Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox Live

Xbox Live Xbox Live - Sony może tylko pozazdrościć!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-09-2007, 20:48   #1
Vartan
Wariat
Vartan Wkrótce będzie sławny
 
Vartan's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Posty: 1 025
Reputacja: 68

Lista Osiągnięć
VIP Dopiero się rozkręcam! Filantrop Donator o wielkim sercu 
Liczba Osiągnięć: 18

Exclamation Sposób na ominięcie blokady regionalnej!

PORADNIK AUTORSTWA VRANKI

Wymagania:
- X360 z kontem Live na UK lub USA (tu opisuje na UK).
- Komp PC Win XP lub Vista z 2 sieciówkami (gniazdka RJ45) lub z netem wifi i wolna sieciówka (patrz na dole Aktualizacja) lub z netem USB i wolna sieciówka (tu opisuje Win XP i 2 sieciówki).
- 8 zł na telefonie (na opłatę smsem za VPN, subskrypcja na 24 godziny).

1. Zakładasz konto na http://secretsline.biz/ (Register). Jak już masz konto logujesz sie na nie, klikasz "My Account" i widzisz że masz 0$.
2. Z menu po prawej klikasz "Add money", wybierasz SMS i wpisujesz do "Payment amount:" 1.5 i klikasz "Pay" i znowu "Pay", wyświetla się strona z treścią smsa (pamiętać o spacjach) i numerem na który go wysłać, u góry powinno być "Your country is: Poland" (sms kumpla kosztował 6zł + vat = 7.32zł), jak już wysłaliśmy klikasz confirm i logujesz się znowu jak wyskoczy okienko logowania.
3. Na http://secretsline.biz/ w "My Account" może być jeszcze 0$, trzeba chwilę poczekać i odświeżać stronę a po pewnym czasie powinno być 1,7$ (ja tyle miałem ale może być zależne od kursu dolara).
4.Jak już masz kasę w menu po prawej klikasz "Add subscribe", wybierasz "Server: Great Britain" (lub "United States" jeśli masz konto Live na "Jułesej"), zostawiasz "OpenVPN", wybierasz "1 day" (u mnie kosztowało 1.5$) i klikasz "Pay", w "My Account" powinna być widoczna subskrypcja na 1 dzień.
5. Klikasz na "Manuals", wybierasz "Configuring OpenVPN connection in MS Windows" (lub Vista), klikamy na link w "Download installer from http://secretsline.biz/installs/openvpn-2.1_rc15-install.exe link.Installing." i ściągasz OpenVPN, w "Server name" znajdujesz "Great Britain" (lub "United States" jeśli masz konto Live na "Jułesej"), klikasz po prawej w "Download" i ściągasz spakowany plik z konfiguracją dla UK do OpenVPN.
6. Instalujesz OpenVPN, jak już się zainstalował rozpakowujesz plik z konfiguracją (w środku 2 pliki) do folderu "C:\Program Files\OpenVPN\config\".
7. Włączasz OpenVPN, jeśli poprosi o login i hasło to podajesz to z "secretsline" (u mnie nie prosił, sam się zalogował, ikona OpenVpn powinna zmienić się na zieloną), wchodzisz na stronę http://www.ip-adress.com/ i jeśli pokazuje adres z Londynu to znaczy że VPN działa poprawnie (jeśli dalej pokazuje ip z Polski to być może występuje u Ciebie problem opisany w "Aktualizacja" na końcu tutoriala, wtedy na czas wykonywania punktu 7. odepnij kabel łączący pl2 z Xem).
8.W X360 ustawiasz wszystko na automatycznie (dnsy też).
9 Na kompie wchodzisz w połączenia sieciowe gdzie powinny być 3 połączenia, u mnie były "Połączenie lokalne 1"(od teraz pl1),2(pl2) i 3(pl3), pl1 to połączenie kompa z netem (tu łącze UPC 10mb), pl2 to połączenie kompa z x360 a pl3 to połączenie VPN utworzone automatycznie przy instalacji OpenVPN.
10. (Opcjonalny) Jeśli miałeś wcześniej włączone udostępnianie połączenia xboksowi w pl1 wyłącz je teraz.
11. Klikasz prawym przyciskiem myszy na pl3 (to z VPN), dajesz "Właściwości", karta "Zaawansowane", w "Udostępnianie" zaznaczasz wszystko i wybierasz z rozwijanej listy "Połączenie lokalne 2" (to do X360) i klikamy OK, po chwili powinno być gotowe.
(Jeśli później będziesz chciał udostępniać połączenie X-owi już bez VPN trzeba wyłączyć udostępnianie połączenia w pl3 i włączyć je w pl1).
12. Na x360 logujesz się do Live, jeśli się nie uda dajesz test połączenia (u mnie po tym zalogowało). Ściągasz mapki "Snowblind" (oraz wszelkie inne zablokowane u nas rzeczy dostępne na koncie UK np. z XLA Mortal3, Doom itp.).

