Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 3

PlayStation 3 Dyskusja na poziomie o kolejnym dziecku Kutaragiego.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 29-03-2010, 19:16   #41
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Wchodzisz w data utility (na samej gorze w zakładce games) i wykasowujesz plik dotyczący danej gry.
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-03-2010, 19:19   #42
Fighter Pl
Spambot
Fighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl CelebrytaFighter Pl Celebryta
 
Fighter Pl's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Dark Souls
Posty: 4 006
Reputacja: 3646

Lista Osiągnięć
4 The Players Święty Graal Aniołek Widz 
Liczba Osiągnięć: 41

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Cytat:
Napisał Gawlick Zobacz post
Wchodzisz w data utility (na samej gorze w zakładce games) i wykasowujesz plik dotyczący danej gry.
Już mam. Dzięki. Musiałem to zrobić offline.
Fighter Pl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-03-2010, 21:28   #43
juby1910pl
Początkujący
juby1910pl Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Posty: 116
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Witam, mój problem dotyczy pada do PS3. Mianowicie nie chce się on naładować i działa tylko przez chwilę na podłączonym kablu, po czym w trakcie grania co jakieś 2 sek. go rozłącza. Próbowałem resetować go z tyłu przyciskiem ale nie pomaga. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Pozdrawiam!
juby1910pl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-03-2010, 22:25   #44
Loczek0123
Stały bywalec
Loczek0123 Jest wokół niego pozytywna auraLoczek0123 Jest wokół niego pozytywna auraLoczek0123 Jest wokół niego pozytywna aura
 
Loczek0123's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Zgorzelec
Posty: 394
Reputacja: 233

Lista Osiągnięć
360 stopni Na dobre i na złe Zbieram puchary Janko Muzykant 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Wiem,że to głupie , ale może coś nie tak z kablem^^
__________________
http://www.youtube.com/user/Loczek0123?feature=mhum Mój kanał na youtube z komentarzami z Call of Duty w HD
Loczek0123 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-03-2010, 22:27   #45
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Pierwszy raz słyszę o czymś takim. Spróbuj zmienic kabel (działa każdy USB --> mini USB) i podładuj troszkę, albo jak to nic nie da rozkręc pada i wyjmij baterie, odczekaj chwile, po czym wepnij ja z powrotem. Cała operacja jest prosta i nie powinna przysporzyć Ci problemów.
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-04-2010, 13:28   #46
KojotPL
Stały bywalec
KojotPL Wkrótce będzie sławny
 
KojotPL's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Morecambe (UK) Wrocław :)
Posty: 365
Reputacja: 62

Lista Osiągnięć
Swój! Bogacz I love Apple PlayStation 3 is my Home 
Liczba Osiągnięć: 14

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

pomocy ;o gdy gadam na czacie i nie dotknę pada raz -2 razy na 10 min to automatycznie mnie wywala z psn ;/ (ps3 slim) o co chodzi :O ?
__________________
KojotPL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-04-2010, 13:34   #47
piniogorki
Nowy
piniogorki Wkroczył na dobrą drogę
 
piniogorki's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Jacinto
Posty: 21
Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Masz konsole podłączoną do internetu przez wi-fi czy kabel?
Jak rodzaj NATu masz?
__________________
piniogorki jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-04-2010, 01:22   #48
KojotPL
Stały bywalec
KojotPL Wkrótce będzie sławny
 
KojotPL's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Morecambe (UK) Wrocław :)
Posty: 365
Reputacja: 62

Lista Osiągnięć
Swój! Bogacz I love Apple PlayStation 3 is my Home 
Liczba Osiągnięć: 14

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

kabel, rodzaj natu open
__________________
KojotPL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2010, 10:46   #49
zarzykrulezzz
Ma kosę z Baczkiem
zarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca świata
 
zarzykrulezzz's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: KrasnyStafff
Posty: 2 629
Reputacja: 8496

Lista Osiągnięć
Ten jedyny No-life? Stary dziad! Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 45

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Witam. Posiadam PS3 w wersji slim 120GB i konsola po włączeniu i po około poł godziny wydaje z siebie charakterystyczne stukcnięcie (dźwięk ten jest porownywalny do tego z jakim otwierała sie PS2 w wersji slim jak ktos miał/ma to wie o jakim dżwięku pisze tylko ten wydobywający sie z ps3 jest troche głośniejszy). Potem podczas grania zgarza się,że jeszcze się to powtorzy ale nie zawsze. Moje pytanie jest takie: czy to norma w tym modelu, czy mam zacząć sie bać i oddać konsolę na gwarancję?
__________________
zarzykrulezzz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2010, 11:29   #50
juve26
Wariat
juve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebryta
 
juve26's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Miasto: Warszawa
Posty: 1 909
Reputacja: 3726

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Celebryta Lubiany 
Liczba Osiągnięć: 36

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Nie bój nic, też mnie to często wita, gdy odpalam Cella Pewnie nagrzany plastik przeskakuje z miejsca na miejsce, czy cuś takiego. Norma w większości urządzeń, moja Bravia, co kiedyś miałem, też coś takiego robiła.
juve26 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2010, 21:21   #51
KojotPL
Stały bywalec
KojotPL Wkrótce będzie sławny
 
KojotPL's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Morecambe (UK) Wrocław :)
Posty: 365
Reputacja: 62

Lista Osiągnięć
Swój! Bogacz I love Apple PlayStation 3 is my Home 
Liczba Osiągnięć: 14

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Ja mam to samo po kilku godzinach grania wiec sądzę że to normalne ( tv też czasem takie odgłosy wydaje ;O );]
__________________
KojotPL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-04-2010, 00:30   #52
zarzykrulezzz
Ma kosę z Baczkiem
zarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca świata
 
zarzykrulezzz's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: KrasnyStafff
Posty: 2 629
Reputacja: 8496

Lista Osiągnięć
Ten jedyny No-life? Stary dziad! Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 45

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Skoro moj problem błyskawicznie rozwikłaliście to poradźcie coś ziomkowi. Koleśnie ma neta,żeby aktoalizować konslole bez przerwy (ale z tego co wiem to ma chyba softa 3.15 czy jakoś tak) a konsola zalicza mu częte zwiechy. Dla przykładu Bad Company 2, GoW3, jak rownież Dead Space, Fallout 3 (dość często) jak myślicie laser pada czy jakaś inna przypadłość?
PS: Ma slima 250GB.
__________________
zarzykrulezzz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-04-2010, 01:02   #53
juve26
Wariat
juve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebrytajuve26 Celebryta
 
juve26's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Miasto: Warszawa
Posty: 1 909
Reputacja: 3726

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Celebryta Lubiany 
Liczba Osiągnięć: 36

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Jak ma neta, to niech zaktualizuje do najnowszego FW [3.30 jest chyba teraz], bo w przypadku konsoli PLAYSTATION3 firmware ma również wpływ na działanie gierek [te niesławne przypadki, gdy po którymś update fw Uncharted się zwieszało, itp]. Nie słyszy się nic o awaryjności Slimek, więc wątpię, by to laser był, chociaż...
juve26 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-04-2010, 14:49   #54
sapinPL
Wariat
sapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłość
 
sapinPL's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: DANZIG
Posty: 1 027
Reputacja: 1839
Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Cytat:
Napisał juby1910pl Zobacz post
Witam, mój problem dotyczy pada do PS3. Mianowicie nie chce się on naładować i działa tylko przez chwilę na podłączonym kablu, po czym w trakcie grania co jakieś 2 sek. go rozłącza. Próbowałem resetować go z tyłu przyciskiem ale nie pomaga. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Pozdrawiam!
kabel dupny
mam to samo u siebie na xie ...
kabel nie styka i co chwile rozlacza - takze na kablu nie ma grania, ladowac tez przestal ...
__________________
sapinPL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-05-2010, 20:57   #55
NyguzzPL
Nowy
NyguzzPL Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: May 2010
Posty: 1
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Witam może mi ktoś polecić jakiś pożadny kabel hdmi? kupiłem jakiś zwykły za 30 zł i przy rozdziałce 720 p grałem w fifę 10 na ps3 i na xboxie ( kabel component) i na tym xboxowym componencie grafika i kolory są nieco ładniejsze :Q chce wycisnąc max z tej ps3 ale na tym kablu to chyba niemożliwe :o
NyguzzPL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-05-2010, 18:59   #56
Silencer PL
Stały bywalec
Silencer PL Jest wokół niego pozytywna auraSilencer PL Jest wokół niego pozytywna auraSilencer PL Jest wokół niego pozytywna aura
 
Silencer PL's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Kraków
Posty: 398
Reputacja: 241

