![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Gry Multiplatformowe Dyskusje o grach, które mają ukazać się na więcej niż jedną platformę. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Reputacja: 0
|
![]()
Przestrzegam ludziska przed Overlord 2, strasznie niedorobione gówno bugi trakiczne animacja to skandal sam w sobie, oczy bolą po 30 min gra strasznie klatkuje kamera też do dupy, jak im nie wstyd wypuszczać takiego gniota za 200zł !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Reputacja: 10
|
![]()
Identycznie zdanie mam o demie które spełniło swoje zadanie i NIE SKŁONIŁO mnie do zakupu. A już myślałem, że błędy i bezsensowne cechy części pierwszej (sterowanie, dziwna kamera) zostaną poprawione w sequelu. Pewnie kupię gdy porządnie stanieje, chociażby dla achievementów które wydają się być całkiem strawne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: May 2008
Reputacja: 41
|
![]()
Ja mam inne wrazenia po demie. OL1 byl fajny na poczatku, potem znudzil. Zas w demku caly czas sie fajnie gralo nieliczac dropow animacji czy sredniej kamery. Obecnie gra dosc dobre oceny zbiera ale poczekajmy az troche tych ocen sie nazbiera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Reputacja: 0
|
![]()
demo nie pokazuje dużo szczerze to sam sie podjarałem demkiem a potem niestety przykra niespodzianka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wariat
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2007
Reputacja: 68
|
![]()
200 to nie, ale 5pln poswiece
![]() 1 przelazlem i nie zaluje. chociazby przez sama smiesznosc warto zagrac... i te... foczki. boshe, jak ja kocham zabijac foczki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
W demo nie grałem, ale mam chyba inną grę niż wy. Po jakichś 5-7h grania nie zauważyłem żadnych dropów animacji czy bugów. Nie wiem czemu tak narzekacie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Może nie masz na verbatimie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAM DUŻEGO!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hmm... może ktoś się pokusić o ogóle porównanie czym obie części się różnią? Jedynki jeszcze nie skończyłem bo mnie znudziła, ale nie wykluczam kiedys jej skończyć i zapoznać się z sequelem jak jego cena spadnie.
Recka GT http://www.gametrailers.com/video/re...rlord-ii/51845 |
![]() |
![]() |