Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox 360

Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 28-08-2009, 16:37   #141
shinian
Uzależniony
shinian Wkroczył na dobrą drogę
 
shinian's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Posty: 562
Reputacja: 15

Lista Osiągnięć
Gamescom 09 Pilot Hall of Fame Star Hasbro 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Odp: Mass Effect

Cytat:
Napisał Zeratul Zobacz post
fajne jakies?
Jedynie N7 daje rade, reszta jest strasznie biedna.
__________________

Veni. Vidi. Vici.
shinian jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-09-2009, 16:07   #142
Bruce
Początkujący
Bruce Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Aug 2008
Posty: 55
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Mass Effect

Da sie kontynowac gre po zakonczeniu glownego watku ? Pewnie nie... Popelnilem blad ze mam zapisane gry tylko po zaatakowaniu cytadeli. Zeby zagrac w dodatek musze wiec zaczac gre od nowa i przejsc eden prime ?
Bruce jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-09-2009, 17:31   #143
kostek
Nowy
kostek Wkroczył na dobrą drogę
 
kostek's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Kraków|Przemyśl
Posty: 23
Reputacja: 10

Lista Osiągnięć

Domyślnie Odp: Mass Effect

Po zakończeniu głównego wątku nie można kontynuować rozgrywki. Aby zagrać w dodatek musisz mieć dostęp do mapy w Normandii.
__________________

Maradona good. Pelé better. George Best.


Ostatnio edytowane przez kostek : 04-09-2009 o 17:33
kostek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-01-2010, 20:22   #144
adrjan
Znajomy
adrjan Wkroczył na dobrą drogę
 
adrjan's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Szczecin
Posty: 187
Reputacja: 10

Lista Osiągnięć
Janko Muzykant  Konsekwentny Go! Go! PSP/Vita 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Mass Effect

Sry za odkopanie tematu, ale mam pytanie. Czy jest blokada regionalna na dodatki ?
__________________


adrjan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-01-2010, 20:44   #145
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 534
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Mass Effect

Nie ma blokady na dzień dzisiejszy.
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-01-2010, 19:51   #146
sapinPL
Wariat
sapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłość
 
sapinPL's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: DANZIG
Posty: 1 027
Reputacja: 1839
Domyślnie Odp: Mass Effect

warto te dodatki pobrac w ogole?
czy slabe sa?
__________________
sapinPL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-01-2010, 17:48   #147
kroolik37
Gang Świeżaków
kroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narodykroolik37 Klękajcie narody
 
kroolik37's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2009
Posty: 4 786
Reputacja: 6515

Lista Osiągnięć
Jeden ekran to mało Stary dziad! Zdarta klawiatura Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 24

Domyślnie Odp: Mass Effect

Skoro już dwójka się pojawiła, to odświeżę sobie chyba pamięć, i przejdę jeszcze raz pierwszą część. I w związku z tym mam pytanie: czy jak wybiorę sobie "nową postać" to będę mógł grać na wyższym levelu z tymi samymi kompanami co w poprzedniej postaci, czy wszystko całkowicie się kasuje? I skoro będę miał 2 postaci z pierwszej części, to czy w drugiej będę mógł którąś wybrać, czy to odbywa się randomowo.
__________________
kroolik37 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-01-2010, 18:13   #148
Assassin
Spambot
Assassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin Niewiarygodne
 
Assassin's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Posty: 3 113
Reputacja: 12730

Lista Osiągnięć
Weteran Xbox Live I love Apple Ten jedyny Stary dziad! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Mass Effect

Co do pierwszego pytania to nie jestem pewny, ale chyba się wszystko traci, a jeśli chodzi o drugie to można wybrać.
__________________
Assassin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-01-2010, 19:29   #149
sapinPL
Wariat
sapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłośćsapinPL Przed nim wspaniała przyszłość
 
sapinPL's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: DANZIG
Posty: 1 027
Reputacja: 1839
Domyślnie Odp: Mass Effect

jak chcesz sobie zrobic nowa postac - np miales zolnierza na 60lvlu - a chcesz teraz zrobic od nowa innego - to zaczynasz od zera ;]
__________________
sapinPL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-01-2010, 19:37   #150
Snake
Spambot
Snake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake Niewiarygodne
 
Snake's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Posty: 6 119
Reputacja: 12679

Lista Osiągnięć
Nie mam nic lepszego do roboty Ten jedyny Stary dziad! Książkotwarz 
Liczba Osiągnięć: 30

Domyślnie Odp: Mass Effect

Pograłem trochę i szczerze nie wiem w czym te wszystkie zachwyty nad tą grą. Taka sobie i jakaś taka momentami mało współczesna. Dialogi momentami są bez sensu, wybieram odpowiedź z wyboru i spodziewam się stosownej reakcji a tu widać, że twórcy nie do końca przygotowali możliwości rozwijania dialogu. I ta animacja głównego bohatera. Jakaś paranoja - co on w stringach biega?
Słaba gra i po dwójkę na pewno nie sięgnę
__________________
Snake jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2010, 03:52   #151
ckast
Wariat
ckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innych
 
Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 569
Reputacja: 797
Domyślnie Odp: Mass Effect

Chciałbym zakupić Mass Effect 1 , ale się zastanawiam czy warto?? Jakieś 3 lata temu grałem na pc , a tera chciałbym przypomnieć sobie fabułe gry grając na klocku
__________________
ckast jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2010, 11:42   #152
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 534
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Mass Effect

No pewnie, że warto, ale wersja na PC była lepsza. Wygodniejsze sterowanie (dzięki lepszemu interfejsowi), lepsza grafika itd. Tutaj czasem chrupie animacja co irytuje, ale gra jest nadal świetna - za taką cenę co gra teraz chodzi to grzech nie zagrać...
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-08-2010, 18:58   #153
wujaszymek
Nowy
wujaszymek Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Posty: 30
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Mass Effect

Dla mnie pierwsza gra o kosmosie która mnie bardzo wciągneła
wujaszymek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-02-2011, 13:03   #154
ckast
Wariat
ckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innychckast Wzór dla innych
 
Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 569
Reputacja: 797
Domyślnie Odp: Mass Effect

Mam pytanko , od 2 dni pykam w ME , otóż grę zacząłem na poziomie trudności normal... jeżeli zmienie na casual to osiągniece za zakonczenie gry pojdzie się pukać?? Tzw. utknąłem w jednym miejscu i za nic nie mogę tego przejść dlatego rozpatruje zmianę trudności
__________________
ckast jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-02-2011, 14:07   #155
vivi
Uzależniony
vivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innych
 
vivi's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Posty: 545
Reputacja: 904
Domyślnie Odp: Mass Effect

Cytat:
Napisał ckast Zobacz post
Mam pytanko , od 2 dni pykam w ME , otóż grę zacząłem na poziomie trudności normal... jeżeli zmienie na casual to osiągniece za zakonczenie gry pojdzie się pukać?? Tzw. utknąłem w jednym miejscu i za nic nie mogę tego przejść dlatego rozpatruje zmianę trudności
Z opisu osiągnięcia wnioskuję, że powinieneś je dostać bez problemu. Ale różnie to bywa... zwłaszcza z tą grą
Powiedz może lepiej gdzie się zatrzymałeś, to możę pomogę.
vivi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-02-2011, 15:19   #156
Ownon
Fanatyk
Ownon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znają
 
Ownon's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wawa
Posty: 802
Reputacja: 596

Lista Osiągnięć
Byłem pierwszy! Szybko i wściekle Hall of Fame Star  
Liczba Osiągnięć: 12

Domyślnie Odp: Mass Effect

Cytat:
Napisał ckast Zobacz post
Mam pytanko , od 2 dni pykam w ME , otóż grę zacząłem na poziomie trudności normal... jeżeli zmienie na casual to osiągniece za zakonczenie gry pojdzie się pukać?? Tzw. utknąłem w jednym miejscu i za nic nie mogę tego przejść dlatego rozpatruje zmianę trudności
za zakończenie gry powinnien acheivement wpaść; ale jak napisał vivi, napisz jaki masz problem, gra nie jest trudna na normalu (nie zapomnę mojej przeprawy z biotykami bodajże u rachni, inżynierem na insane, nową postacią... myślałem że zwątpię, ale za którąś próbą dałem radę)
__________________
Ownon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-02-2011, 13:00   #157
Yamada
Początkujący
Yamada Wkroczył na dobrą drogę
 
Yamada's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Posty: 56
Reputacja: 41
Domyślnie Odp: Mass Effect

Nie pamiętam jakie są achievementy w tej grze, ale pamiętam, że przy achievie aby skończyć grę na najwyższym poziomie trudności nie można zmieniać poziomu trudności po wylądowaniu na Eden Prime.
Yamada jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-02-2011, 15:13   #158
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 534
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Mass Effect

No tylko poziom się lubił zmieniać sam... :|. Mnie to dopadło .
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-02-2011, 13:16   #159
Ownon
Fanatyk
Ownon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znająOwnon Wszyscy go tu znają
 
Ownon's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wawa
Posty: 802
Reputacja: 596

Lista Osiągnięć
Byłem pierwszy! Szybko i wściekle Hall of Fame Star  
Liczba Osiągnięć: 12

Domyślnie Odp: Mass Effect

poziom sie sam zmienial? tam był walek tylko z nazwami poziomu trudnosci w odniesieniu do achievementow, ale sam to sie nie zmienial
__________________

Ostatnio edytowane przez Ownon : 04-03-2011 o 17:20
Ownon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-03-2011, 22:19   #160
Yamada
Początkujący
Yamada Wkroczył na dobrą drogę
 
Yamada's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Posty: 56
Reputacja: 41
Domyślnie Odp: Mass Effect

Prawdę mówiąc to słyszałem o przypadkach, że poziom trudności sam się komuś zmienił, ale nie mam pojęcia od czego to zależy. Ja dla pewności nie wchodziłem nawet do ustawień podczas gry.
Yamada jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox 360

Tagi
dlc, mass effect, problem


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.