Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground

Underground Nieoficjalnie o najpopularniejszej konsoli świata.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01-01-2005, 01:57   #1
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Macie jakiś problem ? A może tylko zwykłe pytanie i potrzeba otrzymania pomocy ? Piszcie. Postaram się odpowiedzieć na każde ;-)
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-01-2005, 16:24   #2
Jondro
Nowy
Jondro Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 22
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

Ja nie umiem wsadzic dysku do PSTWO

Edyt - ano racja zapomnialem ze mam Xboxa ;[
__________________
Mama debila to prostytutka
Jondro jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-01-2005, 16:26   #3
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Bo musisz mieć na USB 2.0 , zresztą i tak nie masz PSTwo
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-01-2005, 16:35   #4
iaikO
Nowy
iaikO Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 4
Reputacja: 10
Wyślij wiadomość przez AIM do iaikO
Domyślnie .:: HELP ::.

Przecież PStwo nie obsługuje HDeków?
iaikO jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-01-2005, 16:45   #5
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Obsługuje , wyszedł specjalny program USB Loader , można zainstalowac grę nawet na usb pen drive'a
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-01-2005, 00:09   #6
Manon
Nowy
Manon Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 10
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

Cytat:
Napisał Devil_2k5
Obsługuje , wyszedł specjalny program USB Loader , można zainstalowac grę nawet na usb pen drive'a
Znaczy sie ze moge odpalac piraty na usb?
Powiem tak mam:
Ps2 silver
kompa z usb 2.0

Czy moge odpalać obrazy z kompa na konosoli(gołej bez chipa,swapa,Network adaptera i hdd-czyli nie przerobionej)?
Jezlei nie tzn.ze gry moge zzucać zamiast przez karte sieciową to przez usb na hdd twardego?
Manon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-01-2005, 11:55   #7
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Możesz odpalać obrazy 'z kompa' , jedynym problemem jest uruchomienie programu HDL/USB L - potrzebujesz chipa lub swap'a :?
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-01-2005, 18:42   #8
Manon
Nowy
Manon Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 10
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

WoW jakaś nowośc,czyli dobrze cie rozumiem?
zamawiam chipa montuje go sobie samodzielnie(to potrafie )instaluje na memmorke freehdloadera i odpalam na kompie usb loadera(jakis specjalny progs?),podłaczam między czasie kablem usb konsole i kompa i to wszystko hula? :shock:

Oczywiście nie trzeba montowac dysku do konsoli i NetwrokAdaptera zeby taki trick zrobić dobrze mówie jak tak to prosiłbym jaki mały faq,moze byc englisz.plisss.
Manon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-01-2005, 14:23   #9
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Nie łączysz pc z usb jeno normalny hdd na kabelek usb - podobno 'kieszeń' usb tez działa ;-) . A usb loadera odpalasz na konsoli - jak hdloader'a ;-)
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-02-2005, 14:31   #10
Manhunt
Nowy
Manhunt Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 17
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

Dobra a ma ktoś jakąś liste kompatybilności na swap magic dla gire cd/dvdrip/dvd?
Bo cos takiego widziałem ale gdzie?....kolega mój nie wie w co może pograć a wiem że tam na dvd wszystko chodzi więc nie ma problemu,ale te cd juz jest więc jak ktos miły tutaj jest to nich zapoda linka :wink:
__________________
Haha nie ma zgody mamy czy tam taty dostane ostrzeżenie?
<br />{Gaw: tak ***** bucu :twisted: }
Manhunt jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-02-2005, 22:41   #11
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

A na google nie można poszukać ?
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-02-2005, 09:25   #12
noname
Nowy
noname Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 14
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

devil_2k5 mógłbys mi pomoc w wyborze dysku (taki zeby na bank pasował do ps2) z oferty np . www.komputronik.pl (moze być jakis seagate) .... czy zeby podłączyc dysk trza być jakims specem w tych sprawach czy taki zwykły człek da se rade? ....jeszcze jedno...po zamontowaniu dysku...laser ps2 juz nie bedzie uzywana, tak? (no oprócz procesu zgrywania na dysk) aha no jeszcze jedyne( ) czy cos oprócz NA potrzebuje do podłaczenia? jakies dodatkowe kabelki or something? (jakby co mam rippera3)
noname jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-02-2005, 22:06   #13
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Nie potrzebujesz zadnych kabelków. Podłączenie dysku jest banalnie proste (nawet Gaw sobie poradził ) Czytnik będzie używany tylko dy zgrywania gier i odpalania HDLoadera (chyba, że wgrasz na Memorke) Masz Rippera 3, który nie chce działać z Seagate'ami (wiesza się) Bierz jakiegoś Maxtora (działaja wszystkie ;-) )
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-02-2005, 23:32   #14
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