Lista Osiągnięć
Platynki jak dziewczynki Na dobre i na złe PlayStation 3 is my Home Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Mam takie pytanie: co monitor lcd musi miec w sobie by obslugiwac sygnal z PS3 ? Ewentualnie jaka przejsciowka jest potrzebna ? Mozna prosic o porade ?
__________________

Silencer PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-05-2010, 22:50   #57
SethMethod
Wariat
SethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod Celebryta
 
SethMethod's Avatar
 
Zarejestrowany: Sep 2007
Miasto: Katowice
Posty: 1 088
Reputacja: 2512

Lista Osiągnięć
Swój! Dopiero się rozkręcam! Celebryta Bogacz 
Liczba Osiągnięć: 20

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

@Nyguzz

PS3 tak ma, ja na X360 po komponencie też miałem ładniejszy obraz niż na PS3 z HDMI (kabel za 90pln) Odpal Uncharted2 i God of War3 jeśli nie pomoże to może jednak kabel jest lewy

@Silencer

Monitor z wejściem HDMI i rozdziałką HD Ready (720p).
Jeśli nie ma wejścia HDMI to możesz użyć HDMI-DVI tyle że nie wiem co wtedy będzie się działo z dźwiękiem...
__________________
Sent from my Casio FX-CG20 using keyboard.

SethMethod jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-05-2010, 00:31   #58
Silencer PL
Stały bywalec
Silencer PL Jest wokół niego pozytywna auraSilencer PL Jest wokół niego pozytywna auraSilencer PL Jest wokół niego pozytywna aura
 
Silencer PL's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Kraków
Posty: 398
Reputacja: 241

Lista Osiągnięć
Platynki jak dziewczynki Na dobre i na złe PlayStation 3 is my Home Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

O ile wiem mozna zwykly kabel przelaczyc i dzwiek ustawic zeby szedl przez to drugie wejscie w PS3. Czy jakies monitory jesli poprowadze przez DVI beda nie dzialac ? Chodzi tu o za slaby sygnal albo nie obslugiwanie czestotliwosci jakis ?
__________________

Silencer PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-05-2010, 02:15   #59
BrakTuSensuPL
Stały bywalec
BrakTuSensuPL Wszyscy go tu znająBrakTuSensuPL Wszyscy go tu znająBrakTuSensuPL Wszyscy go tu znająBrakTuSensuPL Wszyscy go tu znająBrakTuSensuPL Wszyscy go tu znająBrakTuSensuPL Wszyscy go tu znają
 
Zarejestrowany: May 2008
Posty: 412
Reputacja: 621

Lista Osiągnięć

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Panowie mam powazny problem.

Kupilem gre nowka w foli , pogralem 5 h i zaczely sie zawiechy , pokazywalo mi loading ktory twal powyzej minuty po tym czasie wylaczalem gre. Usunelem plik z gra + savy wlaczylem od nowa , doszedlem do 6.5 h gry i znowu problem. Kolejna zawiecha nawet juz sava nie chce wczytac, czasem po wylozeniu plyty z napedu jej nie pokazuje jakby nie wykrywalo. Na plycie nie ma ani jednej rysy tylko sa faliste okregi , o co chodzi? Pozatym tez jak wloze gre do napedu po jakiejs chwili slychac dzwiek jakby ponownie sie wlozyla nie wiem jak to okreslic i ma problemy z ciaglym czytaniem. Podac gre do wymiany czy do regeneracji ? Naprawde nie mam nerwow ani sil by walczyc z ta płytą.

PS Nie jestem pewny ale gra chyba bankowo sie instaluje na dysku bo przed wlaczeniem kazalo aktualizacje sciagnac itp.


POMOCY!
__________________



Ostatnio edytowane przez BrakTuSensuPL : 13-05-2010 o 02:25
BrakTuSensuPL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-05-2010, 07:33   #60
SethMethod
Wariat
SethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod Celebryta
 
SethMethod's Avatar
 
Zarejestrowany: Sep 2007
Miasto: Katowice
Posty: 1 088
Reputacja: 2512

Lista Osiągnięć
Swój! Dopiero się rozkręcam! Celebryta Bogacz 
Liczba Osiągnięć: 20

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

@Silencer

Monitory nie obsługujące 720p/1080i mogą mieć w wyświetlanym obrazie poobcinane krawędzie, a te o niskich częstotliwościach pływający obraz.

W przypadku PS3 polecam kupić zwykły TV LCD HD Ready 32" za 1200pln.
__________________
Sent from my Casio FX-CG20 using keyboard.

SethMethod jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 3


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.