![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Hyde Park Tematy o wszystkim co aktualnie trapi naszych użytkowników. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tematu nie znalazlem takowego. A wiec, ktos sie wybiera z forumowiczow na Pyrkon w tym roku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Wyguglałem co to jest ten pyTkon i odpowiedź brzmi:
NIE. Ostatnio edytowane przez zarzykrulezzz : 21-03-2014 o 17:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
raczej nie stężenie nerdowskie jest zbyt duże pga było jeszcze spoko ale to już nie moje klimaty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2007
Miasto: Poznań, Poland
Reputacja: 6757
Xbox Live! - Ranking: 47th
|
![]()
Spotkanie dla nerdow, gimbazy i ludzi o dziwnych zainteresowaniach, nope
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fuck games, games suck
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Czemu niby gimbazy?
I co mają do tego 'ludzie o dziwnych zainteresowaniach'? Co w ogóle oznacza ten termin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2007
Miasto: Poznań, Poland
Reputacja: 6757
Xbox Live! - Ranking: 47th
|
![]()
Oznacza to tyle ze ta impreza jest MOIM ZDANIEM zj.ebana i tyle
![]() By zrobili jakies jedne dobre targi a nie raz zalowa game arena a raz spotkanie przebierancow co wierza w smoki i czary |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec
![]()
Raczej nie, jestem fanem fantasy [tak zdarza mi się nawet czytać książki] to po primo nie znaczy że wierzę w smoki i czary [ nie mówiąc już o tym że jest wiele jego rodzajów].
Po drugo impreza przygotowana była bardzo fajnie ponieważ pyrkon coraz bardziej idzie w stronę comicon'u. Scena gier elektronicznych była przygotowana bardzo porządnie i profesjonalnie, tak samo turnieje były godne i nawet można było wygrać coś fajniejszego niż marynowane papryczki. Po 3 w ogóle przepraszam iż zapytałem się czy ktokolwiek się wybiera na Pyre O_o |
![]() |
![]() |