Cytat:
nawet Gaw sobie poradził
thx ale sie nie podlizuj i tak w ryj za extremy :wpale:
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-02-2005, 08:28   #15
noname
Nowy
noname Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 14
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

dziex, ale czy wszystkie parametry sa bez znaczenia? bo słyszałem ze musi być ATA 133, true?opłaca sie kupowac 80gb? uda misie to zpchać? :grin: ( jeszcze jedno...czy jak juz bede miał wszystko zrobione, moge sie pytac tutaj o jakies pierdółki odnosnie zgrywania itp.?czy moze nie macie juz cierpliwosci dla żółtków? )

[size=9px][ Dodano: 19-02-2005, 12:27 ][/size]
Cytat:
Napisał noname
dziex, ale czy wszystkie parametry sa bez znaczenia? bo słyszałem ze musi być ATA 133, true?opłaca sie kupowac 80gb? uda mi sie to zapchać? :grin: ( jeszcze jedno...czy jak juz bede miał wszystko zrobione, moge sie pytac tutaj o jakies pierdółki odnosnie zgrywania itp.?czy moze nie macie juz cierpliwosci dla żółtków? )
noname jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-02-2005, 14:01   #16
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Popierdółki odnośnie zgrywania ? nie wiem o co chodzi ale chyba od tego jest ten temat ;-) NA jest na ATA 133 i większośc Seagate'ów i MAXTORów pasuje ;-) Ja 80 Gb zapchałem 20 grami ;-)
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-02-2005, 22:19   #17
noname
Nowy
noname Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 14
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

to dosłownie last pytanie...tzn...moj kumpel mówił ze jak ostatnio był w serwisie z konsola to jakis łos strasznie odradzał mu załozenie dysku, argumentujac to tym ze wystepuja jakies spiecia....to prawda? moze sie cos takiego zdazyć? czy moze trza kupic jakis zasilacza? z góry dzieki za wyrozumiałosc i odpowiedz
noname jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2005, 02:12   #18
Manhunt
Nowy
Manhunt Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 17
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

Cytat:
Napisał noname
to dosłownie last pytanie...tzn...moj kumpel mówił ze jak ostatnio był w serwisie z konsola to jakis łos strasznie odradzał mu załozenie dysku, argumentujac to tym ze wystepuja jakies spiecia....to prawda? moze sie cos takiego zdazyć? czy moze trza kupic jakis zasilacza? z góry dzieki za wyrozumiałosc i odpowiedz
taaa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.....
Ten koleś chce zrobić twojego kómpla w bambuko chce go pewnie na ciąć na cos lub cos w tym stylu wszelka gadtka szmatka na temat wadliwości użądzeń okazują się nie prawdą a już na pewno nie oryginalne markowe produkty.-wszystko od memeorke po kalwiatury a na dyskach kończywszy.
Więc jeżeli koleś się nazwya fachowiec zna sie na żeczy nabijania klientów w butelke czyli wyciągnięcia od nich forsy.
Jeżeli jest jakiegolwiek spięcie to u tego gostka w mózgu więc niech lepeij wymieni te obwody bo coś padły mu...a dyski jak chodziły stare/nowe sprzed dobrych paru lat tak chodzą w ps2-jkach :wink:
__________________
Haha nie ma zgody mamy czy tam taty dostane ostrzeżenie?
<br />{Gaw: tak ***** bucu :twisted: }
Manhunt jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2005, 13:01   #19
noname
Nowy
noname Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 14
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

dziex wszystkim za pomoc kupiłem, zamontowałem , działa! hmm ale to tylko dysk...cos nie tak z gierkami...mianowicie...jak juz zainstalowałem gry i naciskam play ...to obraz sie robi czarny i koniec tak jakby zawiecha :sad: probowalem usuwac i instalowac jeszcze raz ale to nie pomaga :evil:moze trza uzyc jakiejs kombinacji klawiszy? miał ktoś podobne problemy? (podczas instalacji nie wyskakuja mi zadne errory)
noname jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2005, 14:53   #20
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

http://homepage.ntlworld.com/casey.m...patibility.htm - sprawdź czy ta gra działa z hdd
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.