Aktualizacja (dla tych co łączą się z netem przez router i mają przydzielony przez niego adres ip z puli 192.168.....):
Razem z kolegą Daszynem rozwiązaliśmy przed chwila występujący u Niego problem, a mianowicie połączenie pl1 (kompa z netem) miał zrobione za pomocą bezprzewodowego połączenia z routerem. Na sieciówce z pl1 nadany był adres 192.168.0.3 i brama (adres routera) 192.168.0.1. Windowsowe udostępnianie połączenia (włączone na pl3) też ustawia automatycznie w pl2 adres 192.168.0.1. Należy więc we właściwościach pl2, zaznaczyć "Protokół internetowy TCP/IP" znowu "Właściwości", zmienić z automatycznie na ręcznie i wpisać adres 10.0.0.1 maskę 255.255.255.0 bramę zostawiamy pustą a dnsy dalej automatycznie, następnie w xboxie należy ustawić ręcznie adres ip 10.0.0.2 maskę 255.255.255.0 oraz bramę i pierwszy dns jako 10.0.0.1, i przetestować połączenie. Znowu, u kolegi Daszyna powyższe kroki zadziałały ale po chyba dopiero drugim przetestowaniu połączenia w xboxie (widać chwilę trzeba poczekać aby nawiązało połaczenie).


Video od pinio360: http://www.youtube.com/view_play_lis...F693EEAEE7AB2F
__________________

Ostatnio edytowane przez Vartan : 14-01-2011 o 22:01
Vartan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-09-2007, 22:27   #2
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

http://translate.google.com/translat...language_tools

Przetłumaczone przez Google - może angielski wam ułatwi sprawę XD

Z tego co zrozumiałem, to trzeba mieć dwie sieciówki w kompie ;f - odpada, mam tylko jedną, a teraz to już laptopa pod wifi jeno mam, więc szkoda, może ktoś sobie skorzysta, ja nie :<
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-09-2007, 00:32   #3
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 552
Reputacja: 11617

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

Hmm nice, trzeba czekać aż Polski Kiler zawita i może nam przetłumaczy
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-09-2007, 13:12   #4
Vartan
Wariat
Vartan Wkrótce będzie sławny
 
Vartan's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Posty: 1 025
Reputacja: 68

Lista Osiągnięć
VIP Dopiero się rozkręcam! Filantrop Donator o wielkim sercu 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

fakt!
bo jak Netzwerkkarten google tlumaczy jako "Network maps", to nie jest fajnie
die(?) karte to rowniez mapa w niemieckim
__________________
Vartan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-09-2007, 13:45   #5
zvVierzak
Uzależniony
zvVierzak Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
zvVierzak's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2007
Miasto: Grodzisk Mazowiecki
Posty: 686
Reputacja: 0

Lista Osiągnięć
 Donator Złomiarz Jakość, nie ilość 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

a moze ze słownikiem sprubować jak znajde w chacie to moze sam przetlumacze jak nie to siostre poprosze
zvVierzak jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-09-2007, 16:00   #6
Vartan
Wariat
Vartan Wkrótce będzie sławny
 
