Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground

Underground Nieoficjalnie o najpopularniejszej konsoli świata.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 16-01-2005, 21:55   #1
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

Chcę abyście opisywali swoje 'przygody' (nie Haszysz nie nocne) z programami ;-)


Może ja zaczne (a co - mój temat to moge )


FAPLink - jedna z pierwszych wersji usunęła mi cały dysk w konsoli :?

WinHiip - włączyłem sobie dzisiaj program aby 'wyjac' z dysku od konsoli obraz gry , poszedłem zjeśc zupę, a jak wróciłem zastałem napis "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" - pomyślałem sobie ło de fak ? Restartuje pieca - to samo. Bawię się BIOSem , w końcu postanawiam włożyć płytkę z instalką srindowsa. Co się okazuje ? WinHiiP zafundował mi darmowe usunięcie partycji :? Poszło się jebać 15 Gb muzyki, filmów, i softu do PS2 :? W tym wszystko co miałem do Undergroundu przygotowane....ech.....
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-01-2005, 22:10   #2
Optiv
Początkujący
Optiv Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 63
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Optiv
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

O kur.... stary wspoloczuje.. mam nadzieje ze to sie nie odbije na naszym forum.... Poztym mogles odratowac dysk... bo ten program usunal tylko tablice partycji a zawartosci nie ruszyl {Devil: Cza było wcześniej mówić , ale już nieważne - jakoś sobie radze :P }
Optiv jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-01-2005, 22:27   #3
u-cash
Nowy
u-cash Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 11
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do u-cash
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

winhiip usunal mi iso plytek ktorych nie mialem nagranych na dvd. do dzisiaj ich nie odzyskalem
u-cash jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-01-2005, 14:02   #4
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

winhiip czyta mój dysk jako 40 gb, hd loader jako 80 gb (mam 80) i nie umiem sobie z tym poradzić
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-01-2005, 20:24   #5
Miud
Początkujący
Miud Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 78
Reputacja: 0
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

Dla mnie zlym doswiadczeniem okazalo sie bawienie z PS2Menu w wersji 1.0 tak Devil, en od Ciebie. Poprzez swoj archaiczny wyglad az do swoich uposledzonych mozliwosci stal sie narzedziem, przez ktore z mojego Memory Card'u zniknela polowa save'ow. Wszystkie moje wzniosle rekordy i stracone nerwy przy konsoli zostaly zmazane. W mozgu pozostalo zle doswiadczenie i kupa straconego czasu.
__________________
Jak ktoś cię oskarży o molestowanie dzieci, twierdź zawsze że robiłeś to w akcie samoobrony w strachu.
Miud jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-01-2005, 00:25   #6
NeoSpiderMan
Nowy
NeoSpiderMan Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

@ Miud mi dzisiaj przytrafiło się coś podobnego szlag mi trafił calutką po brzegi wypchaną sejwami memorke.
Przeżucałem na server sejwy programem do memorki dodanym do AR Evo Max, i gdy chciałem zuploadować Onimusche 3 wszystko znikneło, wszedłem do menagera sejwów w konsoli i moim oczom ukazał się piekny widok - kilkanaście "kwadracików" ze wszystko mówiącym opisem "corrupted data", ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło teraz przynajmniej mam oporowo miejsca na MC.

Dobra to ja ide skoczyć pod pociąg, trzymajcie się.
NeoSpiderMan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-01-2005, 21:39   #7
_Yulaw
Banned
_Yulaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 201
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do _Yulaw
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

A ja ostatnio musialem skasowac z karty pamieci wiele sejwow zachowanych na pamiątke ale z fajnymi rzeczami;( Czy ten sokom musi 3mb zajmować;(;(;(
_Yulaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-01-2005, 14:39   #8
Silencer
Stały bywalec
Silencer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 387
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Silencer
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

Mnie najbardziej wpienia to że jak wychodze z sieci w Hardware Online Arena to gra mi sie wiesza i musze wyłaczać konsole tylko po to zeby ją następnie właczyć[bo chce dalej grać w treningu] co za bez sens :evil:
Silencer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-01-2005, 14:41   #9
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

Ty yulaw - a ten sokom to jakiś nowy andergrandowy program :?:


Co do Proplemów Spidey'a i Miud'a - tak to już jest - niektóre sejwy są nadwyraz czułe - pamiętacie program Mega Memory Manager 16 Mb ? Była tam opcja kompresji sejwów - w ten sposób straciłem sejw do GTA 3 :?
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-02-2005, 01:02   #10
u-cash
Nowy
u-cash Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 11
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do u-cash
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

jak odtratowac te dane z hdd jak poszla tablica? pierdoolony windows, koorwa czlowiek chce po dobroci wejsc na winde na moment a tu koorwa taki zonk wpizdu
u-cash jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-04-2005, 23:34   #11
Miud
Początkujący
Miud Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 78
Reputacja: 0
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

Ostatni moj trick polegal na malym przycisku w programie WINHIIP. Otoz jest tam baton o nazwie "copy to drive" ktory po wcisnieciu zmienia format dysku na ten do PS2 i kopuje tam pliki w wlasciwego dysku. Moj kumpel zaciekawiony ta opcja wybral moj dysk pecetowy i bez krepowania sie wcisnal i podziwial efekty swojej dzialalnosci. Po czym przerwal operacje i powiadomil mnie ze "chba dysk popsulo" skasowalo cala C partycje i przestawilo tablice na dysku. W ostatecznosci trzeba bylo formatowac caly dysk i utworzyc nowe tablice.

Jaki z tego moral ?
- Popsuc wszystko mozna, jednak reanimacja nie zawsze konczy sie sukcesem.
__________________
Jak ktoś cię oskarży o molestowanie dzieci, twierdź zawsze że robiłeś to w akcie samoobrony w strachu.
Miud jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-04-2005, 23:59   #12
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

. Jezusie, mniud gada ludzkim głosem.
. Ale tak poważnie. Kiedyś coś tam mi się ściągnęło. Wyciągam więc hdd z plejka. Wskakuję do swojej budy gdzie mam serwer. Obudowy nie ma więc tylko odłączyłem kable od nagrywarki. Podłączyłem dysk. Włączam windowsa i, cholera, nie zgadniecie. Wszystko działało porządnie :]]]]
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-04-2005, 00:01   #13
Manhunt
Nowy
Manhunt Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 17
Reputacja: 0
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

Jak na razie się nic nie zjeb@ło,może dla tego że jest superr z@jebistym kolesiem :twisted:

ps.Miuud trzeba było zostawic go sam na sam w pokuju na calutki dzień w tedy byś juz nic nie miał :twisted:




Devil : Nie macie nic co by wniosło cokolwiek do tematu to nie postujcie

@Miud- To nie bug to głupota ;-)
__________________
Haha nie ma zgody mamy czy tam taty dostane ostrzeżenie?
<br />{Gaw: tak ***** bucu :twisted: }
Manhunt jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-11-2006, 15:02   #14
shadowmajk
Nowy
shadowmajk Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Nov 2006
Posty: 16
Reputacja: 0
Domyślnie .: Bugi w programach - ogólnie zonki :/ :.

A do poszkodowanego co zalozyl temat to jedna rada uzywaj Linuxa sciagnij sobie knopixa taki linux co nie trzeba go instalowac wkladasz plytke i odpala sie z niej odrazu masz tam Wine (soft do emulacji windowsa) no i jedziesz z tym koksem gierki wrzucaz a linux nic ci nie zrobi

Pozdro;p
shadowmajk jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.