![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#121 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A jak mi rzucili c4 z ASa na 5 na DP? ^^
90% z tych rzeczy do zdobywania jest proste. Jedyne czego nie miałem to legiona chyba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Reputacja: 10
|
![]()
wczoraj na deadly pass grałem z jakimiś jankesami obie drużyny head sety wszyscy!
jak siekali!! jeden koleś z dziedzinca tam gdzie ten meczet, granatami sypał przez ściany(to chyba jakiś błąd był)!! jedyne co można było robić to biegać w grupie tak jak to robili albo jeżdzić buggym i miny serwować na wjazdach, zdobycie flagi to był cud. To była chyba jakaś klanówka ale nikogo nie wyrzucali.. sami po 3min odchodzili z gry ![]() po trzech meczach zdegradowano mnie o stopień niżej xD Po raz pierwszy widziałem jak zawodowcy grają Na backstabe miałem wczoraj takiego nieśmiertelnego snajpera na 5 fladze dostał ode mnie ze snajperki 2x w klate i raz w beret mimo to dalej się ruszał i strzelał..! Raz nawet dostałem punkt za niego ale nie było info że MikeOl (sniperiffle) zioma! Co do medalali to wątpie czy jest chociaż jedna osoba z pośród tych generałów co wszysko zdobyli sami bez zadnej pomocy?! Ja od zawsze pykam w takie celowniczki medal of honor(od 1na psx do vanguard), black, killzon, quake2, area51, czesto w niektóre z tych gier z ziomami z dzielnicy na splicie i nie powiem ale mam skilla ale to co się czasem dzieje w bf2 to po prostu mnie zdumiewa. Poza tym walka online bf2 różni się od tych wszystkich pozycji jest haotyczna, czesto lece przy ścianie i jakiś kolo z boku mnie ubija albo ja strzelam do kolesia a ten zanim się zorientuje pada - takie przypadkowe kille. Do tego ten symbol nad głową jak cię ktoś na celownik weźmie też jest lipa.. leży sobie snajper 1,5km od pola bitwy schowany w haszczach ze tylko koniec lufy wystaje a tu jakiś przypadkowu assault go przez ten błąd wykrywa i jedzie po niego samochodem zygzakiem zeby przez szybe nie dostać.. bezsens Troche załuje ze w killzona grać nie mogę online tam znam mapy i walka inaczej wygląda jak dostane z granatnika to przynajmniej bede się tego spodziewał ![]() |
![]() |
![]() |