Vartan's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Posty: 1 025
Reputacja: 68

Lista Osiągnięć
VIP Dopiero się rozkręcam! Filantrop Donator o wielkim sercu 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

wiesz, nie dogryzajac Ci, posiedz najpierw nad slownikiem j. polskiego
chociaz sprÓÓÓÓÓbuj
slownik to nie wszystko jesli nie znasz gramatyki...
zreszta google korzysta rowniez ze slownika, a efekty widac powyzej pod linkiem

czekamy na Polskiego Kilera, jemu jego "polski pisany" z oczywistych wzgledow wybacze
__________________
Vartan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 00:04   #7
Feyd PL
Nowy
Feyd PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2007
Posty: 30
Reputacja: 0
Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

heh... ale sie męczycie. Wystarczy zrobić VPN pomiędzy dwoma kompami. Jeden w stananach drugi gdziekolwiek. W serwerach M$ będziesz widniał jako obywatel USA. Problemem może być udostępnienie takiego kompa przez kogoś.
__________________
Feyd PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 04:44   #8
Vartan
Wariat
Vartan Wkrótce będzie sławny
 
Vartan's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Posty: 1 025
Reputacja: 68

Lista Osiągnięć
VIP Dopiero się rozkręcam! Filantrop Donator o wielkim sercu 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

zasada jest oczywista - MS musi zobaczyc, ze wyjscie na swiat miejsca, gdzie jest konsolka ma IP z kraju z live'em...

wiesz - wyjasnij wszystkim...
mi sie nie udalo jakos...
poza tym mam jakis trick z MTU
__________________
Vartan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 13:47   #9
Polski_Kiler
Uzależniony
Polski_Kiler Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Vienna
Posty: 651
Reputacja: 4
Wyślij wiadomość przez AIM do Polski_Kiler Wyślij wiadomość przez MSN do Polski_Kiler

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Hall of Fame Star Hall of Fame n00b Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

Cytat:
Napisał Feyd PL
Jeden w stananach drugi gdziekolwiek. W serwerach M$ będziesz widniał jako obywatel USA. Problemem może być udostępnienie takiego kompa przez kogoś.
Nikt nigdzie nie napisal ze komputer musi byc w stanach.... :wink:

Cytat:
Napisał Vartan
fakt!
bo jak Netzwerkkarten google tlumaczy jako "Network maps", to nie jest fajnie
die(?) karte to rowniez mapa w niemieckim
Netzwerkkarte=karta sieciowa / potrzebujesz dwie zeby podlaczyc xboxa do kompa... :wink:

A wiec jak wyzej kolega napisal wszystko opiera sie VPN pomiedzy twoim komputerem a komp. w kraju z legalnymi mapkami... Co do podlaczenia z kom. z US nie bendzie problemu po na stronie jest podany IP kompa kture mozna do tego uzyc.

Moim zdaniem wszystko pieknie ladnie tylko bendzie mialy problem a mianowicie z waszymi laczami internetowymi. osoba z 1mb nie pociagnie tej zabawy moim zdaniem.... Koles pisze ze sa problemy z dlugim sciaganiem mapek a wiec bendzie taki sam problem z graniem na tych mapach poniewaz zeby grac musisz byc dalej widniec jako IP z legalnego kraju a czy to pociagna biedne polskie lacza to nie jestem pewny...

Za godzinke podam wam cala stronke przetlumaczona slowo w slowo wiec chetni moga kombinowac :wink:
__________________

PS3 Trophies

Polski_Kiler jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 14:52   #10
Trufs
Nowy
Trufs Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Posty: 15
Reputacja: 0
Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

Co do tego ze bedzie sie dlugo sciagac przy takim kombinowaniu to jasne.... no ale mowisz ze tak samo by trzeba bylo podczas grania... przeciez po tym calym 'manewrze' juz mozna normalnie grac bez kombinacji, teraz pierwszego mappacka tez nie mozemy sciagnac ale jak sie wczesniej sciagnelo to mozna na nim normalnie grac :P
Trufs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 15:35   #11
Polski_Kiler
Uzależniony
Polski_Kiler Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Vienna
Posty: 651
Reputacja: 4
Wyślij wiadomość przez AIM do Polski_Kiler Wyślij wiadomość przez MSN do Polski_Kiler

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Hall of Fame Star Hall of Fame n00b Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

Nie wiem czy mam racje ale jedno co moge ci powiedziec na 100% jest to ze juz wiecej niemcow prubowalo grac w nowe mapy i wiekszosc z nich brala konsole jechala do Austri sciagali mapki wracali do domu i lipa..... Tak ze nie jestem pewiem ale moze byc mozliwosc ze nawet jezeli bendziesz je mial sciagniete to nie bendziesz w stanie w nie zagrac na normalnym polaczeniu... No ale sprubowac warto. Moze to tylko w niemczech....
__________________

PS3 Trophies

Polski_Kiler jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 15:44   #12
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

A czy za dwie sieciówki można uznać Laptop podłączony do routera pod wifi, a X360 podłączony do sieciówki w laptopie ?

No i niby dlaczego trzeba być ciągle podpiętym pod ten komp z USA - te mapki już nie są premium content, więc nie muszą mieć zalogowanego konta kupcy, aby poświadczyć, że są kupione i odblokowane...

Przecież są za free, więc nie sa przypisywane do gamertaga i seriala konsoli - wystarczy je ściągnąć IMHO!

__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 15:52   #13
Polski_Kiler
Uzależniony
Polski_Kiler Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Vienna
Posty: 651
Reputacja: 4
Wyślij wiadomość przez AIM do Polski_Kiler Wyślij wiadomość przez MSN do Polski_Kiler

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Hall of Fame Star Hall of Fame n00b Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

No ale w twoim kraju sa dalej niedostepne. A co do rutera to koles pisal ze tez mozna to przez router zrobic. Przetlumaczone wszystko juz jest i lezy u wroga czeka na publikacje :wink:
__________________

PS3 Trophies

Polski_Kiler jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 16:00   #14
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

A sprawdzone chociaż ?
Mi tam wystarczy je raz ściagnąć, map pack#1 już mam od dawna hehe
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 16:01   #15
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 552
Reputacja: 11617

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

Tłumaczenie od Polskiego Kilera

Ustawienie polaczenia VPN umozliwiajacego sciaganie z amerykanskiego Marketplace
Przetlumaczone z www.wolfsoft.de


Co potrzebujemy:
- X360
- amerykanskie konto
- PC z dwiema kartamiu sieciowymi!

Dla poprawnego dzialania podlaczamy komputer do internetu, a druga karte sieciowa podlaczamy BEZPOSREDNIO X360. Dodatkowo bedzie potrzebny kabel Crossover - albo podlaczamy x360 do Switcha, a z kolei Switch do PC.

Nastapnie udostepniamy polaczenie dla X360 przez PC. Tutaj nie bede wszystkiego tlumaczyl, poniewaz bylo to juz pisane 100 razy na tym forum oraz wiekszosc z was uzywa takiego polaczenia dla X360.

https://secureix.com/server.shtml pod tym adresem zakladamy darmowe konto (potrzebne zeby wszystko zadzialalo poprawnie). Wazne zeby zanotowac sobie dane, poniewaz beda one jeszcze raz potrzebne ponizej...

Polaczenie VPN

(Netzwerkverbindungen= jezeli sie nie myle to w polskim PC Moje miejsca sieciowe... )



Tutaj z kolei wybieramy polaczenie sieciowe z miejscem pracy.



Wybieramy VPN i po kliknieciu na dalej bedziemy proszeni o podanie danych, ktore uzylismy do rejestracji na SecureIX. Jako Server-IP podajemy 66.150.105.18. Nazwe uzytkownika oraz haslo ustalamy sami na wyzej wymienionej stronie.

