Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2

PlayStation 2 Peesdwójkowe gry i akcesoria bez tajemnic.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 21-10-2006, 22:39   #41
konstant
Nowy
konstant Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Aug 2006
Posty: 2
Reputacja: 0
Domyślnie Jaki router będzie działać przy ps2???

Cytat:
Napisał wrog

konstant, tak to prawda.
O by to szlag trafił, w takim razie nie ma zadnego sposobu aby komp mogl byc wylaczony? :cicho:
konstant jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-11-2006, 15:04   #42
bolek2006
Uzależniony
bolek2006 Wkroczył na dobrą drogę
 
bolek2006's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2006
Miasto: zgierz
Posty: 581
Reputacja: 27

Lista Osiągnięć
Aniołek Gra roku 2012 Widz Książkotwarz 
Liczba Osiągnięć: 24

Domyślnie Jaki router będzie działać przy ps2???

http://www.allegro.pl/item140310016_...l_okazja_.html

czy na tym gówienku pogram na sonce :P :mrgreen:

i co to za ruter co to za dziadostwo
dodam jeszcze pare może jaiś będzie ciekawy
http://www.allegro.pl/item140352255_..._rp614_v2.html
http://www.allegro.pl/item141641376_..._usr_8004.html
__________________
bolek2006 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-01-2007, 01:15   #43
gore
Nowy
gore Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Posty: 13
Reputacja: 0
Domyślnie Jaki router będzie działać przy ps2???

netgear 614 sprawuje się całkiem dobrze jako router i AP ;P
__________________
Każdy może Zarobić![/size]
gore jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-08-2007, 17:54   #44
Jagrubek
Nowy
Jagrubek Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Aug 2007
Posty: 28
Reputacja: 13
Wyślij wiadomość przez AIM do Jagrubek
Domyślnie Jaki router będzie działać przy ps2???

kazdy router bedzie dzlalac ja mam nadzwyczajny i lux
Jagrubek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 16:30   #45
przem
Nowy
przem Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
przem's Avatar
 
Zarejestrowany: Sep 2007
Posty: 13
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do przem
Domyślnie Jaki router będzie działać przy ps2???

mam ps2 slim i niedawno dorobiłem się CHELLO 2mb chciałbym podłączyć konsolę do netu
jaki ROUTERbędzie do tego najlepszy?
a co z jego konfiguracją?
acces disc i pin od sony już mam, coś więcej będzie mi potrzeba do rozpoczęcia grania?
aha czy mogłbym poprosić o jakiś link do aktualnych rankingów w co i ile osób grywa na ps2 online?
z góry dzięki!
__________________
przem jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 16:46   #46
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Jaki router będzie działać przy ps2???

Dosłownie wszystko masz już na forum.
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-09-2007, 13:24   #47
przem
Nowy
przem Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
przem's Avatar
 
Zarejestrowany: Sep 2007
Posty: 13
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do przem
Domyślnie Jaki router będzie działać przy ps2???

ok ok juz będzie kreatywniej! poczytałem, poszukałem po sieci i wychodzi że:
cenowo to wymienione przez Was routery kształtują się tak:

asmax ar 800 c2~ 350zł
dlink 614+ ~120
zyxel 660 hw61 ~300
netgear rp614 ~80

no i do mojego netu- chello 2mb bede mieć podłączone tylko ps2 i pc-do netu, nie wymagam żadnej bezprzewodowości ani zbędnego ubajerzenia tylko tego żeby bezproblemowo grać na playu
czy ten najtańszy netgear spełni moje oczekiwania?
__________________
przem jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.