![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox One Magnetowid XXI wieku. Podobno są też gry. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#101 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ludzie pisza na oficjalnym forum ze europa jest w dupie i kazdy ma tam ping 100+
btw dzisiaj odblokowałem drugą postać z tych nowych, wardena, na arcade jest całkiem zajebisty ![]()
![]() |
#102 | |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
A można postowić porządne serwery przykładem Były Tytany jakość usług sieciowych na XPudle to mistrzostwo (podobno na PC już tak kolorowo nie było) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Spambot
![]()
titanfall? grałem na pc i xboxie w obie części i zawsze tam działało wszystko super.
w gersach to chyba powaznie przycieli te serwery, moze dlatego ze tak malo osob gra i wyglada to slabo, chyba ze grasz w eventy i arcade to tam problemow nie ma, czasem jedynie cisniesz rundy z botami bo malo osob jest (chyba) ale ping jest przynajmniej znosny. jakos ciagle sie wkurwiam, wiecej niz 2 rundy nie gram pod rzad bo zaraz wszystko sie wali ale mimo wszystko potem wpadna dwie gry gdzie wyjdzie mi dobry wynik i ciagle fun z grania jest. w horde tez spoko, w ucieczke gra jednak za duzo dzbanow i wszystkie wyzwania cisne sam bo szybciej i latwiej, a jak juz zagram z kims to zwykle trzeba liczyć tylko na siebie. tutaj akurat spoko jest ten nowy gear bo sie chociaz moze sam podniesc.
![]() |
#104 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Jakiś tydzień po premierze były normalne pingi na rankingach. Przez jakiś czas. Później znowu 90+ i teraz znowu grałem na normalnych. Nie wiem co oni tam kombinują.
Mam nagranych kilka takich akcji, że nie wiadomo o co chodzi. Co do wczytywanie się skórek, widziałem tylko kilkukrotnie problem z terminatorem. Wyglądał jak z płynnego metalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Spambot
![]()
Wczoraj próbowałem zagrać w eskalację to po 10 minutach szukania graczy odpuściłem :P
Dzisiaj znowu zagrałem tę nową hordę, za pierwszym razem na poziomie tym prawienajłatwiejszym to też szukałem dość długo graczy i na koniec wszyscy mieli pingi w okolicy 150. Ale dwie kolejne próby i na najniższym i jeszcze raz na tym co za pierwszym razem i bez problemu. W ogóle to fajnie że dają za darmo skórki na wszystkie pozostałe bronie, poza tymi które można kupić za żelazo :> Co do skórek to chodzi mi o skórki broni i te gesty które są pod prawą gałką, często mi się nie wczytują, zwykle jak dołączam do już trwającej hordy. Te z postaci to kilka razy się zdarzyło, ale ostatnio już ani razu.
![]() |
#106 |
Spambot
![]()
Odpalilem po malej przerwie girsy, byla aktualizacja, dali skina za free, 3 dni wzmocnienia, no to sobie nabije troche expa zeby odblokowac debeka.
pierwsza gra: przy wyniku jakiejs 32-34 do 29 w arcade, gdzie ja sam mam 25 killi, nagle czarny ekran i ****, reset kompa gra sie spierdoliła. odpalam znowu (po paru godzinach przerwy), podobny scenariusz, nagle polaczenie sie zesralo i mnie wywalilo z gry. no ***** genialna robota łamagi z coalition
![]() |
#107 |
Spambot
![]()
Hehehe, a ja sobie platynkę w Horizon Zero Dawn zrobiłem, to jest exclusive, a nie jakieś pseudo Gearsy od partaczy, tfu. FOR THE PLAYERS. @chrono87, pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Spambot
![]()
ja wracam co jakis czas, pass mam do grudnia to szkoda zmarnowac i jak gram te kilka gier dziennie to nie lapie az takiego wkurwa : p
jest jeszcze jedna rzecz ktora mnie irytuje, gram 4 vs 5 bo mamy jednego bota, no i ten bot ma tak w 1/3 gry staty na poziomie 0-11 i chocbym czarowal to i tak przegrywamy. dzisiaj (akurat bez botow) mialem wynik 31 czy 32 kille, 6k pktow zdobytych, a i tak przegralismy bo w druzynie goscie o statach podobnych do bota :v
![]() |
#109 |
No-life
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mi sie cod nie wylacza bardzo fajnie moge se grac i se dziala caly czas ahahha
I HERKULES DUPA KIEDY TEAM JEST KUPA
![]() |
#110 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2012
Reputacja: 703
|
![]()
Wie ktos czemu w hordzie nie moge kickowac mimo ze dali ta opcje juz ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Spambot
![]()
musisz większy zamach nogą robić