![]() |
|
![]() |
#1 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2006
Reputacja: 0
|
![]()
Jaka jest najgorsza wiwerna według was do pokonania.Moim małym koszmarem jest plesioth.To wielki ćpun.Ale najgorsze jest że go dla kolegi przelazłem a sobie nie ale to nie temat o mnie więc piszczie i (jak chcecie)to wyżywajcie sie.
![]()
![]() |
#2 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 44
|
![]()
moje dwa:
1.kutku (prosze sie nie smiac :P), ja niewiem zbroje mam z viosa+ i aurorosa a ten kurwiszon 2 atakiem mnie oglusza niewiem jak to robi...na szczescie nigdy (poza pierwszymi razami) mnie nie zabil... 2.vios potrafie walczyc (czasami nawet pokonac) prawie kazdego... a tego jebanego sukinsyna za **** nie moge... [size=9px][ Dodano: 11-03-2006, 20:42 ][/size] prosze moda/admina o dodanie tego do poprzedniego posta i prosze sie nie "plusc" nie moja wina ze nie moge go wyedytowac... 3.kazda jesli jestes sam....przed chwila bylem ja i jakis lol kontra los, sprawa proste... chwile potem sam poszedlem na losa a ten albo lata gorzej niz jak hosen sie naprawde napije albo ***** 7 razy laduje a ty dodatkowo obrywasz...normalnie jakbym gral na offie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy
|
![]()
No wczoraj udało mi sie przejść plesiotha.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Nowy
![]() |
![]()
Plesi off jest ciulowy na maxa, siedzi tylko w wodzie i nic (no chyba ze ma sie sonic
![]() A tak pozatym nienawidze parki na off ****** los tylko lata jakby mial robaki w dupie :P :eek: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy
|
![]()
No to prawda Plesioth jest dupny.I nawet czasem i sonic bomb nie dzial.Ja jak mial malo zyciaź(bo mial just pletwe schowana)to chzba z 3 zucilem i nie wyskakiwal tylko sie w druga strone odwracal i sobie plyna.Los terz nie leprz.Takiego czitera to w zyciu nie widzialem.Ale jakos je wszstkie pokonalem i jest spox.
![]()
![]() |
#6 |
Nowy
![]() |
![]()
kurde ja kutku rozwalam w 3 min i 20 sek
![]() [size=9px][ Dodano: 16-06-2006, 12:05 ][/size] najgorszy jes ratahlos bo za duzo furga po planszy przez co mi braknie czasu a po drugie sa bardzo krutki uliczki fgnie niema gdzie sie przeturlać [size=9px][ Dodano: 16-06-2006, 12:10 ][/size] plestioch to dupa cały czs pływa i jest duzo błendów ostatnio wyleciał na mnie i przeleciał przez śćiane i zniknoł poprostu już go niebyło nieszło go znaleść albo sonik bomby rzucisz 2 i jeszcze niewypłynie albo sam wyskoczy z wody :wow:
![]() |
#7 | |
Wariat
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |