiąc GOLD i jedną zdrapkę na 48 godz, a w najbliższym czasie dokupie 1 rok konta GOLD Co chcę uzyskać: - neta w Xboxie Teraz proszę o wytlumaczenie mi krok po kroku z tymi najmniejszymi szczególami co mam zrobić ![]() - |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
El Presidente
![]()
1. Wypakowujesz Xboxa z pudełka, wyciągasz delikatnie z folii, ustawiasz w odpowiednim miejscu obok TV - nie no, chyba aż tak szeczegółowo nie musi być, co?
![]() 2. Podłączasz Xboxa kablem z zestawu do sieciówki w laptopie (możesz też użyć tego crossa co już masz). 3. Wchodzisz w Panel Sterowania -> Połączenia sieciowe. ![]() 4. Klikasz prawym na połączenie z Internetem i wchodzisz we Właściwości, gdzie wybierasz zakładkę Zaawansowane. ![]() 5. Ustawiasz wszystko tak jak na powyższym obrazku. 6. Odpalasz konsolę, wchodzisz w blade System i robisz test połączenia. Wszystko powinno być ok. Musisz pamiętać o wyłączeniu Zapory w Windowsie lub ewentualnym dobrym ustawieniu innego firewalla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy
|
![]()
Mega wielkie dzięki wrog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Nov 2006
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
El Presidente
![]()
W dashboardzie wchodzisz w zakładkę System -> Settings -> Locale. Teraz już nawet na xbox.com widać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Sep 2006
|
![]()
Gdy zaklada sie konto xboxLiveGold to po jego wygasnieciu jesli nieplacimy to przechodzi na silver ale ja mialem starego xboxa i tam konta na liva wienc dalem przywracanie konta a nie zakładałem nowego ktore bylo jako bonus w premium wersji i teras moje konto to przywrucone sie skonczylo niepłacilem ale nieprzedlem automatycznie na silver a tym bardziej niemog etego zrobic wogule poprostu jak w starym xboxie konto jest poprostu nieaktywne a ja chce zeby bylo silver bo mam ju ztam punkty z gier czy jest jaka snato rada czy zostało mi tylko zaplacic i kozystac z Golda ????
[size=9px][ Dodano: 07-11-2006, 15:55 ][/size] mckraj punkty gamescore nieznikaja muj kolega gral przez jakies 3 miesiace offline i potem podłonczyl xboxa do Liva i wszystko co mial zostalo i wszystko jest tesz na stroncze xboxcom w profilu tak ze jest ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy
|
![]()
Wielkie dzięki xI Sh4doVv Ix.......moge teraz spać spokojnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
El Presidente
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Sep 2006
|
![]()
Koorwa poprostu swietnie i tym sposobem ychodzi nato ze Ci gracze co byli z XboxLivem oddawna to w nagrode zostali tak wyhoojani i jak niemaja kasy na koncie to niemaja NIc a ci wszyscy co nagle sie zorientowali o istnieniu LIVA i o tym ze jest to najlepsze co wymyslono to włąsnie tacy w nagrode dostaja mozlivosc z kozystania i bycia online tak czy tak no poprostu swietnie naprawde sprawiedliwosc asz szlak co za hamstwo :evil: :evil:
[size=9px][ Dodano: 24-11-2006, 22:13 ][/size] Hamstwo jak nic , ostatnio zadzwonilem na nr do centrum obsługi tam to jak poprosiłem o zmien akonta n asilver to tak si eusmialem babka co zemn agadala byla tak tempa ze hej i jeszcze zagrozila mi ze zablokują mi mozliwosc zalozeni ajakiego kolwiek kont atyle ze niby jak co za chamstwo bylem z LIVEM o kąd wyszła ta uslug a tu teraz jakas głupi konsultantka mi grozi , |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Uzależniony
![]() ![]() |
![]()
Niedługo dostanę kartę z Livem na 3 miesiące i chciałem zmienić gamertaga, nie tracąc profilu i żadnych zdobytych achievementów. Po prostu chciałbym zrobić tak, żeby profil był ten sam, z tym samym wynikiem, tylko wprowadzić nowy gamertag. Proszę o pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
El Presidente
![]()
Jedynym sposobem na zmianę Gamertaga jest skorzystanie z opcji znajdującej się w ustawieniach profilu. Tak jak już sam zauważyłeś kosztuje to 800 MSP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Uzależniony
![]() ![]() |
![]()
A jeśli stworzę nowy profil? Od nowa wybiorę "I want to join..." to zebrane achievementy nie przejdą na nowe konto z poprzedniego profilu? Na forach ludzie piszą, że niedługo kupują kartę i zmieniają gamertaga, ale to byłoby trochę bez sensu, jeśli równałoby się utracie wszystkich zdobyczy o_O. Więc jak to jest :eek:?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wariat
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 106
![]() |
![]()
moze oni płacą za zmianę co ?
![]() ![]() Dobry chwyt ze stroyn Billa, to nauczy ludzi że nazwe nicka trzeba przemyśleć :P Ja tam już mam wymyśloną swoją ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Niezły chwyt? No wiesz jak dla kogo. Ale M$ zawsze leciał na kase i tyle.
EOT |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wariat
![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |