Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming

PlayStation Network Gaming Chcesz wiedzieć jak grać w sieci Sony? Masz z tym problemy? Zajrzyj tu koniecznie!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 20-07-2006, 19:49   #81
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Konfiguracje

W Kai'u ni pojawi Ci się gra na ekranie dopóki masz status 'estabilishing link' z jakimkolwiek kolesiem w danym pokoju.Chłop ma lagi, nie możesz z nim ustanowić podłączenia = nie zagrasz w danym pokoju.Koniec i kropka.Kai jest o wiele gorszy niestety od XBC a więcej osób na nim jest :/
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-07-2006, 17:34   #82
-bling-
Nowy
-bling- Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Posty: 33
Reputacja: 0
Domyślnie Konfiguracje

Sweet Tooth Thx !
Wszystko dziala, za 2 dni bede mial szybszy net bo na laczu 160/64 moge sobie pograc w bierki ...:P
__________________
-bling- jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-07-2006, 17:56   #83
Sweet Tooth PL
Początkujący
Sweet Tooth PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 110
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Sweet Tooth PL
Domyślnie Konfiguracje

Spox, polecam sie na przyszlosc. Kurcze mogl bym pracowac w telefonie zaufania i rad udzielac :P
__________________

Sweet Tooth PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-07-2006, 17:59   #84
Polski_Kiler
Uzależniony
Polski_Kiler Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Vienna
Posty: 651
Reputacja: 4
Wyślij wiadomość przez AIM do Polski_Kiler Wyślij wiadomość przez MSN do Polski_Kiler

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Hall of Fame Star Hall of Fame n00b Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Konfiguracje

Cytat:
Napisał Barcafan
iema! Widze że jesteś wymiatacz wrog,
Cytat:
Napisał wrog
Nie bardzo jestem Ci w stanie pomóc
Hehehehhehe Pipa z ciebie nie wymiatacz grubski.... :twisted:

[size=9px][ Komentarz dodany przez: wrog: 24-07-2006, 17:50 ][/size]
Cicho bo skończysz tak jak twój idol, Krzysztof R.

[size=9px][ Dodano: 25-07-2006, 00:26 ][/size]
W Idolu to ty spiewales...
__________________

PS3 Trophies

Polski_Kiler jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-07-2006, 23:49   #85
Bryza
Nowy
Bryza Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Posty: 2
Reputacja: 0
Domyślnie Konfiguracje

mam problem, jak ustawiam te wszystkie ip i dns'y tak jak jest napisane na pierwszej stronie podczas testu wyskakuje mi blad przy drugim kwadraciku (dns failed czy cos takiego), natomiast gdy wszystko ustawiam na auto przechodzi dwa pierwsze kwadraciki bez problemu, natomiast przy reszcie wyskakuje blad i tu rodzi sie moje pytanie, mam prosic admina sieci (mam radiowke) od dopisanie MAC'u konsoli czy to nic nie da?? i mam kombinowac cos innego
Bryza jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-07-2006, 23:51   #86
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Konfiguracje

Ja poprosiłem o udostępnienie i hula aż miło
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-07-2006, 23:54   #87
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 540
Reputacja: 11542

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Konfiguracje

Jeśli nie jesteś pewien co tak naprawdę za łącze masz i na co ono pozwala, to najlepszym wyjściem jest właśnie kontakt z administratorem sieci. Nie musisz pytać o konsolę, zawsze możesz powiedzieć, że chcesz drugiego kompa podłączyć.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-07-2006, 23:57   #88
Bryza
Nowy
Bryza Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Posty: 2
Reputacja: 0
Domyślnie Konfiguracje

mam nadzieje, ze nie bede musial placic za dopisanie drugiego MAC'a na stronie sieci nic o tym nie pisze www.skm.net.pl
Bryza jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-07-2006, 00:06   #89
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Konfiguracje

Ja założyłem po prostu sobie 3 łącze. Płace o 12 zł miesięcznie wiecej
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-07-2006, 12:18   #90
-bling-
Nowy
-bling- Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Posty: 33
Reputacja: 0
Domyślnie Konfiguracje

Warunkiem zalozenia neo jest posiadanie telefonu w tp?
W nowym mieszkanku mam tylko gniazdo (?) tzn. od pol roku usluga nie byla swiadczona.
Co ja mam teraz zrobic?
Wiem ze to info jest na neostarda.pl ale tam sie czegos dowiedziec jest trudno ew dzwoniac na infolinie, niestety mam tylko kom i dzwonic na 0 800 nie moge.
__________________
-bling- jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-07-2006, 12:27   #91
Hosen
Spambot
Hosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądze
 
Hosen's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Złotoryja
Posty: 3 680
Reputacja: 2321

Lista Osiągnięć
Zdarta klawiatura Złomiarz 360 stopni Cztery ściany 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Konfiguracje

