![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
PlayStation 2 Peesdwójkowe gry i akcesoria bez tajemnic. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Znajomy
![]() |
![]()
No, ok, dzieki wszystkim ktorzy sie odezwali i dali krytyke i ich opinie o tej sprawie.
Thanx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Znajomy
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Znajomy
![]() |
![]()
No nie, nie wiem jeszcze na 100%. Jak mowilem, wytestuje w sklepie, jak FIFA bedzie wedlug mnie miala w miare ladna grafike to wezme ja. A jak nie to biore Hitmana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Znajomy
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Znajomy
![]() |
![]()
No, tylko ze ja nie lubie PESA, nie wiem czemu, nie ma fun w tej grze, wedlug mnie. Zreszta juz kupilem FIFE; wytestowalem, grafika mi sie podobala, lepsza niz w zwyklej FIFIE 2006 i wzialem.
![]() [size=9px][ Dodano: 15-06-2006, 12:32 ][/size] Gralem juz troche i bardzo sie ciesz z zakupu ale jednyne co mnie do tej pory wsciekalo to jest to przeciwko Niemcom sie nie da wygrac, sa tak dobrze, za dobrze, zoorganizowani i pieknie graja i wogole, jak robisz tackle na jednu z nich to nic, koles biegnie dalej, stoja trzech twoich graczy wokol tego Niemca i robia wszyscy tackle na nim, lol, koles biegnie dalej. To tylko jest tak z tymi Niemcami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nowy
![]() |
![]()
fifa jest beznadziejna lepiej kupować Pro Evo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Reputacja: -21
|
![]()
Stare, ale jare. Nigdy bym nie wybrał Fify world cup crapp , crapp i jeszcze raz. Wolę sobie pograc w Hitmana i postrzelac sobie , a nie grac w jakaś piłkę i sie motac , bo to , jest akurat taki crapp, że uj.
|
![]() |
![]() |