![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox Live Xbox Live - Sony może tylko pozazdrościć! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1041 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To nie jest tak(przynajmniej kiedyś nie było). Trzeba te gry w których masz braki uruchomić jeszcze raz będąc podłączonym do Live!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
No właśnie o to mi chodziło :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
Od kilku dni mam problemy .Zapraszam kogoś do gry w MW 2 ,albo do grupy (coraz częściej zdarza się ,jak ktoś mnie zaprasza również) i łączy ,łaczy ,łaczy i błąd połączenia ,wkońcu nie podłączając ani do grupy ,ani do gry .Zdarza się to właściwie z każdą osobą z listy ,chociaż czasem problem jest ,a czasem go nie ma .Nie ma reguły .Problem nie występuje w przypadku rozmowy prywatnej tak mi się zdaje ,bo do niej zawsze podłącza .Stawiam ,że to problem z NATem (ale nie znam się na tym kompletnie) .Dashboard wskazuje mi ,że mam umiarkowany ,a MW 2 ,że średni .
Te porty mam pootwierane jak na zdjęciu |
![]() |
![]() |
#1044 |
Wariat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Spambot
![]()
Sprawdź to co pisze Wampis, a jak dalej nic wyłącz firewalla (chyba, że shitbox tp go nie ma) w routerze i sprawdź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
A jak ustalić stałe IP dla konsoli ? Łączę się przez router Livebox .
|
![]() |
![]() |
#1048 |
Spambot
![]()
No w ustawieniach sieci xboxa. Zmieniasz z automatycznego na ręczny i wpisujesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
Wpisuje tak jak Wampis napisał i wpisuję też tak jak jest w artykule na głównej
|
![]() |
![]() |
#1050 | |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bez tego odblokowanie portów nic nie da, bo mogłeś odblokować je dla innego IP.
---------- Wiadomość dodana 23:58 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 23:56 ---------- Cytat:
Brama jak 192.168.0.1 nie pójdzie zobacz 192.168.1.1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1051 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
To samo ,dalej nie łączy się z Live .
|
![]() |
![]() |
#1052 |
Spambot
![]()
ip: 192.168.1.11
maska: 255.255.255.0 brama: 192.168.1.1 dns: auto Pewnie robisz konflikt ip, a raczej napewno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
Jak tak wpisuje to jest w błędzie ,że wprowadzony serwer DNS nie zamienił nazwy serwerów Xbox Live i Xbox.com,należy zarestartować ruter ,ale po restarcie to samo .Druga część zdania nie wiem co oznacza .
|
![]() |
![]() |
#1054 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: układ 1965 strefa II ark. 252.31 (NW)
Reputacja: 2229
Xbox Live! - Ranking: 157th
|
![]()
Witam.
Jak można usunąć swoje konto z XBL ?? Chciałbym usunąć moje dotychczasowe konto i w jego miejsce założyć inne o takiej samej nazwie. Czy to wykonalne ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
Wziąłem znowu wszystko na automatyczne ,zarówno IP jak i DNSy i teraz jak włączam CoD:MW2 to pojawia mi się NAT:Otwarty
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Spambot
![]()
Nie, pewnie xbox dostał to ip na które masz odblokowane porty. Wczesniej pewnie miał je Twój komp lub jakies inne urządzenie w lanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2007
Miasto: Warszawa
Reputacja: 3726
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja mam problem z BF1943. Jakieś 2 dni temu odpaliłem sobie grę a tam ni z gruchy ni z pietruchy wywala mi komunikat, że skończył się okres próbny (30 dni) i mam wykupić grę, żebym mógł pograć na multi :| WTF? jakiś tydzień temu gra działała a teraz coś takiego. Usunąłem ją i ściągnąłem i nic, pobrałem licencję na nową konsolę, też nic. Nie wiem co jest grane, czy mam do kogoś napisać czy co? :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Nowy
![]() |
![]()
Chciałem pobrać CoD 5 i CoD Arcade, ale wyskakuje mi błąd, że materiał nie jest dostępny w mojej lokalizacji. To wina tego, że mam konto Silver czy tylko na amerykańskich kontach to działa (ja mam na GB)?
![]() |
#1060 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2007
Miasto: Warszawa
Reputacja: 3726
|
![]()
Nie słyszałeś o blokadzie regionalnej nigdy?
![]() |
![]() |
![]() |