Cytat:
Napisał -bling-
Warunkiem zalozenia neo jest posiadanie telefonu w tp?
tak, lecz ostatnio ponoć postawiono tepsie warunek, w którym mowa o rodzieleniu tych usług, aby były niezalezne. jesli dobrze pamietam to maja czas do konca sierpnia, w przeciwnym razie zaplaca jakastam kare, lecz co z tego bedzie - nie wiadomo. zawsze mozesz poczekac miecha i sprawdzic ocb.
__________________
Hosen jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-07-2006, 12:32   #92
-bling-
Nowy
-bling- Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Posty: 33
Reputacja: 0
Domyślnie Konfiguracje

Tylko ze nie mam czasu :<
Do 20 mam oplacone mieszkanie, 10 chce sie przeprowadzic.
W takim razie net musze miec max do 20 sierpnia (praca).
__________________
-bling- jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-07-2006, 12:44   #93
Hosen
Spambot
Hosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądze
 
Hosen's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Złotoryja
Posty: 3 680
Reputacja: 2321

Lista Osiągnięć
Zdarta klawiatura Złomiarz 360 stopni Cztery ściany 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Konfiguracje

no to wydaje sie, ze musisz zainwestowac w podlaczenie telefonu. nie wiem ile ono wynosi ale to niepotrzebny wydatek, abonament wynosi kolo 30 zlotych na dodatek - ten niższy. to bez sensu, lepiej - jest da - wziac net w kablowce.
__________________
Hosen jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-07-2006, 12:48   #94
-bling-
Nowy
-bling- Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Posty: 33
Reputacja: 0
Domyślnie Konfiguracje

Pieniazki za bardzo sie nie licza, lczy sie jakosc
W ogole watpie czy tam jest kablowka :P
Radiowka na bank.

[size=9px][ Dodano: 31-07-2006, 11:57 ][/size]
Btw wyrobie sie z czasem?
__________________
-bling- jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-07-2006, 13:06   #95
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Konfiguracje

Cytat:
Napisał -bling-
Btw wyrobie sie z czasem?
zlezy czy bedziesz gadal czy cos robil :P...
chyba telefonu w TP nie musisz miec...
poprostu idziesz i mowisz ze chcesz neostrade...tlumaczysz ze do ciebie nie ma linii pociagnietej...
sprawdzaja czy oplaca im sie kable podciagnac...
jesli tak to przychodza "szpesjalisci" przedluzaja z ulicy kabel...
kupujesz pakiet startowy czy jak to tam ma...
i mozesz poprosic o "Szpecsjaliste" co ci to podlaczy i skonfiguruje...

PS:moglem cos zagmatwac bo z TP nie znam sie dobrze ...
ale telefonu nie musisz miec...ja mam tera w domu neostrade (z przyczyn wyzszych)...
i telefonu stacjonarnego nie mam ...

PS2:to gniazdo co masz w domu to jest od TP czy czegos innego?
jesli mieszaksz w bloku to zejdz na parter i popatrz czy nie ma tam jakiejs skrzynki...
jesli masz TP albo Dialoga to bedzie tam taka skrzynka na scianie z logiem i nazwa firmy i numerem kontaktowym...
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-07-2006, 13:22   #96
Hosen
Spambot
Hosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądze
 
Hosen's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Złotoryja
Posty: 3 680
Reputacja: 2321

Lista Osiągnięć
Zdarta klawiatura Złomiarz 360 stopni Cztery ściany 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Konfiguracje

Cytat:
Napisał szuja.pl
chyba telefonu w TP nie musisz miec...
nie mieszaj mu bo musi miec, tak bym juz dawno zrezygnowal z niego. i jak mowie - takie cos ma wejsc w zycie.
__________________
Hosen jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-07-2006, 14:04   #97
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 540
Reputacja: 11542

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Konfiguracje

Tak, musisz mieć telefon w TP żeby móc założyć neo. Innego wyjścia nie ma.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-08-2006, 11:43   #98
-bling-
Nowy
-bling- Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Posty: 33
Reputacja: 0
Domyślnie Konfiguracje

Przyjda podlaczyc tel. za 2 tygsy ehh :<
Ile zajmie podlaczenie neo?
__________________
-bling- jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-08-2006, 11:48   #99
Hosen
Spambot
Hosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądze
 
Hosen's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Złotoryja
Posty: 3 680
Reputacja: 2321

Lista Osiągnięć
Zdarta klawiatura Złomiarz 360 stopni Cztery ściany 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Konfiguracje

Cytat:
Napisał -bling-
Ile zajmie podlaczenie neo?
neo sam sobie podlaczasz jak dostaniesz pakiet startowy
__________________
Hosen jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-08-2006, 13:37   #100
-bling-
Nowy
-bling- Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2006
Posty: 33
Reputacja: 0
Domyślnie Konfiguracje

Cytat:
Napisał Hosen
neo sam sobie podlaczasz jak dostaniesz pakiet startowy
Tylko ze musze wpierw czekac na podlaczenie tel...
Czy moge zamowic juz dzis?
W ile dni przychodzi "starter"?
__________________
-bling- jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.