Jezeli wszystko zrobilismy poprawnie to na ekranie powinno sie pojawic cos takiego tylko w PL



Do tego wszystkiego potrzebujemy teraz ICS/Internet Connection Sharing.
Klikamy na powyzszym ekranie prawym przyciskiem myszy na SecureIX i wybieramy wlasciwosci.



Powyzej obraz poprawnie skonfigurowanego SecureIX. W dolnej rubryce podajemy polaczenie z ktorym laczymy sie do sieci (np. chello, neostrada itp.), poniewaz wpierw potrzebne nam jest polaczenie do netu zanim mozemy korzystac z czegos innego....
Jezeli wszystko zrobilismy poprawnie to klikamy na ostatnia zakladke ZAAWANSOWANE i ustawiamy wszystko jak ponizej...



Wyzej pokazane polaczenie internetowe (Lan-Verbindung 3) reprezentuje polaczenie na ktorym jest podlaczony nasz X360.

Gdy wszystko wypelnilismy jak wyzej klikamy na OK i konczymy zabawe z wlasciwosciami. Z kolei wchodzimy na miejsca sieciowe, na ktorych wisi nasz X360 i klikamy na Ustawienia TCP/IP zeby sprawdzic czy wszystko jest poprawnie ustawione. Jezeli tak to pod IP zobaczymy 192.168.0.1 oraz Subnet-mask 255.255.255.0 Jezeli dane nie sa wpisane automatycznie wpisujemy je samemu....

OK. Jezeli wszystko zostalo wykonane poprawnie mozemy przetestowac polaczenie SecureIX, jezeli dziala to mamy juz prawie wszystko za soba.

Konfiguracja X360

1. Dajemy X360 IP rowne-192.168.0.2
2. Subnet mask - 255.255.255.0
3. Jako Gateway podajemy IP polaczenia sieciowego PC czyli 192.168.0.1
4. DNS Server - 192.168.0.1

Zakonczone. Klikamy na Test polaczenia i jezeli wszystko jest ok logujemy sie naszym US kontem i zaczynamy sciagac.

Jezeli wystepuja problemy z DNS lub MTU moze to lezec na przeciazeniu Servera SecureIX. Najlepiej odczekac pare godzin lub sprobowac na drugi dzien ponownie.

Powodzenia
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 16:08   #16
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

Ej wrogu, móglbyś z tego zrobić artykuł na OC - na pewno by się przydał

Jeszcze mógłby ktoś zrobić polskie wersje okienek z windowsa ;p

No i niech mi ktoś odpowie na dwa pytania :
1. Kabel z zestawu premium to cross czy prosty ? nada się ?
2. Mam dziwny net, ale ściagać jakoś się da XD Modem od kablówki jest podpięty do routera, który rozdziela net. Mam laptop podłączony do routera przez wifi. W laptopie mam również zwykłą kartę sieciową - czy mogę podłączyć x0 do tej sieciówki i powinno teoretycznie zadziałać ?
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 16:10   #17
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 552
Reputacja: 11617

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

Najpierw to ja to muszę przetestować. Zobaczymy czy zadziała. Sprawdzać będę właśnie przez laptopa, który bierze net z Wi-Fi.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 16:16   #18
Feyd PL
Nowy
Feyd PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jul 2007
Posty: 30
Reputacja: 0
Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

czyli ten opis to klasyczny VPN. wychodzi sie z IP w stanach. Dobra rada to dosc mocny komp by szyfrowanie polączenie nie zwalnialo calego procesu.
__________________
Feyd PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 16:26   #19
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 552
Reputacja: 11617

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

U mnie na laptopie tego niestety nie zrobię, a nie chce mi się bawić na innych kompach w domu.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 17:50   #20
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Gears of War - Map Packi 1 & 2

No ja też raczej nie zrobię tego w ogólne ;f

Przy włączaniu ICS przez laptop wyskakuje konflikt ip w sieci - router ma właśnie 192.168.0.1 ... (ICS wymaga, aby komputer udostępniający net miał właśnie ten IP ;f)

Jakieś rady, drodzy informatycy ? XD
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox Live


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.