Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Inne > Pomoc

Pomoc Wszelkie problemy natury technicznej rozwiązywane są w tym miejscu.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 23-03-2009, 21:13   #1
Aem
Nowy
Aem Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Posty: 3
Reputacja: 10
Domyślnie Problem z monitorem i X360!

Mam problem z X360. Otóż posiadam monitor CRT Mitsubishi 17" na którym na codzien gram na X360 podłączonym do monitora kablem VGA. Ostatnio chciałem sprawdzić jak by wygladał obraz pod zwykłym monitorem LCD ktory uzywam do kompa na codzien. Po podłączeniu wywalalo mi jednak ciagle "Out of range". Trudno, odłączyłem od LCD i dzis podłączyłęm pod CRT z powrotem i... nic. Wywalalo mi tez "out of range"......chociaz nigdy tak nie bylo i od zqwsze wszystko działało ok. Mam tez chinche i stary TV CRT i podłączam i wszystko działa. Zaczałęm bawic sie z ustawianiem PAL50 i PAL60 i cos tam mieszac i teraz gdy podłączam pod monitor CRT to nie ma juz napisu "Out of range" tylko jest ciemny ekran i miga dioda monitora na pomaranczowo, ale dźwięk jest więc kabel działa. Znajomy na GG powiedział mi jaka drogą po omacku dojde do zmian ustawienia rozdzielczosci no i mam obecnie ta najnizsza bo myslalem ze pomoze ale nadal nic. Co ja mam zrobic zeby działąło? pomocy!!
Aem jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-03-2009, 21:41   #2
lukas_live
Stały bywalec
lukas_live Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Dec 2007
Miasto: LUBLIN
Posty: 286
Reputacja: 13

Lista Osiągnięć

Domyślnie Odp: Problem z monitorem i X360!

Też tak miałem kiedyś po podłączeniu Xa pod tv u kolegi. Jak już chciałem podłączyć pod swój monitor był też tylko czarny obraz i dźwięk. Z tego co pamiętam to włączyłem konsolę bez podpiętego kabla vga albo go odpiąłem jak już konsola była włączona. Spróbuj się pobawić tym kablem vga
__________________
http://android-fan.pl/
lukas_live jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-03-2009, 22:41   #3
Aem
Nowy
Aem Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Posty: 3
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problem z monitorem i X360!

coz chodzi chyba o to bym teraz po omacku bo mam czarny ekran doszedł do opcji zmiany rozdzialki na najnizsza i moze bedzie okej.. Czy ktos moze mi napisac od poczatku do konca jak to zrobic maja czarny ekran na slepo? i koniecznie jak na koncu zatwierdzac swoj wybor zeby zapisalo.. Hmm?
Aem jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-03-2009, 23:15   #4
lukas_live
Stały bywalec
lukas_live Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Dec 2007
Miasto: LUBLIN
Posty: 286
Reputacja: 13

Lista Osiągnięć

Domyślnie Odp: Problem z monitorem i X360!

Właśnie ci mówię że tym bawieniem kablem vga udało mi się zresetować jakoś te ustawienia, bo mi się w najniższej rozdziałce później włączyło
__________________
http://android-fan.pl/
lukas_live jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-03-2009, 23:20   #5
Aem
Nowy
Aem Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Posty: 3
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Problem z monitorem i X360!

napisz prosze do mnie na gg 3406267 z gory dzieki
Aem jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-03-2009, 12:56   #6
Mac1602
Początkujący
Mac1602 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Mac1602's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2008
Miasto: Częstochowa
Posty: 75
Reputacja: 0

Lista Osiągnięć
360 stopni Hasbro Jakość, nie ilość Achievement Whore 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Problem z monitorem i X360!

Spróbuj podłączyć do normalnego TV lub uruchomić konsolę z kablem od TV (bez podłaczania), a nie vga. Rozdzielczość powinna się przestawić automatycznie.
__________________
Mac1602 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Inne > Pomoc


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.